Goede service, snelle levertijd
Vlak voor mijn vakantie nog snel een compactcamera gekocht op Kamera-express.nl. Na mijn bestelling geplaatst te hebben, wilde ik nog een artikel toevoegen aan mijn bestelling, daarop heb ik snel de klantenservice gebeld. Een paar minuten in de wacht gestaan, waarna ik werd geholpen.
Het was geen probleem om nog een artikel toe te voegen. Echter was de levertijd voor dit artikel 2-4 werkdagen, ik kreeg de keus de gehele bestelling in 1 keer te ontvangen of het artikel dat een langere levertijd had op een later tijdstip te ontvangen.
Nadat ik had betaald voor het laatste artikel kreeg ik vrij snel een mail van de klantenservice terug dat er zo snel mogelijk gewerkt zou worden aan mijn order (rond 21:50, ik had niet verwacht die dag nog een mail te ontvangen!). De volgende dag (woensdag) kreeg ik van een andere medewerken van de klantenservice een mail dat mijn order vertraagd was, omdat het artikel even zoek was ivm een verhuizing. Uiteindelijk ontving ik het laatste artikel op vrijdag, maar als PostNL geen technische storing had gehad, had ik het artikel nog op donderdag ontvangen!
Wel had ik nog gevraagd of het artikel naar hetzelfde adres werd verstuurd (afhaallocatie) als het eerste pakket dat ik zou ontvangen waarop ik antwoord kreeg dat dat inderdaad het geval zou zijn. Echter werd het pakket naar mijn factuur-/bezorgadres gestuurd. Uiteindelijk heeft dat gelukkig geen problemen opgeleverd.
Al met al een goede ervaring met bestellen op Kamera-express.nl!