In onze zoektocht naar een spiegelreflexcamera voor onze dochter kwamen we eigenlijk voor een eerste advies, met het idee dan thuis in rust over de keuzes te kunnen nadenken. De verkoopster wist onze dochter echter al snel het vertrouwen te geven om tot een passende keuze te komen, en ons daarin mee te nemen. Na 3 weken blijkt de camera een schot in de roos! Dank en complimenten!
Wat super fijn om dit te lezen! Wij wensen je dochter nog heel veel meer fotoplezier met haar nieuwe camera.
Kamera express heeft meerdere winkels in Belgie. Ze hebben ook een uitstekende webshop. Ik heb een nieuwe camera (Sony A7 III) besteld in het webshop, en twee dagen later heb ik het gekregen thuis. De kamera bevalt uitstekend : )
Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe topcamera!
Ik heb m'n compactcamera gekocht bij camera express in Turnhout. De verkoper gaf een duidelijke uitleg over de camera en vergelijkbare toestellen . Uiteindelijk was het duidelijk dat het de canon zou worden. Een degelijk toestel met mooie warme foto's . Makkelijk delen naar smartphone of pc. Het enige minpuntje vind ik dat er geen ingebouwde gps aanwezig is , dus je kan enkel een foto nemen met locatie via smartphone. Verder nog geen moment spijt gehad van de aankoop .
Beste Rob, inderdaad jammer dat de GPS niet ingebouwd is in deze camera. Mede daarom heeft Canon de Canon's Camera Connect-app geïntroduceerd. Zo kun je toch nog de gewenste gegevens opslaan en indien gewenst in de nabewerking toevoegen aan de metagegevens van de foto's.
gemotiveerd, vakbekwaam goed adviserend personeel
Bedankt Aad!
Nieuwe camera en toebehoren besteld via de webshop; 2 dagen later de bestelling zelf afgehaald in Capelle a/d IJssel. Ter plekke nog enige extra’s afgenomen die niet eerder waren besteld maar in korte tijd vanuit het centrale magazijn naar de winkel konden worden gebracht. Al met al een vlotte levering en een plezierige service!
Bedankt voor je positieve review Geraldine!
Onze aankoop voor een Fiji Film XT30 is echt een pareltje. Goede scherpte diepte, precies wat wij mooi vinden. Medewerker van Kamera Express Capelle heeft ons goed geholpen en nam de tijd voor ons, ondanks dat sluitingstijd voorbij was. Bedankt!
Wat lief dat onze collega je ook na sluitingstijd nog verder wilde helpen. Wij nemen graag alle tijd die nodig is voor onze klanten en een uitzondering als deze hoort daarbij ;). Veel plezier met je nieuwe camera!
Bij Kamera Express een Sony A7sIII gekocht samen met een lens, gimbal en statief. Body bevalt enorm goed. Makkelijk te gebruiken. Cinema achtige kwaliteit beelden. Zeer geschikt voor video clips. Fijne service en ondersteuning van Kamera Express gehad. Zou er zeker in de toekomst nog eens wat kopen of bestellen.
Je hebt zonder twijfel een hele mooie camera aangekocht! Graag tot de volgende keer.
Kamera-Express had een mooie Pentax lens staan, een 77mm en wel voor een bijzondere prijs voor deze bijzondere lens. Dus ik bezit nu een haarscherpe lens die past bij de kwaliteit van mijn Pentax camera. Dus, bij Kamera-Express altijd even zoeken, want ze hebben verborgen juweeltjes op de plank. Die komen ook nog eens goed verpakt gratis bij je thuis.
Wat fijn dat je deze bijzondere lens hebt kunnen vinden bij ons. Veel plezier ervan!
Ik wilde graag een betere kwaliteit foto's dan met m'n smartphone. Dus wilde ik een niet al te dure maar wil prima camera. Ik ben naar Kamera Express in Amsterdam geweest, het advies wat ik kreeg was erg uitgebreid en persoonlijk. Als beginneling kreeg ik meteen allerlei handige tips. De camera Sony DSC HX400V ben ik nu aan het verkennen. Ik ben er erg blij mee en voorzie vele wandelingen :)
Heel veel plezier met je nieuwe aankoop Marjolijn! Hier ga je zeker weten kwalitatief betere foto's mee maken dan voorheen.
Er werd goed meegedacht in de verschillende opties die er waren, met alle voors en tegens.
We waren aan het twijfelen tussen enkele camera's. Ze hebben een duidelijke uitleg gegeven van de voor-/nadelen van iedere camera. Waarna de keuze voor ons heel makkelijk werd.
Veel plezier met je nieuwe camera Berry!
Zeer tevreden, goed geholpen en de medewerker had duidelijk verstand van zaken.
Goed om te lezen dat je tevreden met ons bent en wat heb je een mooie camera aangekocht. Wij doen ons uiterste best de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden! Volgende keer gaan we voor een 10.
Fijne partij met goede persoonlijke aanbiedingen en snelle levering zonder gebreken. Ik kan iedereen adviseren om contact op te nemen met Kamera Express voor een mooie aanbieding
Bedankt voor je review Erik!
Geweldige service en zeer deskundig personeel
Had hiervoor een spiegel reflex kamera met zware losse zoom lens en natuurlijk de gewone standaard lens. Deze Sony camera is licht van gewicht met ook een zoom lens. Reeds enkele foto's gemaakt van alles geprobeerd, resultaat zeer goed.
Hi Jan, ik denk dat menig fotograaf met je mee voelt hoe zwaar het is elke keer met een zware body en lenzen te zeulen. Een lichtere camera met ingebouwde zoomlens is daar de ideale oplossing voor!
Fijne winkel, fijne hulp die je krijgt. We kwam in eerste instantie voor een Canon of Sony camera, uiteindelijk nadat het personeel mijn eisen had gehoord toch op een Panasonic Lumix camera uitgekomen. We gaan de camera nu uitproberen en het schilt dat je 5 jaar garantie krijgt. Top geholpen!
Hi Carlijn, wat leuk om te horen dat we je hebben kunnen helpen bij het zoeken van de juiste camera. Dat doen we graag voor onze klanten. Voor ieder wat wils, het is soms alleen even zoeken ;) Veel plezier met je nieuwe camera!
Goed geholpen in winkel, precies de camera die ik zocht
Kwam voor een nieuwe camera body (spiegelreflex) en ben tevreden over de hulp in de zoektocht naar het passende product. De deur uitgegaan met een aankoop die ik uit paar relevante alternatieven gemakkelijk kon selecteren!
Blij te lezen dat je tevreden bent met de geboden hulp tijdens je zoektocht naar een nieuwe camera. Vergeet je niet de 5 jaar garantie aan te vragen? Wij wensen je heel veel fotoplezier met je nieuwe camera.
Onlangs twee nieuwe objectieven aageschaft, in beide gevallen erg goed geholpen door vriendelijk personeel. De prijzen die Kamera Expres bied zijn ook eerlijk. Ze hebben daarnaast ook een mooi aanbod van tweedehands apparatuur, en een goede inruil service. Ik weet altijd waar ik aan toe ben wanneer ik iets bij deze winkel koop!
Bedankt voor je mooie review Jeroen. Zo zien we het graag! Hopelijk mogen we je nog veel vaker van dienst zijn.
Ik heb een nieuwe sony camera gekocht. Ik ben goed geadviseerd en top service!
nieuwe canon m50 mk 2 gekocht in de winkel in den haag, wat een super goede service krijg je daar. alles werd zeer duidelijk uitgelegd en al ik het niet begreep werd het nog is uitgelegt. echt top winkel. de camera die ik heb gekocht is een canon m50 mk2, heerlijke camera met een super lens18-150. de camera is erg handig door de menu's te scrollen en de foto's zijn ontzettend goed, echt een aanrader.
Wist je dat een groot deel van onze werknemers zelf ook fotografeert of video's maakt? Zo kunnen wij de klanten het beste adviseren. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten om uitleg te geven over hun nieuwe aankoop. Een nieuwe camera kopen en leren kennen is niet niets! Mocht je toch nog vragen hebben dan ben je altijd van harte welkom in een van onze winkels. Schikt het je niet langs te komen, dan staat de klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
Kamera express met name Carola: TOP
Bedankt Carola!
Wij zijn in de winkel geweest. Goed advies gekregen en blij met onze aankoop.
Je wordt er prima geholpen met veel keus!
Camera laten schoonmaken en meteen goed geïnformeerd over het aanschaffen van een nieuwe lens.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ