Filtre

Pluspunten

veel kennis en 5 jaar garantie!

Pluspunten

Gewoon uitstekende service. Ik wordt altijd goed geholpen en de meeste items zijn op voorraad of anders zeer snel geleverd.

Pluspunten

Ze doen wat gevraagd wordt en levert altijd op tijd af.

Pluspunten

Altijd netjes geholpen

Pluspunten

Nikon d5300 met 70-300 lens aangeschaft. Goed advies ontvangen omtrent de lens. Product was eerst niet op voorraad, maar een aantal dagen kon ik de set al ophalen bij de winkel in Breda

Pluspunten

Laagsteprijsgarantie. Toch perfecte service. De adviseur in de winkel heeft echt verstand van zaken. Ik had natuurlijk allerlei dingen opgezocht voordat ik de winkel bezocht maar hij was heel goed op de hoogte. Goede tips erbij en ook nog een gratis cursus.

Pluspunten

Hartelijke ontvangst bij de nieuwe vestiging in Almelo. Vriendelijke en duidelijke uitleg en goed meedenkend welke fotocamera het beste bij mij past. Gekozen voor Canon Powershot SX730. We zullen zeker van de opnames gaan genieten.

Pluspunten

"Goede info en meedenkend met je wensen" Pluspunten + heldere uitleg + luisteren goed naar je wensen Minpunten - geen To-the-point geholpen, geen bla-bla maar weten de juiste producten te selecteren op basis van je wensen.

geen

Pluspunten

Naast een duidelijke webshop een winkel die ook te bezoeken is. Goede en duidelijke uitleg over de producten. Personeel lijkt verstand te hebben van producten die men verkoopt. Mogelijkheid om garantie te verlengen naar 5 jaar. Werd snel geholpen, er loopt aardig wat personeel rond.

Procedure voor wachtsysteem met nummertjes had ik eerste instantie gemist. Gewoon langs de nummertjes automaat gelopen. Misschien met een extra bord op de toonbank duidelijk maken.

Pluspunten

- zeer vriendelijk geholpen door zowel het winkel personeel als de klantenservice - deskundig advies gekregen - gratis cursus aanbod - fijne quick start handleiding

- retour verzenden gratis en gemakkelijker maken - slecht telefonisch bereikbaar

Pluspunten

Top winkel, hulpzame personeel. goed geholpen met het kiezen van een nieuw tv.

geen verbeterpunten. topwinkel! ga zo door!

Pluspunten

Mijn nieuwe camera bij Kamera Express gekocht en erg fijn geholpen. Medewerker was goed op de hoogte van het product en nam echt de tijd om opties uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Al met al een zeer prettige service en een mooie prijs.

Ga zo door!

Pluspunten

Goed advies gekregen in de winkel, verschillende opties gepresenteerd en de voor- en nadelen aangegeven. Als de camera doet wat is aangegeven dan wordt het heel prettig foto's maken.

Pluspunten

Goede service, Aardig personeel, goed de tijd genomen zodat wij de juiste keuze hebben kunnen maken.

geen

Pluspunten

Goede uitleg

Pluspunten

Snelle service goede uitleg "no nonsense aanpak" Ook op zondag professioneel en vakkundig geholpen!

Pluspunten

Vlotte levering en als iets ontbreekt goede en korrekte communicatie via helpdesk voor afwikkeling ...kortom tot nu een goede ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb laatst een zwarte cameratas besteld op Kameraexpress.nl, maar er werd een blauwe tas geleverd. Ik heb gelijk gebeld naar de klantenservice, daar zeiden ze dat ik de tas gewoon retour moet sturen. Ik heb de tas retour gestuurd, maar de informatie over de hoe dit precies in zijn werk moest gaan was minimum. 14 dagen laten krijg ik het aankoopbedrag terug gestort, maar de originele verzendkosten én de retourkosten niet. Ik zou volgens de website wel recht hebben op de verzendkosten, dus ik belde met de klantenservice, het geld zou overgemaakt worden. De vrouw aan de telefoon verzon eerst het excuus dat ik het retourformulier verkeerd zou hebben ingevuld, maar gaf uiteindelijk toe dat het formulier niet duidelijk was. Het zou voor elkaar komen. 2 weken later is er nog geen geld binnen, dus ik bel weer met de klantenservice. Ik rijg eerst een automatische stem die zegt dat er geen experts aanwezig zijn, terwijl de klantenservice wel open zou zijn volgens de website. Ik probeerde nog eens te bellen en nu was er opeens wel een expert aanwezig. Dus ik heb het verhaal uitgelegd en de expert meldde dat er op dat ogenblik niemand van de retourafdeling aanwezig was. Dus zou de retourafdeling een mailtje van de man aan de telefoon krijgen zodat zij het op zouden gaan lossen. Ik zou zelf een mailtje ontvangen als het opgelost zou zijn. Een week later nogsteeds geen geld en geen mail. Jammer dat Kameraexpress.nl zo mijn vertrouwen heeft verloren. Nu de tas maar ergens anders gekocht

De retourzendingen moeten beter worden uitgelegd en het retourformulier moet volledig en goed te vinden zijn. De klantenservice heeft ook aandacht nodig.

Pluspunten

goed geholpen, personeel klantvriendelijk

Pluspunten

Hele goede duidelijke uitleg gekregen bij de aankoop van onze Nikon Coolpix A900 camera bij Kamera Express Arnhem. Prettig geholpen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en geeft deskundig advies op maat.

Nvt

Pluspunten

Komt na wat het beloofd, snelle bezorging op afspraak.

Pluspunten

goede duidelijke hulp

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ