Goede en snelle service. Ben blij met mijn aankoop.

Geweldig!

Boxspring gekocht voor onze zoon, super snel geleverd. Een mail ontvangen waarin netjes gevraagd werd of de leverdatum akkoord is. Keurig een telefoontje gehad met bevestiging vd datum. Op de dag voor levering zelfs een mail gehad met het tijdvak waarin de bezorger komt. Bezorger van postnl was vriendelijk en behulpvaardig. Bed prima verpakt. Wanneer onze eigen boxsprings vervangen moeten worden, dan kopen wij deze ook bij slaaploods.nl.

Hoes voor topper, Goed product en snel geleverd

Ik heb van te voren nog contact gehad. Goed antwoord op mijn vraag. Product ontvangen en goede handleiding, zowel bijgevoegd en op youtube. Wij zijn tevreden.

Topzaak!

Snelle levering en erg goede service. De medewerker die ons bed kwam brengen en in elkaar zetten was erg vriendelijk! Bed is wat je ervan verwacht.

Prachtig bed.Goede service en buiten gewoon vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Vriendelijke bejegening en prima advies!

Allereerst een vragenlijst over slaaphouding en voorkeuren wb hardheid matras e.d. Daarna advies en het uitproberen van matrassen. In alle rust mocht je werkelijk alles uitproberen. Afhandeling en levering volgens afspraak. Prima!

Vlotte levering, prima prijs.

Vandaag is de topper en het dekbed afgeleverd. Vlotte service met PostNL pakketdienst. De kwaliteit moeten we de komende tijd gaan ervaren.

Zeer correcte benadering

Geven een goed advies en prijs gunstig. Zeer goede aflevering en service.

Zeer tevreden.

Reeds verschillende keren iets gekocht bij Slaaploods en altijd zeer tevreden qua kwaliteit en service.

Prima service, goede kwaliteit

Ik heb inmiddels al 9 boxsprings gekocht bij Slaaploods en tot zeer grote tevredenheid. Ontzettend vriendelijk personeel. Heel meedenkend. Bij 1 elektrische boxspring weigerde de motor. Direct zeer professioneel opgelost!

Snel en goed geleverd

Goede ervaring gehad , bed was binnen twee weken geleverd en geïnstalleerd door vriendelijke David die het snel voor elkaar had

Hele fijne en goede kwaliteit, super snelle levering!

Super goed, stevjg en heerlijk matras. Fijne prijs en kwaliteitsverhouding. Een hele snelle en duidelijke communicatie en levering! Zeer tevreden!

Goed te woord gestaan .

Prima geholpen, en keurige uitleg met vragen en hulp met uitzoeken matras.

great and personal service in the shop!

bought a great hard mattress, based on advice in the showroom, otherwise I would have made a wrong choice!

Snelle en correcte service en zeer concurrentiële prijzen!

Zeer goed.

Snelle goede communicatie. Goede tips. Juiste manier van communicatie over de levering.

Goed en snel geregeld

Makkelijk geregeld, ideaal dat je vragen kunt stellen via Whatsapp!!!

Snelle levering reactie en goed advies

Echt een aanrader. Goed advies, vriendelijk en zeer snelle levering. En is er iets niet in orde of naar je zin, het word direct opgelost! Top bedrijf!!

Good experience

Description of the product was sufficiently detailed and corresponded to the item received. Easy to order and pay. The quality of the product is fine and it was timely delivered.

Goede ontvangst in deze corona tijd, op afspraak. Goede uitleg, advies gekregen over de boxspring en het matras. Snelle levering product was ook netjes verpakt. Vriendelijke medewerkers zowel in winkel als diegene die het bed afleverde. Ben erg tevreden!

Erg goed

Goede kwaliteit...Goede en snelle levering

Snelle levertijd en een uitstekend product voor een zeer aangename prijs.

Ik kocht een nieuwe overtrek voor een traagschuim-matras. Het product werd snel geleverd en deugdelijk verpakt. De kwaliteit van de stof is uitstekend en datzelfde geldt voor de prijs die zeer aangenaam is. Van harte beveel ik dit bedrijf aan. Vr. groet, Hans Wortel

Heel tevreden!

Wij hebben een boxspring basic gekocht voor onze tienerzoon. Uitstekende prijs/kwaliteit ! Veel keuze qua bekleding. Bed werd snel en heel goed verpakt afgeleverd. Communicatie over aflevering was prima. Kortom helemaal tevreden tot nu toe.

Afgehaald, werkte prima. Nette zaak. Aardige mensen. Goeie topmatras!

Ik had een koudschuim matras besteld,daarna meerdere keren gezellig geappt met de mederwerkster,ze nam alle tijd voor de vragen. Levering matras binnen twee dagen,netjes ingepakt en niet plat gezogen door middel van vacuüm. Paar dagen wennen op de matras ( logisch) Voor ons geen traagschuim meer. De ervaring bij mij met traagschuim,dat men erg zweet,en nu met de koudschuim geen last van. Dus alles bij elkaar,zeer goede service,bestel er volgende keer zeker weer,ga zo door Slaaploods

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda