Filtre

Snelke en correcte levering

Geweldige service.

De service bij Kamera Express is buiten gewoon goed. Ze nemen de tijd voor je en hebben deskundige mensen in dienst. Absoluut de beste winkel voor beeldmakers.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb een Sigma 150-200 mm zoomlens sports gekocht bij Kamera express. De levering ging snel en probleemloos. Ik heb professionele adviezen gekregen en de lens voldoet aan mijn verwachtingen. Bovendien heb ik nog eens 5 jaar garantie gekregen.

uitstekende vlotte bediening

Nu twee weken met de Pentax 18-270mm F/3.5-6.3 ED SDM zoomlens voor mijn Pentax K5 gewerkt. Aangeschaft na een goed en prettig advies bij Kamera Express Capelle a/d IJssel. Ideale zoomlens met een groot zoombereik en voldoende licht sterk. Het objectief ligt lekker in de hand en is relatief licht. Totaal nu een mooie combinatie voor op reis en struinen in de natuur. Heb er al een aantal erg fraaie plaatjes mee kunnen schieten. Een aanrader dus.

Professioneel, meedenkend en vriendelijk personeel

Mijn oude spiegelreflex camera deed het niet meer. Men luisterde naar hetgeen ik wil en verwacht met mijn camera te kunnen en ze kwamen met een goede oplossing👍🏻

Ik werd in de winkel zeer goed geholpen

De verkoper (Robin Spruit) heeft mij zeer goed geholpen bij het maken van beslissingen om mijn wensen om te zetten naar mijn uiteindelijke keuze.

Alles volgens afspraak bezorgd en de volgende dag in huis. Ook retourneren was geen probleem en zo geregeld!

al jaren(toen ze zich nog Foka noemden) is het een prettige winkel

Ging voor de zoveelste tv die ik bij (toen nog foka) deze winkel heb gekocht. Deze keer wilde ik een smart tv. Ik had alleen nog een paar vraagjes over de tv van mijn keuze de LG 50um7500 Na de duidelijke uitleg deze tv gelijk gekocht. één minpuntje van deze koop: Ik deed de koop vrijdags 13 april en ik wilde het toestel laten bezorgen op maandag want zaterdag en zondag moest ik werken en ik controleer het bezorgde liefst zelf ipv mijn vrouw. Dit kon allemaal niet want de bezorgdienst(POST.NL) maakt zelf uit wanneer zij het komen bezorgen! Door mijn verhuizing de laatste paar maanden zeer veel pakketten ontvangen waaronder vaak POST.NL de bezorger was, dus ik weet hoe flexibel POST.NL is NOT. Neem aub een betere koeriersdienst dan POST.NL, eentje waar je dagdelen kunt aangeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Dit zou een hoop ergenis minder opleveren.

prima webshop

De aankoop van de Panasonic LUMIX DMC-TZ90 camera bij Kamera Express ging gesmeerd. Duidelijke website, veel gegevens over de camera en razendsnelle levering. En ook nog eens de bonus van 5 jaar garantie op de camera. Deze webwinkel is beslist een aanrader. De TZ90 is trouwens een geweldige camera, wat een mogelijkheden en gebruiksgemak.

Geweldig!!

We zijn erg vriendelijk geholpen en de medewerkers hebben goed meegedacht toen zij onze oude camera in wilden ruilen.

Behulpzaam

Erg fijn geholpen door een medewerker, ze gaf haar mening en durfde out of The box te denken. Ook erg tevreden met de Nikon EOS m50.

Super Service!

Geweldig geholpen. Zou hier zeker weer terug gaan.

De verzending ging niet helemaal goed, maar naar contact hierover werd dat gelijk goed opgelost.

Op tijd ontvangen en voor een prima prijs

Smart TV besteld voor mijn dochter. Keurig op tijd ontvangen en ook nog voor een prima prijs. Nu zelfs met 5 jaar garantie. Ik beveel Kamera Express aan.

Goede service en prijsafspraken

Er werd snel op mijn vragen gereageerd. Zoals afgesproken stond het product voor de afgesproken prijs klaar in de winkel toe ik het op kwam halen.

goed geholpen bij de winkel

In de winkel werd ik goed geholpen en probeerde zij me geen dingen aan te smeren

Geweldige kamera

Ben zeer tevreden met de kamera voldoet aan mijn verwachtingen en ben ook in de winkel van Kamera express Rotterdam centrum super goed geholpen

Vakkundig en een geweldige service!

Afgelopen zaterdag 7 maart hebben we bij Kamera-Express in Groningen ons voor laten lichten over een camera en de verschillen hiervan. Al snel zijn we vakkundig geholpen en kwamen we uit dat het een spiegelreflex camera ging worden. Maar dan, welk merk camera moet je dan hebben en welke is dan de beste. We zijn immers beginnende fotografen. Op een gegeven moment kwamen er 2 op de toonbank te staan. Dit waren de Canon en de Nikon. Al snel werd ons duidelijk dat we gaan voor een Nikon D3500 kit. T.o.v. de Canon zitten er kleine verschillen in. Maar door de vakkundigheid van het personeel zijn we echt gegaan voor de prachtige Nikon D3500. Eenmaal bij thuiskomst de Nikon D3500 meteen geprobeerd. Tot op de dag van vandaag er geen spijt van gehad dat we deze camera hebben uitgekozen. Wat een mooie scherpe foto’s maakt deze camera, ligt goed in de hand en in het donker maakt hij ook nog eens mooie foto’s. Kortom Kamera-Express Groningen hartstikke bedankt voor jullie service en de vakkundigheid van het personeel. Zou jullie zeker aanraden om bij jullie in de winkel iets te kopen op fotografie. We komen graag weer bij jullie in de winkel.

Goed meegedacht en tijd gegund om uiteindelijk de aankoop te doen die het beste bij mijn wensen past

Op basis van eigen research had ik een wensenlijst opgesteld en ben ik in de winkel in Leeuwarden het gesprek aangegaan. Daar werd goed meegedacht, zijn overwegingen en alternatieven meegegeven en opties geëlimineerd. Vervolgens ging ik weer verder met mijn onderzoek. Dit heeft zich een paar keer herhaald tot ik uiteindelijk een keuze heb gemaakt. Al die tijd heb ik geen druk ervaren en is rustig de tijd voor me genomen. Uiteindelijk hebben we de deal gesloten en zijn we op basis van "Laagsteprijsgarantie" een mooi bedrag overeengekomen. Nadien nog een paar keer langs geweest voor accessoires en advies en ook op die momenten constructief en prettig geholpen. Wat mij betreft een heuse aanrader voor kwaliteit en goed advies!

Geweldige service

Aardig en vakkundig personeel, nemen de tijd voor je, en je gaat met een mooie camera en een goed gevoel de deur uit.

Vaste klant bij deze SUPERstore.

Winkel waar je op een leuke en vooral goede manier wordt geholpen!

Goed en duidelijk geholpen

Mijn Nikon 9 jaar oude D700 vervangen met een nieuwe Nikon. Duidelijk uitleg gekregen over voor en nadelen systeem camera versus spiegel reflex. Uiteindelijk gekozen voor de spiegel reflex D850. Zeer tevreden met de keuze.

Panasonic Lumix FZ1000 II

Had een spiegelreflex van 10 jaar oud en was toe aan een nieuwd De Panasonic Lumix FZ1000 II is een prettige en goed in de hand liggende camera. Ben prettig geholpen in de winkel door een deskundige medewerker.

Amazing

The personal at Kamera Express Juliana van Stolberglaan 177 was very professional helpful. They aid me in my purchase of a Canon EOS 90D. an excellent camera that packs a great power in a midrange DSLR. Great for sports as well for daily life, you can use a great range of lenses, and HIGH quality image!

Vriendelijk en attente verkoper

Verkoper attent en vriendelijk Goede info Vlotte afrekening