Pluspunten

*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣

Pluspunten

Supersnelle en persoonlijke aflevering Heerlijk matras van goede kwaliteit voor een mooie prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes bezorgd

Mede delen hoe zwaar het paket is ,en de geur die van de MDF afkomt formalide gas.

Pluspunten

Snelle afhandeling; goede info en een prima product!!

Pluspunten

Heerlijk matras. Ruikt idd in het begin wat chemisch maar is na een paar dagen verdwenen. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering van onze matrassen, bij andere leveranciers moesten we een stuk langer wachten. Matrassen liggen goed, goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, goed antwoord op vragen, chatmogelijkheid over de bestelling en telefonisch contact. Mooi product kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

wauw wat een service. Super vriendelijk dat op de eerste plaats. behulpzaam en meedenkend in het geven van advies. en de service stopt niet als het product geleverd is. Zelf na het inspreken van een voicemail word ik na sluitingstijd terug gebeld en geduldig geholpen. Een en al lof over de enthousiaste service.

Pluspunten

Tijdstip van levering was volgens aangegeven bericht bij aankoop. Dik en dik tevreden.

De doos kwam enigszins iets wat geopend aan. Tevens was een van de gestikte naden los. Door mijn handige vrouw de loszittende opnieuw genaaid.

Pluspunten

snelle levering goede matras

Pluspunten

vlekkeloos proces

Pluspunten

correcte informatie en bezorging

geen

Pluspunten

Goed advies en service

Pluspunten

Goede uitleg, nemen alle tijd voor je! Het bestelde matras kon dezelfde middag nig geleverd worden! Topservice

Niet in het weekend open

Pluspunten

Via de telefoon kreeg ik uitgebreide informatie over de verschillende matrassen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, deskundig advies, ruim de tijd om verschillende matrassen te proberen, snel antwoord op e-mails en als klap op de vuurpijl hoefde ik mijn matrassen niet in mijn eentje de steile trap op te sjouwen.

Die kan ik op dit moment niet bedenken.

Pluspunten

Goede uitleg, netjes thuis afgeleverd en gemonteerd.

Pluspunten

Denkt mee in oplossing bij meetfout door mijzelf

Pluspunten

matrashoes besteld en opgehaald. past perfect, mooie kwaliteit. niets op aan te merken

zou niet weten wat

Pluspunten

Klantenservice

Iets snellere levertijd gewenst

Pluspunten

Handige chatfunctie op de website. Supersnelle service en heel aardig!

Pluspunten

Zeer goede ontvangst van klanten - behulpzaam in het zoeken naar een oplossing samen met de klant - correcte naleving van de afspraken

geen negatieve punten

Nikkelstraat 10