Prima service, goede kwaliteit

Ik heb inmiddels al 9 boxsprings gekocht bij Slaaploods en tot zeer grote tevredenheid. Ontzettend vriendelijk personeel. Heel meedenkend. Bij 1 elektrische boxspring weigerde de motor. Direct zeer professioneel opgelost!

Snel en goed geleverd

Goede ervaring gehad , bed was binnen twee weken geleverd en geïnstalleerd door vriendelijke David die het snel voor elkaar had

Hele fijne en goede kwaliteit, super snelle levering!

Super goed, stevjg en heerlijk matras. Fijne prijs en kwaliteitsverhouding. Een hele snelle en duidelijke communicatie en levering! Zeer tevreden!

Goed te woord gestaan .

Prima geholpen, en keurige uitleg met vragen en hulp met uitzoeken matras.

great and personal service in the shop!

bought a great hard mattress, based on advice in the showroom, otherwise I would have made a wrong choice!

Snelle en correcte service en zeer concurrentiële prijzen!

Zeer goed.

Snelle goede communicatie. Goede tips. Juiste manier van communicatie over de levering.

Goed en snel geregeld

Makkelijk geregeld, ideaal dat je vragen kunt stellen via Whatsapp!!!

Snelle levering reactie en goed advies

Echt een aanrader. Goed advies, vriendelijk en zeer snelle levering. En is er iets niet in orde of naar je zin, het word direct opgelost! Top bedrijf!!

Good experience

Description of the product was sufficiently detailed and corresponded to the item received. Easy to order and pay. The quality of the product is fine and it was timely delivered.

Goede ontvangst in deze corona tijd, op afspraak. Goede uitleg, advies gekregen over de boxspring en het matras. Snelle levering product was ook netjes verpakt. Vriendelijke medewerkers zowel in winkel als diegene die het bed afleverde. Ben erg tevreden!

Erg goed

Goede kwaliteit...Goede en snelle levering

Snelle levertijd en een uitstekend product voor een zeer aangename prijs.

Ik kocht een nieuwe overtrek voor een traagschuim-matras. Het product werd snel geleverd en deugdelijk verpakt. De kwaliteit van de stof is uitstekend en datzelfde geldt voor de prijs die zeer aangenaam is. Van harte beveel ik dit bedrijf aan. Vr. groet, Hans Wortel

Heel tevreden!

Wij hebben een boxspring basic gekocht voor onze tienerzoon. Uitstekende prijs/kwaliteit ! Veel keuze qua bekleding. Bed werd snel en heel goed verpakt afgeleverd. Communicatie over aflevering was prima. Kortom helemaal tevreden tot nu toe.

Afgehaald, werkte prima. Nette zaak. Aardige mensen. Goeie topmatras!

Ik had een koudschuim matras besteld,daarna meerdere keren gezellig geappt met de mederwerkster,ze nam alle tijd voor de vragen. Levering matras binnen twee dagen,netjes ingepakt en niet plat gezogen door middel van vacuüm. Paar dagen wennen op de matras ( logisch) Voor ons geen traagschuim meer. De ervaring bij mij met traagschuim,dat men erg zweet,en nu met de koudschuim geen last van. Dus alles bij elkaar,zeer goede service,bestel er volgende keer zeker weer,ga zo door Slaaploods

Erg goede service

Ik heb 2 keer mijn matras mogen omruilen, voordat ik er een had waarop ik goed kon slapen. En tussendoor ook nog een bezoek gebracht aan de winkel, voor een uitstekend advies, waardoor ik uiteindelijk de juiste matras kon bestellen. Daarbij ook nog een advies over een kussen gekregen. ik ben dus erg tevreden. Leveringen volgens afspraak.

Goede topper.

Fijne topper, hoeslakens en molton van goede kwaliteit. Aandachtspunt : toppers waren in plastic verpakt en omdat ik er twee had besteld was het pakket voor de chauffeur erg zwaar zodat het pakket over de grond werd mee getrokken. misschien voortaan per stuk in pakken? gelukkig was het plastic nog net zou zonder zijn wanneer het kapot was geschuurd.

Heb een goede ervaring met het bestellen van een tv meubel lift voor aan een boxspring. De levering was zeer snel en het meubel is perfect bij ons bed. Enig klein minpuntje is dat er geen optie was om het tv meubel naar boven te tillen. Het was erg zwaar en was fijn geweest als er een optie was dat het samen gedaan kon worden.

Goed mooi en netjes wek afgeleverd

Contact was super snelle reactie. Mooi en goed meubel. 1 puntje van kritiek, er zitten 2 dwarslatjes in her bedmeubel. Door het heen en weer verplaatsen waren die los gekomen. Misschien daar een andere bevestiging voor ipv nietjes.

We zijn erg tevreden. Ik beveel deze firma aan. Grt. Ria

Geweldige service

Na een tijdje zoeken deze beddenzaak gevonden. Ze geven goed advies en toen na 2,5 week mijn matras toch niet lekker lag mocht deden ze er nog steeds alles voor om er voor te zorgen dat ik wel het juiste matras kreeg, ook mijn kussen komt bij hun vandaan en door Edwin’s advies slaap ik nu weer zonder rug/nekklachten. Echt een topzaak!

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.

Snelle levering, goede kwaliteit

Had binnen 3 werkdagen mijn product. Netjes ingepakt en goede kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit met perfecte afmeting

prima service, goed advies

We hadden online een boxspring bed besteld, inclusief matras en dek. Achteraf bleek het matras toch te zacht te zijn. We konden zonder problemen omruilen voor een harder matras, prima service.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Zeer tevreden over de Slaaploods.nl

Zeer vriendelijk personeel en vriendelijk en correct en de service is prima.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima kwaliteit

Nikkelstraat 10