prettige service, vriendelijk personeel, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deskundig
Voor de aankoop van mijn nieuwe camera ging ik naar Kamera Express in 's-Hertogenbosch. Ik heb twee keer de winkel bezocht. De eerste keer kwam ik eigenlijk voor een batterij, maar liet ik me uiteindelijk informeren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van fotografie. Op deskundig advies van de medewerkster op basis van mijn wensen (natuurfotografie, dieren en portretten) ben ik me thuis verder gaan verdiepen. Toen ik de tweede keer naar de winkel ging had ik al een goed idee van wat ik wilde gaan aanschaffen. Het merk is hetzelfde gebleven, maar op basis van alle gedegen informatie die ik kreeg, heb ik uiteindelijk toch wat aanpassingen gedaan waar ik nu al heel tevreden over ben. Het is uiteindelijk een zwarte Fujifilm X-T30 met 18-55mm en 55-200mm lenzen geworden. In een handige Peak Design tas zodat ik de lichtgewicht camera kruislings kan dragen en supersnel tevoorschijn kan toveren. Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop en de service. De mensen bij Kamera Express 's-Hertogenbosch zijn top!