Pluspunten

Heldere website Duidelijk bestelproces Snelle levering

Ik zou het echt niet weten

Pluspunten

Correct, stipt, mooi product en faire prijzen. Correcte afhandeling contacten via helpdesk.

Verouderde en dus slecht functionerende betaalmogelijkheid voor Belgische klanten. Je krijgt de optie te betalen met bancontact, maar dit lijkt een oude versie ervan; er is geen mogelijkheid om een qr code te scannen via de mobile app, en bij het handmatig invullen van de bankaartnummer of rekeningnummer geeft hij steeds weer foutcodes... Dit kan beter!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Korte levertijden dit is één zéér belangrijk als klant zijnde,zeker als je huis opgeverd wordt binnen 3 weken.

Bij aflevering 1,5 uur eerder dan afgesproken, maar wat belangrijker was de chauffeur die alleen was kon alleen NIET het zwaarste van het bed uit de auto krijgen en had óók geen materiaal meegekregen om dit te regelen. Ik als klant moest hem zeker helpen en materiaal beschikbaar stellen. Hij was wel vakbekwaam.

Pluspunten

supersnelle service op maat!

Kan niets bedenken

Pluspunten

Een duidelijk website, Met goede product informatie en heldere uitleg. Een product van goede kwaliteit

Pluspunten

Alles gedaan wat beloofd is. Ook de bezorging was perfect.

Pluspunten

perfect een 10

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goed product.

Pluspunten

Pluspunten

Goed advies, aardige verkoper en prima service. Stipte levering. Een kussen dat niet beviel mocht ik terugbrengen en ik kreeg ook mijn geld terug zonder problemen.

Pluspunten

Goed product, degelijk en compleet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Direct duidelijkheid over de leveringsdatum en -tijd. Binnen het juiste tijdvak geleverd door Post-NL. Vriendelijke, hardwerkende bezorgers die maar 10 minuten hadden voor een echte zware levering op de 2e etage, Wij hopen dan ook dat de meerprijs van 30 euro voor het naar boven brengen van de levering ten goede van deze harde werkers komt.

-Ontbreken van een echte duidelijke handleiding voor installatie van geleverde boxspring -Op uw website zijn niet de lelijke goudkleurige scharnieren te zien die in werkelijkheid op de bovenkant van de tv-lift duidelijk zichtbaar zijn. -Geleverde splittopper zit in een veel te grote hoes wat niet lekker ligt

Pluspunten

Goede omschrijving van het gekochte product, perfecte levering en informatie daarover.

Pluspunten

Snelle levering . Kwaliteit

Pluspunten

goed en snel

Pluspunten

Pluspunten

Bij mijn telefonische vraag werd ik vriendelijk en profesioneel te woord gestaan. Razend snel geleverd

Pluspunten

Warme ontvangst. Bed goed geplaatst.

Niet van toepassing.

Pluspunten

Mooie bedden en hele goede en fijne service, hulp gericht en flexibel, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda