Pluspunten

Product Keurig op tijd afgeleverd, 1 probleem geconstateerd, maar netjes opgelost. Zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gemaakte afspraken over levering zijn nagekomen.

De verpakking was wat slordig. De hoes was ingepakt in plastic dat met breed plakband bijeengehouden werd. Helaas was de binnenkant van de matrashoes ook beplakt, waardoor de stof werd losgetrokken toen deze werd verwijderd.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en stipt op tijd! Heerlijk topmatras overigens.

Pluspunten

De afstandsbediening van ons bed deed het niet meer.Bed is 16 maanden oud.Kreeg van Slaaploods een nieuwe motor en afstandsbediening.Prima service.Nogmaals hartelijk dank.

Pluspunten

Fijne website, makkelijk bestellen en redelijk snel geleverd. Goede prijs /kwaliteit erhouding!

Als je in het weekend besteld hebt dan krijg je de bestelling op dinsdag dus niet de volgende dag, dat mag wat mij betreft wel op de website. Had er al een beetje rekening meegehouden.

Pluspunten

gebeld, netjes te woord gestaan, besteld en boven verwachting geleverd binnen 24 uur.

Pluspunten

Heel erg goed geholpen en geïnformeerd door Erwin! Ik raad iedereen aan om hier zijn/haar aankopen te doen!

Geen! Zo blijven doorgaan!

Pluspunten

Top bedrijf! Geweldige service en de beroemde Brabantse hartelijkheid staat hoog in het vaandel. Zeker de moeite waard om langs te rijden.

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

Snelle levering, denken mee, goede service. Bedankt Willem!

Pluspunten

Goede kwaliteit moltons en op tijd geleverd.

Pluspunten

Pluspunten

goede kwaliteit, tijdige informatie over de levering.

wat sneller leveren

Pluspunten

Goede uitleg via de telefoon, snelle levering en tot nu toe prima product

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de slaaploods na zelf een foutje in de maatvoering te hebben gemaakt Hebben ze ons matrassen op zeer korte termijn geleverd klant vriendelijkheid tot ook de chauffeur Toe een compliment als ik iemand het kan aanbevelen is het voor ons nummer 1

Pluspunten

Door bedrijf keurige mails met info over bezorging etc.

Verbeterpunten alleen voor de bezorgdienst van postnl zij zouden tussen 17 en 20 uur komen.toen volgde een tijd van 18.10-18.40ook nog oke.dit veranderde in 20-20.30/21.00-21.30/22.00-22.30 en toen in 23.00-23.30.heb ze geprobeerd te bellen maar namen niet op.uiteindelijk stonden ze toch om 18.20 voor de deur.ook geen sms gehad.dit was dus erg verwarrend maar niet iets waar jullie wat aan konden doen.

Pluspunten

Precies zoals ik het graag heb.

Pluspunten

Heel tevreden over de service can Slaaploods.nl, van ons bezoek aan de showroom tot levering bij ons thuis is alles heel vlot verlopen. Ook via email steeds bereikbaar voor vragen, met snelle respons. En het bed is ook heel goed!

Pluspunten

- Vriendelijk personeel - Sterke prijs/kwaliteitsverhouding - bezorging aan huis en installatie was inclusief de prijs

Pluspunten

Veel sneller bezorgd als ik had verwacht, toppie.

Pluspunten

Ik ben erg vriendelijk geholpen in de winkel zelf. Ze hebben de bestelling voor mij geplaatst en heb netjes een bericht ontvangen toen de bestelling klaar lag. Kon nog kiezen om het te laten bezorgen of ophalen. Top! De matras tijken zijn ook super!

Pluspunten

Snelle reaktie op een probleempje met bestellen en snel opgelost. Ook snelle duidelijke antwoorden op vragen. Produkt goed en betaalbaar.

Problemen op website komen voor dat is onvermijdelijk, maar probeer het zo veel mogelijk te optimaliseren. Het geeft snel,irritatie en men haat dan snel ergens anders kijken. Wij zijn blij dat we gewoon even gemaild hebben

Pluspunten

Hele goede service, afspraken worden nagekomen.

geen

Nikkelstraat 10