Geleverd zoals gewenst!

Standaard hoezen besteld en ook een speciale maat en ontwerp voor hoofdbord. Super uitgevoerd op basis van zelf inmeten.

Fijne winkel

Fijn dat ze met je mee denken en een goede service geven

Prima service en product

Goed meegedacht met de juiste maatvoering

Vriendelijk en meedenkend

Nieuwe hoezen voor de boxspring gekocht. Zeer naar tevredenheid: uitgebreide informatie, levering volgens afspraak, de hoezen passen mooi!

Vooral de monteur uit Irak (ben zijn naam vergeten) deed heel goed werk!

Grandioos Zeer behulpzaam Vriendelijk

Grandioos Zeer behulpzaam Vriendelijk Zoeken mee naar de juiste oplossing

Top product en snelle levering

We zijn zeer tevreden over ons nieuwe boxspring bed. Het sluit perfect aan bij de vorig jaar bestelde voetbord met tv lift.

Top product

Heb stalen besteld. Binnenkort volgt een bestelling voor mstrashoezen.

Goede kleurinschatting.

Snelle correcte levering,met de juiste kleuren.Juist de lapjes stof waren slordig.Scheef geknipt ,heel kleine stukjes (2 lapjes van 3 op 5 cm).Ik kon de kleuren wel goed beoordelen. Maar als mijn eerste indruk, lapjes die slordig zijn,krijg ik wel wat wantrouwen voor de afwerking van de hoezen . Verzorgde kleurstalen van bv.10 op 10 cm,met een kleine meerprijs zou voor beide partijen veel beter zijn.Vriendelijke groeten,Carmen

Zeer snelle, prima levering.

Tevreden over het product.

Snelle hulp en goede kwaliteit

Uitermate tevreden

Ik heb vandaag onze nieuwe matrashoezen in gebruik genomen. Wij hebben een boxspring uitgevoerd in leer en die begonnen helemaal af te bladderen. Gekocht bij een gerenommeerde woon&slaap winkel maar zij deden niets met deze klacht. Slaaploods gevonden op internet en kleurstalen opgevraagd. Uiteindelijk besteld en binnen 2 weken de hoezen in huis. Erg mooi afgewerkt, degelijk materiaal en makkelijk te monteren. Erg tevreden!!

Mooi resultaat

We hebben overtrekken besteld voor onze boxspring en het hoofdbord. Alles past prima en het monteren ging erg vlot. Mooie kwaliteit stof en afwerking. Een prima oplossing voor ons bed, in skai, die begon af te bladderen. Ons bed lijkt weer nieuw!

Een mooie oplossing

Ben verrast heb dit niet eerder gezien. Wat een goede oplossing voor matrassen die er nu mooi uitzien, na de hoes gebruikt te hebben. Is een mooi geheel, qua kleur met het hoofdeinde van het bed.

Goede levering. Netjes gebeld over de schade aan de verpakking. Zal jullie zeker aanraden bij vrienden en familie .

helemaal goed

Levering volgens afspraak, echter toen er iets fout bleek te zijn gegaan, is dit uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost.

1 vd weinige bedrijven waar we matrashoezen op kleur konden bestellen. Levering vlot, hoes op maat gemaakt voor schappelijke prijs.

Goed! Snelle levertijd en de boxspring hoes voldoet aan de verwachtingen

Bestellen is eenvoudig. Ook de kleurenstaaltjes die ik op voorhand heb besteld waren duidelijk. Snelle levertijd en de hoes past goed! Geen gekke vouwen of kreukels maar gewoon een mooi strak bed.

G

G

Goed product, goede service

Erg blij met mijn hoofd bord hoes

Perfecte fit

Dit bedrijf weet wat ze doen. Ik had nieuwe hoezen voor de boxspring matrassen besteld evenals een nieuwe hoes voor het hoofdbord. Beetje twijfelachtig of het wel goed zou komen, want had ik wel goed gemeten, straks klopt het niet....maar nee. In een woord: perfect! Past precies en bed ziet er weer als nieuw uit. Zo blij mee!

Vooralsnog goed

Aardige dame aan de lijn gehad. Bestelling geplaatst en betaald. Nu nog leveren. Wordt vervolgd.

Zeer behulpzaam en meedenkend

Wij waren op zoek naar een bed op zeer korte termijn en er werd heel goed meegedacht en gekeken wat er op voorraad was. Een aantal dagen later hadden wij het bed al in huis!

Fijne winkel

Prima geholpen bij ruilen van het gekochte product.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda