Filtre

Pluspunten

Snelle reacties op mails en chatberichten. Aardig en kundig personeel in de fysieke winkel.

De klantenservice-medewerkers gaven in mijn geval tegengestelde reacties tijdens het eerste contact. Echter is dit goed opgelost tijdens een tweede chatgesprek.

Pluspunten

Snelle levering, lens was prima verpakt, verpakking zag er onbeschadigd uit. Website biedt duidelijke informatie. Bieden extra garantie op een aantal producten, dat vind ik ook een voordeel.

Pluspunten

Overzichtelijk. Goede service.

Meer persoonlijke hulp in de winkel bieden.

Pluspunten

Ze hebben een super groot assortiment en een top service

Eigenlijk kan ik niets bedenken wat beter kan. Ze zouden wat dichterbij mijn woonplaats een winkel mogen hebben :)

Pluspunten

Soepel zaken doen. Niet op voorraad? In de winkel betalen en gratis thuis laten bezorgen. Het model camera was niet wat ik verwachtte. Achter de PC een andere keuze gemaakt en gereserveerd in de betreffende winkel en de volgende dag de camera's geruild. Zonder gedoe. Ook s 'avonds zijn ze bereikbaar tot 21.00. Ook fijn!

Pluspunten

Goede voorlichting ontvangen bij de aanschaf van mijn compact camera

alles ging prima, uiterst tevreden!

Pluspunten

Ruim assortiment. Goede en klantvriendelijke informatie. Uitstekende inruil mogelijkheden.

Pluspunten

Behulpzaam en goed uitleg. Ik ben nog een keer terug naar de winkel gegaan en wederom namen ze de tijd voor mijn vragen en gaven ze een goede uitleg.

Pluspunten

Snelle levering Goede producten Extra aanbiedingen Leuke cursus erbij klantencontact is top!

Ga zo door

Pluspunten

Bestelling en levering perfect verlopen. Concurrentieel sterke prijzen. Goede website. Professioneel en correct bedrijf.

eigenlijk niet

Pluspunten

Vakkundig advies en goede service

Pluspunten

Ze zijn i.d.d. het goedkoopste!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sehr zuverlässig. Gutes Sortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

I ik ben naar de store in Maastricht geweest voor een compact camera, hier ben ik naar tevredenheid geïnformeerd over mijn wensen wat ik van een camera verwachte. Ik beveel dan ook Kameraexpress voor iedereen aan.

In de winkel staan de camera's in de vitrine zonder gegevens en prijzen, dit is wel een must.

Pluspunten

De medewerkers denken met je mee.

Ik was niet bewust dat ze een goedkoopste garantie hadden, hierdoor heb ik mijn body elders gekocht.

Pluspunten

ook 2e paasdag open

Pluspunten

Goed geholpen in de superstore in Arnhem. Er wordt netjes de tijd genomen voor je vragen waarbij ze goed advies geven. Naderhand nog per mail contact gehad met de klantenservice welke ook snel en goed reageert!

Pluspunten

goede serivce

niks

Pluspunten

plezierige verkoper. Geeft goede dviezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima behandeling

Wachttijden!

Pluspunten

Quick delivery, everything was fine, good camera

None

Pluspunten

Great choice of cameras and very competitive price. Quick and helpful service for the choice of material. (NL: Grote keuze aan camera's en een zeer aantrekkelijke prijs. Snelle en behulpzame service voor de materiaalkeuze.)

Pluspunten

Goed geholpen, medewerkers hebben veel kennis paraat waardoor ik duidelijk antwoord kreeg op mijn vragen en wat voor mij praktisch is.

Een koopavond?

Pluspunten

Goeie prijs en heb door de winkel goed advies gekregen over het product. (Canon 800D en Tamron 18-270mm)

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ