Filtre

Pluspunten

Goede voorlichting in de winkel van Kamera Express in Utrecht. Ook gewezen op producten die goed passen bij de camera, zonder dat je de druk voelt om ze ook daadwerkelijk direct te moeten kopen. Kan ook later!

Niks

Pluspunten

Duidelijk en goed advies.

Pluspunten

Prima geholpen bij nieuwe bevestiging in Almelo. Zij hebben een ruime winkel met veel modellen in voorraad. Ik had al zelf online op basis van reviews een model van bridge kamera gekozen. Toch wel naar de winkel om de kamera te mogen zien. Vragen correct beantwoord en uiteindelijk een Lumix FZ2000 gekocht direct bik de winkel.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel zowel in Zwolle als in Rotterdam.

Iets specifieker zijn over producten die nageleverd worden

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, erg behulpzaam. Was zeer druk in de winkel en ik was even een camera aan het uitproberen en in die tijd heeft hij even een andere klant geholpen die een klein dingetje of een korte vraag had. Hoefde die ook niet zolang te wachten. Super

Pluspunten

Scherpe prijzen Vakkundige medewerkers

Artikelen zijn niet geprijsd in de winkel, evt. enkele computerschermen neerzetten voor klanten om prijzen te vinden.

Pluspunten

Alles verloopt altijd naar wens: snelle levering en goede service!

Geen! Wellicht toch: ga door zoals jullie nu bezig zijn!

Pluspunten

Nemen de tijd voor uitleg ondanks drukte.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers die alle aandacht geven naar je wensen en je daarbij helpen. Goed advies wat toch beter past bij je wensen.

Pluspunten

Gewoon netjes geholpen

Beste prijs meteen melden

Pluspunten

Ik ben geholpen bij locatie Rotterdam Centrum. Prettig bedrijf met kundig en vriendelijk personeel. Na eerst zelf uitgebreid me te hebben ingelezen over de camera’s en lenzen die ik mogelijk wilde aanschaffen, goede en weloverwogen adviezen gekregen van de medewerker om zodoende tot definitieve keuze te komen. Medewerker heeft uitgebreid de tijd genomen en mij niet het gevoel gegeven direct te beslissen/aan te kopen. Standaard 5 jaar garantie op alle producten, zeker bij dit soort dure aankopen, kan ik zeer waarderen. Daarnaast hebben ze, omdat ik de prijs elders goedkoper had gezien, bovendien de prijs netjes aangepast zoals ze beloven met de laagste prijsgarantie.

Eventueel een bundel- of stapelkorting op accessoires die je er direct bij aanschaft

Pluspunten

Fijne winkel met veel voorraad, grijpt bijna nooit mis.

Het was iets drukker dan normaal, kreeg minder info dan ik eigenlijk wel zou willen hebben.

Pluspunten

Nemen de tijd voor je. Zijn eerlijk en kritisch. Buiten producten verkopen, verkopen ze in eerste plaats ook service. Iets om voor terug te komen.

nvt

Pluspunten

Alle nieuwe foto en video producten als 1ste in huis en leverbaar voor de beste prijs Snelle levering en service

Pluspunten

Goede kwaliteit van de tv’s. Nu al 2 tv’s bij hun gekocht en beide suoer mooie kwaliteit beeld en geluid

Niet laten verzenden met postnl. Die komen niet altijd hun afspraken na met vandaag besteld morgen in huis

Pluspunten

Op de fotofair 2019 heb ik bij jullie een camera en lens aangeschaft. Ik ben zeer vriendelijk geholpen, zeer ruime keuze en ontzettend mooie kortingsaanbiedingen. Ik ben zeer tevreden en zal ook zeker in de toekomst bij jullie kopen.

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel Iedere klant krijgt aandacht Deskundig advies Luisteren naar de klant

Pluspunten

Goede kennis van de vak en vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Goede en snel bezorgen en vriendelijk praten en onderstunen

Pluspunten

Net een objectief voor mijn camera gekocht. Snelle levering, duidelijke website, goed product!

De helpservice via de chat kan effectiever en vriendelijker. Ik werd kortaf geholpen zonder duidelijk antwoord op mijn vraag totdat ik zelf gesloten vragen ging stellen om duidelijkheid te krijgen.

Pluspunten

werd door de klanten service goed geholpen in de winkel ook goed vriendelijk en professioneel

Pluspunten

Camera ingeruild en ben prettig geholpen

Pluspunten

Niks anders dan lof over deze webwinkel. Makkelijk gevonden wat ik zocht en voor een zeer mooie actieprijs! Ik ga zeker veel plezier hebben van mijn nieuwe Canon EOS 77D (EF-S 18-55 IS STM kit) en de Tamron AF70-3000mm F/4-5.6 Di LD MACRO 1:2 lens! Alle extra,s die bij deze actie horen zijn ook top! Ik vermaak mij voorlopig prima! Bedankt!

Één heel klein puntje maar. Eigenlijk ligt dit waarschijnlijk zelfs aan POST.NL ipv Kamera Express. Ik heb de keuze gemaakt voor een bepaalde dag qua levering en kreeg de volgende dag al geleverd. Gelukkig was mijn vriendin net thuis dus kon het aangenomen worden maar de keuze voor een specifieke dag was niet voor niets gemaakt. Dat was dus niet echt handig. Ach ja, Wel eerder genieten van de camera nu.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs-kwaliteit bereikbaarheid

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ