Het dekbed is geleverd maar moest nog worden gemaakt

Ik vertrouwde het eerst niet helemaal. Ik had een dekbed besteld en ik kreeg een e-mail dat het dekbed "in productie is in de fabriek" en dat die zou worden verzonden zodra deze was geleverd bij de slaaploods. Ik heb hem een week later ontvangen en het dekbed is prima. Het was wel wat stoffig (de hoes van het dekbed, die anti-allergeen is wegens allergie voor huisstofmijt). Maar bedankt.

Snel geholpen alles op voorraad

Op afspraak geholpen en snel een deal gemaakt

Duidelijke website

Duidelijke website en snelle bezorging

Een goede communicatie snelle levering

TOP

Een zwaar meubel die keurig in de hal werd geplaatst.

Prima, alles volgens afspraak afgehaNDELD

Bestelling, betaling en aflevering zeer correct. We zijn tevreden met de matrassen.

Goede service zaterdags besteld en maandags stond het bed al.

Levering op tijd en keurig in orde.

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en de antislipmat voor onder mijn matras werkt supergoed!

Bestelling werd snel en correct geleverd.

Wij zijn zeer tevreden.

Het bestellen via de website was eenvoudig en verliep vlot. De matrashoes was degelijk verpakt. De gebruiksaanwijzing voor het aanbrengen van de hoes (m.n. de behandeling van de rits) wordt meegeleverd en is duidelijk. De maatvoering klopt, want de hoes past precies om de matras. De matrashoes is keurig gemaakt. Het materiaal voelt goed aan en ziet er mooi uit. P.S. Wij hebben er nog niet op geslapen en dus nog geen verdere ervaring met dit product.

snelle levering en goede afspraken

na een verschrikkelijke ervaring mat een ander beddenbedrijf hyier een hoofdbord besteld. Waarbij bij de ander na vijf maanden nog niets heb bij slaaploods binnen een week. En zij komen hun afspraken na. Ga zo door als ondernemer en je zult ook in deze tijden lekker doordraaien.

Heel blij met onze Bamboo nasa matrastopper. Snel geleverd en heel goed verparkt.

prima top dek hoes, heel content mee

op een duidelijke omschrijving op uw site gekocht, past perfect, goede dienstverlening van slaaploods.nl

Prima zaak waar je vriendelijk wordt geholpen.

Prima zaak waar je vriendelijk wordt geholpen. Wanneer je technische slaap,lig en medische adviezen wilt omtrent slapen kun je beter naar een andere zaak gaan. Deze zaak heeft mooie aparte modellen bedden voor niet teveel geld. Goede service en communicatie en kunnen snel leveren.

Goede, snelle service.!!

Goede, snelle service en perfecte aflevering.!!!

Duidelijke website en snelle levering.

Het was makkelijk om via de website een keuze te maken. De verwachtte levertijd werd hierbij vermeld en ook gehaald.

Super tevreden met mijn boxspring hoes!

Na een lange tijd zoeken naar een zaak die boxspring hoezen maakt kwam ik bij Slaaploods terecht. Wat ik fijn vond is dat je bij Slaaploods je eigen stof kon aanleveren. Binnen een week was m’n hoes klaar en hij past precies om mijn boxspring!

Goed advies, spullen snel en netjes thuis

Goede ervaring. Goed via de chat geholpen, men nam de tijd. Spullen snel en netjes thuis bezorgd. Heel tevreden.

Prima levering, conform bestelling.

We zijn tevreden met de aankoop.

Eerste bestelling

Voor mijn gevoel heb ik een kwalitatief matrashoes, tijk, gekocht. De tijd zal het leren of het duurzaam is.

Fijne persoonlijke service!

Na ontvangst deel van de bestelling was er direct actie van de leverancier. Zeer tevreden met deze service én de geleverde producten

Super service

Mijn eerste order bij Slaaploods. Nadat ik de order had geplaatst kreeg ik een bevestiging en de volgende dag werd alles bezorgd!!!! Fantastisch wat een service, bedankt!

Geweldige service!

Ik wilde op echt laatste moment wat wijzigen en dat werd direct opgepakt en uitgevoerd. Super vriendelijk en correct geholpen. Kortom .. geweldige service!

Zeer snelle levering en service. Matrassen liggen heerlijk

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda