Snelle levering, goede service.

Prettig contact via telefoon. Snel antwoord op vragen en een hele goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Voetbord

Duidelijkheid over de levertijd

Tijdens transport had het beschermplastic 2 scheurtjes opgelopen, bij een was scheurtje was daardoor de stof iets vervuild. Met een vochtige doek ging dat er voor 95% af. Mijn vrouw had de matras aangenomen en dit niet aan de transporteur gemeld. Aan de andere kant: voor zo een klein plekje de matras terug sturen is ook overdone.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Nu een volledige schuimmatras (Koudschuim matras Galaxy Duo) gekocht omdat de oude boxspring wel versleten was. Maar veel verschil merk ik niet alleen dat het lijkt of het nu veel warmer is met slapen, lijkt wel of ik lig te zweten nu. Hopelijk moet d ematras zich nog zetten. Hij ligt met de zachte kant boven vplgens de stickers. Ik hoop dat de stickers goed zitten (hard/zacht)
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Sublieme klantenservice.

Goed advies, goed product. Snel en goed afgeleverd. Slaapt heerlijk.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Meer dan goed.

Super!!

Hele snelle levering en perfect verpakt alles, super geholpen!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Heel mooi

Goede service en levering

Ik wilde een aangepaste maat als hoofdbord bij een bestaande boxspring en niet te dikke uitvoering (voetenbord dikte). In de zaak de juiste keuze kunnen maken zodoende dat het aan beide kanten met dezelfde stof is bekleed (dit ivm dat het 6 cm boven de vensterbank uitkomt). Dit tevreden en levertijd was ongeveer 10 dagen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 excellent
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Fantastisch product. Bezorging ging goed. Communicatie met slaaploods verliep goed.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 -

GEWELDIG GEHOLPEN

NA LANG ZOEKEN KWAM IK BIJ SLAAPLOODS TERECHT VIA BOL. COM DANKZIJ DE GOEDE REVIEWS HEB IK EEN MATRAS VIA BOL.COM LATEN BEZORGEN OMDAT MIJN VORIGE MATRAS NA 10 JAAR AAN VERVANGEN TOE WAS KREEG ER EEN ZERE RUG VAN DUS NA RUIM 2 WEKEN ER OP GELEGEN TE HEBBEN BLEEF IK LAST VAN MIJN RUG HOUDEN DUS BELLEN NAAR SLAAPLOODS GEEN ENKEL PUNT ER WERD EEN ANDER POCKETVERING MATRAS GEBRACHT MET MEER VEREN ER IN EN JAWEL GEEN LAST MEER VAN EEN ZERE RUG DUS VEEL DANK DAT IK ZO GOED GEHOLPEN BEN

• Beschrijf uw ervaring met Product1 EEN HEEL GOED MATRAS GOED PRODUCT
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Geen minpunten, en zeer positief

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Matrashoes
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Eerlijk advies en een goede prijs

We kwamen Slaaploods online tegen tijdens onze zoektocht naar een boxspring zonder matrassen. Er was voor ons haast bij geboden i.v.m. een verhuizing. Besloten een bezoek te brengen aan hun showroom. Daar te woord gestaan door Erwin. Niets dan lof! Heel vriendelijk de verschillende mogelijkheden besproken en aangegeven wat onze wensen waren. Er werd eerlijk advies gegeven, zonder dat dit opdringerig of ongewenst was. Voldoende de ruimte gekregen om zelf rond te kijken en na te denken. Uiteindelijk een leuke boxspring gevonden die zelfs binnen een week geleverd kon worden. Zelfs in deze rare tijden was het mogelijk om dit inclusief montage te doen. Kort samengevat: topzaak met goede producten voor een eerlijke prijs. Vriendelijk & bovenal eerlijk advies!

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 De boxspring zelf is precies zoals verwacht en kwalitatief top (1 maand geslapen)

Goed advies

Na 2 keer misleid te zijn door andere firma's mbt levertijden van enkele maanden, slaaploods gebeld. Artikel was op voorraad en werd dezelfde dag verstuurd en zou de volgende dag in huis zijn. Ik heb aangegeven welk topmatras ik bij de andere Firma wilde kopen en de medewerker gaf me eerlijk advies. Helaas deed Postnl 2 dagen langer over de levering, maar in deze tijden begrijpelijk. De topper ligt geweldig!!

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Super topper!!
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Uitstekende matrassen én uitstekende klantenservice

Zeker in deze coronacrisis is het lastig een goed matras te kiezen, testen en krijgen. Daarom vroeg ik Slaaploods om advies. Die reageerde snel en vriendelijk met een prima bruikbaar advies. Om zeker te zijn verzocht ik het matras in hun showroom te testen. Dit was mogelijk. In de showroom zijn de medewerkers net zo vriendelijk én efficiënt. Al snel was duidelijk dat het geadviseerde matras het juiste was. Daarbij dachten ze ook goed mee over de bezorging. De pakketdienst doet vaak moeilijk op mijn adres, daarop liet Slaaploods een aantekening maken voor de bezorging. Toen werd de bestelling wel fatsoenlijk geleverd. Al met al een goed bedrijf met uitstekende dienstverlening en prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij is hun motto dat het duurste matras niet direct het beste matras is, maar dat het matras bij de slaper moet passen. Dit blijkt goed uit hun advies. Nu slaap ik weer heerlijk.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima matras dat goed aanvoelt en heerlijk slaapt. Ik houd van een stevig matras met topper voor comfort. Onder andere hiervoor biedt Slaaploods goede matrassen en toppers.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer tevreden met de producten en service.

Snelle levering. Helaas transportschade bij het hoofdbord. Dit werd snel opgelost en binnen een week omgeruild. Vriendelijke verkoper, zonder prietpraat. Echt een aanrader om hier een bed te kopen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 TV lift en hoofdbord mooie kwaliteit

super

super mooi topper hoeslaken

• Beschrijf uw ervaring met Product1 geweldig
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Mooie ruime showroom, perfecte service en snelle levering

Mooie showroom, heel fijn en kundig personeel die je helpen en adviseren waar nodig maar niet opdringerig zijn. Goede kwaliteit matrassen, goede prijzen en snelle (gratis) levering. Echt een aanrader!

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Pocketveer matras koudschuim 'Prince de Luxe': goed en stevig matras, zeer aan te raden voor iemand met (bepaalde) rugklachten.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

perfecte service en snelle levertijd

Mijn bestelling werd nog handmatig aangepast door attente medewerker. Prima service!

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Betere nachtrust!
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heb bij Slaaploods.nl 2 matrassen in de maat 70x200 besteld en tevens een toppedek matras van 140x200 om erop te leggen. Alles is netjes volgens afspraak gegaan en geleverd. Ook waren de spullen netjes verpakt. Inmiddels slapen we er al 1 week naar tevredenheid op. Blij met de aankoop.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Matrassen en topdek matras
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Komen afspraken na, goede service

Via internet een boxspring besteld, volgende dag telefoontje en mail om diezelfde week nog te leveren. Kwamen op de afgesproken tijd en het bed slaapt heerlijk. Goede prijs en goede service, wij zijn zeer tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Ben tevreden snel gegeverd

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Topperhoes

Mooie bed. Prima service . Ben zeer tevreden

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Site is duidelijk en bestellen is makkelijk. Omdat betalen via Ideal niet lukte kreeg ik via de chatfunctie contact en werd de factuur binnen enkele minuten naar me toe gemaild. Na betaling werd het product snel verstuurt en was snel binnen.

Denkt met je mee

We wilden een bedeinde met tvlift bestellen. Een paar dagen daarvoor heb ik staaltjes opgevraagd in het bruin. Op het moment dat ik ze toegestuurd kreeg zat er 1 extra bij. Dit bleek exact de kleur van ons bed te zijn. Deze kon ik echter nog niet via de site bestellen waardoor ik belde. Ik legde het verhaal uit waarop Edwin aangaf deze net nieuw binnen te hebben en aan mijn kleurenpalet te zien, deze er goed bij zou kunnen. Ik ben hier zo dankbaar voor!

Uitstekend!

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Stipte levering en zeer vriendelijke en vlotte communicatie

Super snel geleverd wij keken ervan op

Goede kwaliteit van de dekbed hoezen

Top service, fantastische zaak!

We hebben in oktober hier bedden gekocht, deze liggen heerlijk, maar er was een klein probleem met de onderkant van het bed. Dit werd meteen vakkundig verholpen, alle lof! Een prima zaak die ik iedereen van harte kan aanbevelen!

Eerder geleverd dan verwacht en goede kwaliteit

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda