In eerste instantie telefonisch contact gehad en zodoende bes loten om de tv lift te bestellen, wat een apparaat zeg echt fantastisch. Levering volledig volgens afspraak, top zaak!

Perfecte service - correct en klantvriendelijk bedrijf

Bij de (snelle) levering van de matras zat er een brief bij van het transportbedrijf dat zij de tijk beschadigd hadden tijdens het vervoer. Dit werd onmiddellijk en correct opgelost door Slaaploods. Bovendien ook op voorhand snelle en duidelijke informatie ontvangen op mijn vragen.

geweldig

geen problemen gekend met het omruilen van de matrassen. super.

Blij met de topper - goede service

Had eerst een traagschuim topper besteld. Na een aantal nachten proefslapen vond ik deze toch te zacht. Na snel contact met Erwin raadde hij aan een koudschuim te nemen aangezien deze steviger is. Dezelfde dag was deze nog verstuurd om de volgende dag aan te komen. Deze was naar wens en de vorige kon direct mee terug met de verzendsticker die al was meegeleverd. Bedankt Slaaploods!

prima geregeld

snelle levertijd van de topper, hoesen van de matrassen ook netjes nageleverd

We hadden de verkeerde keuse gemaakt maar zijn goed geholpen met een andere vulling. Zeer tevreden!

Prima advies, snelle reactie en snelle levering. Goed product.

Super bedrijf!

Heel vriendelijk zowel aan de telefoon als in de showroom. Duotopper slaapt zalig.

Alles was naar wens!

Prettige webshop, duidelijk ingedeeld. Vlotte betaling en zeer duidelijk via mail over de levering.

perfect

Slaaploods heeft een duidelijke omschrijving op de site, goede prijs en levert snel. Kortom een aanrader.

Betrouwbaar

Er is van alles mis gegaan, transporteur heeft schade veroorzaakt, niet de slaaploods. Dus gebeld, keurig antwoord gehad. Afspraak gemaakt voor een nieuwe levering. Dit werd uitgesteld wegens niet goed functioneren voetenbord met TV lift. Na drie dagen een nieuw voetenbord met TV lift geleverd gekregen en deze zag er goed uit. Na uitpakken, aangesloten en de lift werkte niet naar behoren. Weer gebeld en keurig te woord gestaan. Dezelfde dag zijn wij nog terug gebeld door de eigenaar. Nieuwe afstandsbediening en voeding zijn per post naar ons opgestuurd. zelf hebben wij eerst de afstandsbediening getest, er gebeurde niets. Daarna de voeding, deze was kapot. Dus vervangen en de TV lift werkt als een tierelier. Wij zijn erg blij met de afhandeling. Zeer competente personen, vriendelijk en oplossingsgericht. Product ziet er top uit!

Snel betrouwbaar, efficient, prettig.

Belde met vragen over een product op de website; meteen in contact met een medewerker; alles uitgelegd met bevestiging dat product in voorraad was. Dezelfde dag opgehaald; help bij inladen; thuis klaar. En ook heel blij met het product.

Perfecte service en goed product

Voetbord gekocht met tv-lift. Goede informatie vooraf. Leveringstermijn zoals beloofd. Goed afgeleverd. Werkt zoals het moet

Livraison rapide , boxspring correspondant à nos attentes

Service téléphonique impeccable, serviable, efficace. Livraison parfaite. Produit correspond parfaitement à nos attentes : confort, couleur, etc.

Prima service en demonstratie in de showroom

Wij zijn perfect geholpen met de keuze van onze TV lift. Met goede suggesties en adviezen waardoor we zelf ook weer wat tips terug hebben gegeven. De levering was snel en het meubel ziet er goed uit met mooie afwerking.

Oplossingsgericht

Ik bestelde twee matrashoezen die ondertussen in gebruik zijn en goed bevonden zijn. Ik vroeg aan slaaploods om rekening te houden bij het verpakken met bepaalde afmetingen. Dit omdat ik de bestelling wou laten leveren via mijn BringMe-box op het werk. Slaaploods deed dit keurig, maar PostNl heeft om onduidelijke redenen deze niet kunnen/willen afleveren in de BringMe-box en mijn bestelling werd teruggestuurd naar Slaaploods. Ik mailde naar Slaaploods en in minder dan een half uur kreeg ik telefoon van hen met de mededeling dat ze een oplossing zouden zoeken en bekijken wat er fout is gelopen. Nadat mijn bestelling terug bij hen was toegekomen hebben ze deze onmiddellijk, op mijn vraag, naar mijn thuisadres gestuurd. Dus een wat haperende levering maar de dat lag niet aan Slaaploods. Hun service was perfect!

Heel fijn

Lekker bed en goede service

Boxspring gekocht met harde matrassen, na een paar nachten te hebben geslapen vonden wij de matrassen toch te hard liggen. Ik heb sochtends gebeld en die zelfde dag zijn ze nog langs geweest om de matrassen om te ruilen voor een zachtere variant. Nu erg tevreden met de boxspring.

Tevreden

Snelle levering. Keurig ingepakt en nu weer heerlijk kunnen slapen..

Super snelle service en fijne aankoop

Op zoek naar een topper en via Slaaploods gevonden wat ik nodig had. Snelle service en goede communicatie. Binnen 1 dag ontvangen en ik kan nu heerlijk slapen! Dankjewel

Goede ervaring.

Voor herhaling vatbaar.

Pirima

Beter dan perfect!

Ik had mijn bed besteld en een leverdatum ingepland. Dit heb ik tot 2x toe probleemloos kunnen uitstellen. Toen ik door een foutje niet thuis was bij de levering hebben ze het bed met nachtkastjes de volgende week alsnog kosteloos geleverd. Het bed staat nu en is helemaal top! Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf. Topservice en topkwaliteit!! Zeker een aanrader.

Goed product snelle service

Op advies van medewerkers online Jersey splittopper overtrek besteld. Past prima goede kwaliteit en nette prijs. Heb al eens hele dure gehad maar was andere kwaliteit.

Snel, netjes en zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

100% tevreden

Nikkelstraat 10