Filtre

Pluspunten

Goede service, en erg behulpzaam en kundig

Pluspunten

Perfect geholpen met uitleg, inruil oude camera & lenzen en de nieuwe aankoop

Pluspunten

Ben langs geweest omdat ik Naar een vervanger van mijn Oude receiver zocht na een Goed en duidelijke uitleg Hakte ik de knoop door Prima zaak.

Persoonlijk vind ik het jammer dat ze niet meer keuze in geluidinstallatie hebben

Pluspunten

We zijn heel goed te woord gestaan en hebben met de verkoper de verschillende opties voor onze nieuwe camera uitvoerig bekeken en goed naast elkaar kunnen leggen voor de vergelijking. Er werd echt de tijd genomen om ons de ins- en outs uit te leggen.

Pluspunten

Duidelijke informatie vooraf. Overzichtelijke website, het op voorraad zijn klopte. Vriendelijke verkoper. Voldoende informatie bij aanschaf van mijn camera. controleerde of er aanvullende acties waren.

Pluspunten

Goede service, uitstekend toestel gekocht!

Pluspunten

Deskundige service Prijs kwaliteit

Pluspunten

Goed geholpen, kundige mensen. Nemen de tijd voor je en kijken goed wat je nodig hebt.

Goed kijken welke alternatieven en er zijn voor bijv extra batterijen en omruilen gemakkelijker maken. Ik moest in mijn geval langs de winkel om om te ruilen.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke factuur Snelle services desk

Ga zo door!

Pluspunten

Super service via Kamera Express! Steeds mooi op tijd geleverd. Snel antwoord bij vragen. Kan niet beter verwachten.

Pluspunten

Prima service, professionele medewerkers zowel bij de klantenservice als in de winkel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs goed advies over statief, camera-tas, camera vriendelijke service correcte omruiling van foutieve levering (2x) mooie extra's (5jaar garantie-actie)

foutief geleverd vizier voor de zoeker van de camera geen UV-glas aangeboden bij aankoop camera

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige verkoop medewerker Breed assortiment Snelle afhandeling Met andere woorden: Prima

Geen idee!

Pluspunten

Deskundig, breed assortiment en goed advies.

Pluspunten

Nette fysieke winkels met een ruim assortiment en vakkundig, vriendelijk en geduldig personeel. Geven goed en eerlijk advies! Het doel is dat ze de klant het product verkopen dat het best bij die specifieke klant past. De wens van de klant staat bovenaan en niet de verkoop van het product dat het duurste is. Ik kom vooral in de winkel in Utrecht en Capelle aan den IJssel.

De klantenservice van de website leest mails met vragen niet altijd goed waardoor je niet altijd meteen een passend antwoord krijgt. Dat zou beter kunnen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd in de winkel van Foka uitstekend voorgelicht over de verschillende modellen televisies. Men luisterde naar mijn wensen en verwachtingen en adviseerde mij prima. In gevolg aan deze bezoekjes had ik voldoende info om de juiste keuze te maken om de gewenste Sony uiteindelijk digitaal te bestellen!

Pluspunten

Deskundig personeel.

Niet te veel proberen om een ander product aan te prijzen dan waar men om vraagt. B.v. een ander merk.

Pluspunten

Zeer goede service: vriendelijk geholpen + professionele uitleg. Kwaliteitsvolle camera aangeschaft (canon eos 200d), zeer tevreden van!

Pluspunten

Snelle service en vriendelijke mensen in de winkel!

Pluspunten

Goede informatie en goede prijs op de site

Mijn Camera was niet op voorraad in de winkel in mijn stad, ik had hem graag vooraf even uitgeprobeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kundige mensen in de winkel en een ruim assortiment.

Pluspunten

Ik ben uitgebreid geholpen in de winkel in Den Bosch. Ik ben goed voorgelicht over de verschillende opties met het doel waar ik mee kwam. Het enige nadeel vond ik dat ik de camera's niet in mijn handen kreeg om te proberen etc. terwijl ik wel als serieuze klant behandeld wil worden. Na thuiskomst heb ik de camera uitgeprobeerd en toen leek het toch niet helemaal wat ik wilde. Ik ben toen maar weer terug gegaan naar de winkel en daar hebben zij mij precies uitgelegd hoe ik het eea kon instellen en was ik toch tevreden. Dit had mogelijk voorkomen kunnen worden als ik de eerste keer in de winkel de camera al beter had kunnen bekijken. Al met al vakkundig geholpen en raad ik deze winkel aan.

Laat de camera's ook echt 'voelen' en laat de werkelijke opties zien. Nu stonden ze alleen in de vitrine en kon ik het thuis pas echt zien. Dat is een reden waarom ik naar een winkel kom en niet via internet bestel.

Pluspunten

Super goede service gekregen bij het kopen van een nieuwe camera!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ