Super tevreden over onze aankoop en super geholpen door de verkopers.

Super aardige verkopers en goed advies gekregen ze nemen echt de tijd voor je in een woord super tevreden en mijn man en ik slapen heerlijk op onze nieuwe topmatrassen!

goed advies snelle levering prima kwaliteit.

goed advies snelle levering prima kwaliteit fijne zaak

Echt goede service

Goede service. Snelle levering. Product zag er prima uit

Top zaak, goede spullen

Fijne zaak. Goed advies. De mensen passen de levering aan aan jouw wensen. Goede service. De spullen zijn uitstekend voor een concurrerende prijs. Aardige verkopers . Zeer goed telefonisch bereikbaar.

Mijn vrouw en dochter zijn er super blij mee en daar wordt ik dan ook weer blij van!

Het Hoofdeinde en Voeteneinde met ingebouwde lift ziet er geweldig uit en functioneerd geweldig, wij zij er zeer tevreden over!

Goeie prijs en tevreden over levering

Op deze site hebben we een tv lift voeten meubel besteld, wat stukken voordeliger was als in een bedden winkel. De levering was ook vrij snel en vriendelijke bezorgers.

super

Supersnel advies, pragmatische oplossingen en nog mooi ook.

Mooi, elegant en chique.

Het is een mooie afwerking voor onze boxspring. Alleen de stof heeft een vreemde geur.

Snelle en goede service. Er was een probleempje met het geleverde artikel en was

Er was een probleempje met het geleverde artikel en dit was binnen no time opgelost.

Heel goed, snel en accuraat

Prima service, goede oplossing geboden voor onze klacht en ook snel gehandeld. Heel fijn!

Hulpzaamheid, goeie communicatie, aardige personnel, snel levering- zonder fout. Ik wens als ik eerder terechtkwam met deze bedrijf.

Kwaliteit voetbord met tv lift viel erg tegen

Bestelling, afhandeling en bezorging ging uitstekend, echter de kwaliteit van de op maat gemaakte voetbord met tv-lift is erg slecht!

perachtige zaak met gepassionneerd personeel

Slaaploods kijkt erg goed wat de klant wil en zoekt oplossingen op maat. Je gaat daar niet weg zonder een bed te kopen. Eerste klas spullen en zeer goed personeel.

Uiterst correct geholpen en prima advies.

Heel prettig te woord gestaan, goed geadviseerd en vervolgens zijn de, inmiddels van goede kwaliteit gebleken, toppers keurig in de auto gelegd. Zeer goed gevoel aan over gehouden.

Uitstekende service

Na onze bestelling is contact opgenomen door Slaaploods om een beter alternatief aan te bieden. Vriendelijke medewerker gesproken die ons uitstekend heeft geadviseerd. Een echte aanrader want zo zijn er niet veel bedrijven meer, in de wereld van het anonieme internet!

Topper

Zowel een matrashoes als een topper besteld. De topper had ik de dag erna al in huis en is ook echt helemaal top. Op de hoes was het een weekje wachten, maar het was geen courante maat (120 x 200 cm.). Het klantencontact verliep perfect en ik kreeg goed advies. Kortom, een zeer tevreden klant. Misschien een kleine opmerking: ik heb voor de 2 aparte bestellingen telkens contact gehad met de klantendienst, maar er werd niets gezegd over een kortingscode. Bij de ontvangst van beide bestellingen kreeg ik een bon voor 5% korting op een volgende aankoop. Heel fijn, maar als ik daar van wil genieten, ben ik dus wel verplicht om nog eens 2 bestellingen te plaatsen binnen een bepaalde termijn wegens beperkt geldig. Fijner was geweest dat de code voor de 1e bestelling werd meegedeeld voor het plaatsen van de 2e bestelling.

zeer positieve ervaring van oneline bestellen.

ze houden zich aan de afspraak. leveren zeer snel en correct. ze verzorgen hun producten optimaal. de levering kwam onbeschadigd bij ons thuis. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste levering en de kwaliteit.

Heel professionele bedrijf: alles ging perfect.

Ik heb heb goed advies gekregen van de medewerker voor het aanschappen van een matrastopper: met heel veel geduld heeft hij alle mogelijkheden samen met mij bekeken. Gratis en snelle bezorging is ook een pluspunt, natuurlijk.

Goede voorlichting en prima service

We zijn goed en vakkundig voorgelicht. De service en het monteren en plaatsen zijn uitstekend verlopen. We slapen inmiddels geruime tijd op de boxspring en dat bevalt prima.

Tof team zijn goed op de hoogte

Bij de levering van de elektrische boxspring bleek dat door het vervoer van PostNL aan de 2 boxen schade was, had daar foto's van gemaakt en onmiddellijk doorgemaild naar slaaploods, de week nadien zijn ze persoonlijk 2 nieuwe komen brengen en de beschadigde mee terug genomen, zeer toffe en correcte service van die mannen ! Als minpunt is het skaileer niet van echt goede kwaliteit en raakt het heel vlug ligt beschadigd wanneer er iets tegen gestoot word, ook gebruiken ze bij de tv-lift bak de foute schroeven van de deksels die aan de buitenkant zitten zowel links als rechts, ze zouden 3,0 x 12 moeten gebruiken op de plankjes dan komen die er niet door, degene die zij gebruiken komen net erdoor waardoor er op termijn het skaileer ook maar weer beschadigd wordt en gaat scheuren, de tv-lift zit ook echt niet goed vast gemonteerd, men kan de boxmatras niet naar behoren gebruiken omhoog laten klikken zonder dat deze de tv-lift niet wat schuin duwt omdat de matras naar onder schuift en zo de tv-lift in zijn geheel wat omkiept, dit kan voor zo een systeem makkelijk verholpen worden maar dan moet het fabriek voor elektrische boxsprings met tv-lift een betere versteviging voorzien dat dit dan niet kan gebeuren en zullen ze een nog beter product kunnen afleveren, een extra plank van 12mm bekleed met skaileer of stof aan het voeteinde en de tv-lift met bouten vast maken en het probleem is opgelost :) De elektrische boxsprings zouden ook moeten uitgerust zijn met lagere pootjes omdat het anders veel te hoog komt zeker voor mensen kleiner dan 1m60, pootjes van 1cm hoog eronder zetten heeft bij ons een super oplossing gegeven.

Topservice !!!

Ik bestelde hier een pocketverenmatras. Bij het uitproberen bleek dit helaas geen geschikt typê matras voor mij qua hardheid... Slaaploods kwam heel snel en kostenloos de matras vervangen door een harder type (van Nederland naar België). Helaas was de hardheid nog steeds onvoldoende zodat ik ook deze matras moest retourneren (ik ben vrij zwaar en gewend om op quasi steenharde matrassen te slapen). Ook al bracht dit de firma uiteindelijk niks op, doorheen het volledige proces ervoer ik een super klantvriendelijkheid en meedenken. Ik kreeg probleemloos m'n aankoopbedrag terug. Een dikke pluim voor deze firma en nog eens heel erg bedankt!!!

Snelle en zeer correcte levering

Snelle en correcte levering en zijn goed telefonisch bereikbaar voor vragen.

Goede info in de winkel. En top geleverd

Goede info in de winkel, en levering was ook top

Snel, betrouwbaar en proffesioneel

De spoedbestelling werd met zorg uitgevoerd en zeer snel bezorgd. Het advies bleek in de praktijk helemaal te kloppen.

Goed matras en snelle correcte levering

Gewoon goed

Nikkelstraat 10