Perfecte service, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekende service en goed product. Ik zou slapeloos zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Goed product afwerking redelijk

Snelle bestelling, keurige aflevering. Afwerking product ( nietjes) onregelmatig ( snel en slordig gemaakt) Jammer

top service voor zeer goede prijs!!

de slaaploods is een prima bedrijf waar ze in de winkel tijd voor je wensen nemen goede uitleg erbij geven en je oneindig de voor jou beste matras laten testen op jou voorkeuren. verder nette gratis aflever service en alles ook netjes op 1e verdieping gebracht via de trap. wij zijn zeer tevreden en gaan over 6 A 8 jaar als er weer nieuwe matrassen moeten kopen zeker naar de slaaploods terug . en de matrassen liggen werkelijk fantastisch slapen nu als nog nooit ervoor ervaren.

Hele fijne maatwerk matrashoes van Slaaploods!

Wij zochten een nieuwe hoes voor een verder nog prima matras van de Zweedse woongigant. Het matras was één cm hoger dan in de opties van Slaaploods vermeld. Even gebeld en we konden de grootste maat bestellen en de extra cm in het opmerkingenveld vermelden. Maatwerk is dus geen probleem voor Slaaploods! De hoes ziet er stevig en mooi uit ('Matrashoes Deluxe') en het matras is weer fris en als nieuw. Dikke pluim voor Slaaploods!

super topper

na een poos op een dunne topper te hebben geslapen nu eentje hier besteld binnen twee dagen in huis liggen er nu een week op en moet zeggen dat het een super topper is en zoals het staat in beschrijving is het ook een echte kwaliteit nasa schuim we slapen er super op en voldoende ondersteuning zeker geschikt voor zijslapers dank voor de snelle levering en service A Schuit

Super goed advies

Wij hadden zelf de verkeerde topper besteld met een ander soort schuim dan wij bedoelde. Na telefonische contact hebben wij super goed advies gekregen en een perfecte omruiling. Helemaal top en wij slapen weer fantastische !!!! Slaaploods bedankt en tot de volgende keer.

Service

Snelle en adequate service. Goed product

Heeeeeerlijk matras.

Een pocketveren/latex matras 200/220 gekocht. Levering duurde langer dan normaal, maar kwam door PostNL. Contact met Slaaploods verliep in tussentijd snel, correct en prettig. Matras zelf is geweldig. Goede koop dus. #aanrader

Top service!

Wij kochten 2 boxspring bedden met bijhorende matrassen. Deze waren in het echt nog mooier afgewerkt dan op foto. Mooie stof. Na 2 weken vroegen we of het mogelijk was om een hoofdbord bij te bestellen in dezelfde kleur/stof. Dit kon! Heel vriendelijk contact via email gehad. Met snelle reactie en opvolging. Het hoofdbord is op onze gevraagde afmetingen gemaakt en werd op het beloofde tijdstip geleverd. En de kleur is exact dezelfde als van de boxspring. Top!!

Een top bedrijf

Fantastisch geslaagd , Een exclusief hoofdbord op maat laten maken Volledig aan mijn wensen voldaan .Kwaliteit en super service !! Afspraken komen ze stipt na ,ik adviseer dit bedrijf met een score 10 aan. Heel vriendelijk en prettig contact. Geholpen door Willem.

Prima, komt afspraken goed na

Prima, komt afspraken goed na

In de winkel heel prettig en vriendelijk geholpen met goede uitleg. Levering was snel. Goede communicatie over levering en tijdstip van levering. Bij levering aardige en behulpzame man.

Snelle levering en prima topmatras!

Geen klachten, alles in prima staat afgeleverd. Voor de aanschaf nog contact gehad met de leverancier. Ik kreeg deskundig advies waardoor ik een goede keus heb kunnen maken.

ok

ok

Nog nooit zo lekker geslapen!

Heel goed advies, eerlijk, betaalbaar, goede service. Wij worden nu uitgerust wakker op een (natuur) latex matras. Wil je wat anders? Volop keus! Gratis parkeren voor de deur.

Goede en snelle service

zeer prettig en vlot geholpen

Zeer positief

Super service

Bed gekocht bij slaaploods waar ik zeer tevreden over ben. In de showroom in Breda zeer goed geholpen, aangeschaft en op tijd geleverd. Na een aantal weken vinden wij het medium matras toch niet prettig slapen, deze komen ze onder de proefslaap regeling netjes vervangen.

Goede service voor een op maat gemaakt peuter matras!

Hele snelle en persoonlijke service! Binnen 5 dagen was het matras geleverd. Dochtertje is tevreden!

Persoonlijke service en opmaat gemaakt zonder extra kosten👍

Beleefd en vriendelijk geholpen door Erwin hij leefde zich in de situatie van de klant zeer prettig. Ik had een niet standaard matras maat nodig en dit bedrijf kan dit leveren tegen nomale prijzen. Optijd geleverd volgens afspraak! De matras ligt nu naar zo,n 2 weken steeds fijner het was wennen de 1e paar dagen dat wel. Vol tevredenheid slaap ik nu op een betere matras. Hartelijk dank voor de goede service! Brigitte Fokkema

Geen enkel probleem gehad.

Correct contact!

Bedrijf gevonden op internet. Zelf naar de zaak in Breda gegaan. Wilde zien wat ik wilde kopen en kreeg goed advies.

Vlot afgehandeld en geïnstalleerd.

Bestelling vlot geleverd en geplaatst

Goede voorlichting en heel prettig geholpen.

Goede ervaring tot nu toe en prima service

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda