3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site, waar je makkelijk kunt zoeken in de producten. De kwaliteit lijkt meer dan goed.

Bij bestellen krijg je eenmalig een mail met dr indicatie van levering (b.v ergens eind volgende week). Uiteindelijk krijg je van Postnl inderdaad omstreeks die tijd een melding. Fijner is om in eerste instantie een globale tijdsindicatie te krijgen die vervolgens al snel concreet word gemaakt. Het bestel en lever proces staan bij slaaploods kompleet los van elkaar. Je besteld iets en daarna word en overgeleverd aan Postnl. Bij b.v. Beterbed, is het lever proces en bestel gelinked aan elkaar, je kunt bij bestellen van een product gelijk zien wat de verwachte leverdatum (incl. Backorde producten). Je kunt zelf vervolgens ook je leverdatum aangeven.. Het is dus 1 keten waar je inzit. Het leveren van producten zoals matrassen/toppers die strak zijn opgerold hebben niet mijn voorkeur (snap dat dit voor levering noodzakelijk is, tenzij je een eigen bezorg dienst hebt)

Pluspunten

in goed overleg op de juiste datum bezorgd. netjes ingepakt geleverd TOP....

ik weet geen verbeter punten alles top geregeld.

Pluspunten

9.8

Eigenlijk niet....ben blij hoe ze zijn....houden zo

Pluspunten

ook al staat het niet in de lijst met matrassen, ze maken gewoon een matras naar mijn wensen. ik wilde een koudschuim matras met 600 veren vanwege mijn gewicht, dat wel wat hoger is dan de gemiddelde persoon was het voor mij een hele puzzel. maar hier werd ik zeer goed geholpen kan ik zeggen.

gewoon zo door gaan

Pluspunten

Nieuwe matrasvernieuwer besteld, de grootte klopte precies zoals vermeld op de site. Duidelijke info, goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

Goede matras & levering in prettig overleg.

Pluspunten

Goede ervaring met de slaaploods, levering op tijd en goed vooraf mail ontvangen.

Pluspunten

Bestelling kwam via internet niet binnen bleek na chat contact, werd meteen gebeld en verder geholpen, 2 dagen later werd bestelling al bezorgd, klasse bedrijf!

Pluspunten

Duidelijke website

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Goede afspraken ,prijzen en service. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Zeer duidelijke website en goede prijs kwaliteitsverhouding

Ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Jammer dat de showroom niet op zaterdag open us

Pluspunten

Super geholpen in de winkel, na slechts 2 weken levertijd, keurig op tijd alles geleverd. Montage van het bed snel en vakkundig, hele tevreden klanten. Zeker een aanrader!!!!

Pluspunten

Goeie kwaliteit en goede service

Pluspunten

Prettige sfeer goede verkopers en een héle goede service gehad.vertellen het zeker door en komen terug!!!!!!

Wat ons betreft niets zo doorgaan!

Pluspunten

Veel maten te kiezen. Snelle levering. Wel prijzig.

Misschien de prijs aanpassen

Pluspunten

Snel, goede duidelijke prijzen en goede service tot in de slaapkamer!

geen

Pluspunten

Snelle goede service

Levering met Postnl. 2 mannen die naar het leek niet eens Nederlands spraken, of niet moeite wilden doen om wat te zeggen. Matras werd in gang gegooid, en weer door.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda