service

Uitstekende service, goede wijnen. Zeer deskundig en klantvriendelijk.

We worden altijd ontzettend goed geholpen en zijn nog nooit teleurgesteld

Snel en betrouwbaar

Snelle aflevering, betrokken medewerkers, heerlijke wijn. Wat wil een liefhebber nog meer?

Mijn ervaring is hierboven al kort, maar compleet weergegeven!

Heel tevreden

Duidelijke website, snelle levering.

Prima gevarieerd aanbod. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Al jaren ben ik klant bij Schaapveld. Een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken. Ben zeer tevreden.

Prima wijn en snelle servic

Wat ik ook bestel, de wijn is altijd goed. Prima prijs-qualiteit verhouding ook.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Mijn pakket zou door omstandigheden niet op tijd komen. Schaapveld heeft dit adequaat opgelost door mijn bestelling persoonlijk langs te komen brengen. Waarvoor dank!

Heel erg goed en gezellig

Fantastisch assortiment. Heel veel kennis en altijd gezellig. Een feest om naar toe te gaan maar lukt dat niet dan wordt je online bestelling super snel bij je thuis gebracht. Niet is de Tim en/of Martijn te veel ze hebben altijd een passende wijn voor je. Het is gewoon de leukste wijnwinkel.

Alleen zeer positieve ervaring met deze wijnzaak

Prima in alles; nieuwsbrief, website, assortiment, bezorging

Schaapveld, verrukkelijke wijnen.

Bestelling van aanbiedingen pakket 6 Italiaanse wijnen. 4 rood, 2 wit. Bleek per vergissing 4 wit en 2 rood te bevatten. Gebeld met de winkel, volgende ochtend direct hersteld. Dat is pas goede service!!

Groot aanbod van lekkere wijnen, vriendelijke mensen en goede service

Superfijne wijnwinkel

Vakmensen

Een uitgekiende collectie wijnen. Niet alleen van de grote en bekende domains maar ook kleinere met bijzondere wijnen. Alhoewel vaak beschrijvingen van wijnen niet verder gaan dat het opsommen van bloemen, kruiden en algemene prietpraat, kun je bij Schaapveld je gerust laten leiden door hun eigen gegeven proefnotities. Nog nooit daardoor een miskleun gehad. Uitstekende service door de verzending te doen op de besteldag. Vooral handig te weten als je iemand met zijn/haar verjaardag wilt verrassen. Ga zo door dan kunnen wij doorgaan met het genieten van mooie en bijzondere wijnen.

Prima wijnaanbod

Zeer tevreden met het wijnaanbod. Goede kwaliteit/prijs verhouding en mooie aanbiedingen. Prima service.

Mooie winkel met gezellige en vakkundige medewerkers.

Bij binnenkomst altijd gezellig, tijd voor een praatje maar bovenal deskundige mensen die me altijd helpen aan heerlijke wijnen.

For quality and quantity of choices, in all price-ranges, simply the best.

A vast amount of experience and knowledge, and love(!), translated into an unparalleled selection of wines covering all regions, all styles, and all tastes. Furthermore, the wines extend over the widest price range, providing wines for all occasions and all pockets. This is all backed-up with unswervingly helpful and friendly advice, and a top-class delivery service. It can't be beaten!

Eén van de beste wijnhandelaren van Nederland

Zeer vakkundige medewerkers Een zeer bijzonder en mooi assortiment Behulpzame en professionele assistentie Goede prijs/kwaliteit verhouding

Fantastische wijn, redelijke prijzen, super Service!!

Rijke keuze aan voortreffelijke wijn ook uit minder bekende wijngebieden, dat is juist zo leuk!

Goede selectie wijnen

Schaapveld heeft een uitgebreide selectie wijnen en een goede website om je keuze te maken. Snelle bezorging aan huis en ook mooie winkel. Van een 9 naar 10 zou invoering van een klantenkaart kunnen zijn. Nu alleen korting bij 12 dezelfde flessen en niet bij 12 verschillende.

In mijn zoektocht naar een beperkt beschikbare fles wijn ben ik zeer goed geholpen! Mooi aanbod en zeer klantvriendelijk.

Goede website en uitstekend advies.

Prima omschrijvingen, makkelijk te bestellen en zelfs bij de bezorging nog aanvullend advies.

Accuraat

Altijd snel vriendelijk thuis afgeleverd

Snel en ,Goed verpakt

Goede en snelle service

Goede service en snelle levering.