Zeer klantvriendelijk.

Heb verschillende keren gemaild naar de klantenservice en iedere keer een vlugge en zeer constructieve respons gekregen voor mijn probleem. Ik ben ook zeer tevreden over de levering. Slaaploods is zeker aan te bevelen. Ben blij dat ik de firma heb leren kennen.

Top bedrijf

Goede prijs en goede kwaliteit. Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Een aanrader voor iedereen om daar je bed te kopen.

Echt goede service

Ik had gevraagd of er ivm een operatie sneller geleverd kon worden, in eerste instantie niet, maar men heeft er toch gehoor aan kunnen geven/

snelle levering, product redelijk

de levering was flexibel en snel. Product; nieuwe matrashoes matig. tientallen cm stiksels los. Zie je niet maar is niet zoals verwacht.

Zeer goed snel geleverd

Heel tevreden goed gemaakt onze nieuwe hoezen voor de matrassen. Wij hebben een Bnb en krijgen veel gasten. Het was tijd voor een verfrissing.

Heel goede matras

Het is een heerlijke matras we bevelen het bij anderen ook aan

online besteld, snel geleverd en prima kwaliteit

Prima club

Nette showroom en uitgebreide verstrekte informatie. Duidelijke uitleg. Snel geleverd met mogelijkheid matras te ruilen binnen 30 dagen als hardheid niet voldoet.

Super service!!!

Wij hadden een pocketvering kouschuim topdek besteld deze sliep voor ons echt te hard ik heb gelijk gebeld en zijn naar het filiaal gereden en hebben ons netjes geholpen om een passend topdek voor ons te vinden en bij levering hebben ze de andere gelijk weer meegenomen ik vind de service top die is tegenwoordig vaak ver te zoeken nogmaals bedankt👍

Een goed functionerende tv lift gekocht, perfect gemaakt met door ons geleverde stof voor een zeer concurrerende prijs. De aflevering was ook dik in orde.

Alles verliep top

Alles verliep top

Geweldig.

Vreselijke ervaring bij boschbedding. En niet netjes behandeld. Hier super service. Kwam afspraak na. En omdat boschbedding zo skechts was en ons vertrouwen weg mochten we hier na levering betalen. Normaal mag dat niet. Super tevreden dus.

Geweldig bedrijf met een fantastisch product

Dit bedrijf komt na wat ze beloven. Ze hebben een fantastisch product, verder sturen ze proefmonsters om het stof uit te zoeken. Ook is het product bezorgd zoals afgesproken.

Snel, Prijsbewust

Snelle afhandeling van waarschijnlijk prima kwaliteit matras, maar ivm verhuizing op oude adres laten komen en dus nog niet kunnen uitproberen.

Duidelijk en snel

Alles wat beloofd was, hebben ze waar gemaakt. Super bedrijf om zaken mee te doen

Prima prijs/kwaliteit

Ontzettend goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke service en goede begeleiding met de aankoop en advies welk matras beste past bij je eigen situatie. Zeker een aanrader!

Helemaal tevreden

Slaap weer helemaal lekker met de nieuwe topper!

Nette service na klacht

Helaas was het product niet in een keer in orde en moest het terug voor herstel.

Het was prima

Goede service, goedebediening

Product zoals omschreven

Snelle reactie via chat online. Goed geholpen om product te vinden.

Snel en goed

Snelle en goede levering

Goede garantie

Fijne boxspring met matras 180x220 voor scherpe prijs! Wel probleem met matras gehad maar zeer snel en onder garantie opgelost. Zeer tevreden.

Goed product, goede levering

Product boven verwachting, snelle service en reacties bij afspreken over levering

Tevreden

Zijn zeer tevreden over onze topper.... Goede kwaliteit en snelle levering!

Super!!

Goede kwaliteit en werkt perfect

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda