Goede telefonische ondersteuning en meedenkend

Degelijke matras, telefonisch vlot bereikbaar bij vragen, flexibel en meedenkend met de klant Top service

Matras is snel geleverd na een telefonisch afspraak. Keurig op tijd! Heerlijk matras tot nu toe!

prima service

Goede afspraken omtrent de bezorging, alles verder oke!

prima service

uitstekend benaderd goede bezorging

Alles prima in orde

Zeer goed bereikbaar voor vragen om informatie. Via mail en ook telefonisch. Alle tijd en open voor alle vragen.

Wij werden goed geholpen in de showroom, mochten uitgebreid testliggen. Kregen duidelijk uitleg. Snelle levering zoals beloofd. super . Prijs is ook acceptabel. Het rijk is wel iets anders dan we dachten, maar valt niet tegen. Nu pas 4 nachten op geslapen in onze caravan, maar het ligt prima.

Zowel over de splittopper als over de bezorging ben ik zeer tevreden.

Snelle levering, product oogt goed

Product voldoet goed aan de verwachtingen en werd snel geleverd. Prijs is aan de hoge kant maar er is dan ook weinig aanbod in matrashoezen.

Snelle en correcte service. Goede communicatie.

De levering werd na amper twee weken correct uitgevoerd. Het geheel is mooi afgewerkt en voldoet volledig aan de vereisten. De communicatie met het bedrijf verliep vlot en prima

Netjes, snel en goed

Goede voorlichting in de winkel, mooi assortiment. Snelle levering. Goede kwaliteit en zeer netjes.

Een zeer klantvriendelijk zaak

Onze ervaring is bij deze zaak geweldig bevonden. En op een goed advies de juiste keuze kunnen maken voor een slaapbed. Ook volgens afspr qua levering en monteren hebben ze een top resultaat bewezen.

UItstekende service

Top!,,

Goede service. Levering op tijd

No1 in meedenken

Vanwege een combinatie welke gemaakt moest worden met een bestaand zorgbed heeft men goed meegedacht. Ook bij de bezorging en installatie was men meer dan coulant.

Top service K

Prima keat

Hoes past perfect en mooie kwaliteit

Prima levering maar waardeloos product

Ik heb antislip matrasonderleggers gekocht om het schuiven van de topper tegen te gaan. Werkt echter niet, de topper schuift nog steeds.

Geweldige service en advies

Slaaplied heeft mij bij alles geholpen, stof advies, tv grootte advies en formaat advies. Erg prettig en fijn! De levering was ook sneller dan verwacht. Top ervaring dus!

Fantastische service

Zeer goede ervaring met Slaaploods. Vooral het contact via app heb ik als zeer prettig ervaren

Klantvriendelijk, top service

Matrashoes besteld met lussen. Per abuis een hoes zonder lussen ontvangen. Er werd direct meegedacht aan een oplossing. Uiteindelijk vond ik het zelf teveel gedoe om die hoes om te ruilen. Was geen probleem verschil in bedrag is nog dezelfde dag retour geboekt. De hoes past perfect. Mooie kwaliteit en het matras ziet er weer uit als nieuw. Ik ben enorm blij met deze oplossing van slaaploods

Wist niet van het bestaan van een nieuwe hoes voor een split topper. Voor een mooie prijs deze kunnen kopen. Zelf afgehaald in loods. Staan veel mooie bedden en onderdelen.

Fijne communicatie en snelle service! Boxspring hoes is perfect!

Top product

Past precies en op tijd verstuurd

Foutje snel en adequaat hersteld

Wij leverden stof aan voor een voetenbord met tv-lift en vroegen de restanten van die bekleding bij aflevering mee te sturen. Toen dat niet werd gerealiseerd hebben we daarover gemaild. Hoewel het bord elders wordt gefabriceerd kregen we per kerende post alsnog de restanten nagestuurd.

Geen problemen ervaren. Levering was op tijd. Ik heb matrassen besteld en zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. Ik ga er zeker nog eens bestellen.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda