Filtre

Pluspunten

Mooie camera, ligt goed in de hand. Net deze SX70 HS gekocht en al helemaal overtuigd van de mogelijkheden van deze patser. Zowel de superzoom als de macro's zijn haarscherp. Zeer goede uitleg gekregen bij Kamera Express in Eindhoven.

Pluspunten

compact camera (panasonic dmc - tz200) uitgezocht en hierbij prima geadviseerd. Zeer duidelijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een vestiging vlak bij met uitgebreid asortiment.

Activer advies geven aan klanten die niet bekend zijn met camera.

Pluspunten

Deskundig advies, bijzonder vriendelijk personeel, snel geholpen! Dik tevreden over deze Kamera-Express in Den Bosch! Complimenten!

Pluspunten

Goede service. Bekwaam personeel en een ruime keuze in het assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende internet pagina.

Pluspunten

Snelle reactie, eerlijk advies

nvt

Pluspunten

De werknemers zijn zeer klantvriendelijk en beschikken over veel kennis van de producten. Wij waren blij met het advies over de product keuze

In de shop hangen o.a. veel fototassen, maar de prijs van de tassen is alleen te vinden door zelf het product via je telefoon op de website op te zoeken. Dit zou makkelijker moeten kunnen.

Pluspunten

Goed en duidelijk advies. Nemen de tijd voor goede voorlichting. Deskundige medewerkers

Pluspunten

Good product, good service, high efficiency. The camera and lens that I dream of, I can take a lot of good photos during Easter holidays.

Pluspunten

Mijn Fujifilm XP140 is netjes en op tijd geleverd

Pluspunten

prima geholpen in de winkel in Den Bosch

Pluspunten

Altijd goed geholpen ze nemen ruim de tijd voor je advies geven ze altijd.

Pluspunten

Goed geholpen, duidelijk advies ,snelle levering

Grotere bestellingen met meerdere camera's lijkt wat lastiger in het systeem verwerkt te kunnen worden

Pluspunten

Personeel was zeer behulpzaam en dacht goed mee met mijn wensen. Mijn ervaring in zowel Amsterdam als Groningen (waar ik mijn camera uiteindelijk heb gekocht) is heel positief.

Zou fijn zijn als er voor inruilen van oude camera's nog wat meer mogelijkheden waren.

Pluspunten

Vakkundig personeel wat mij telefonisch zeer behulpzaam was, snelle levering echt binnen 24 uur geleverd

Pluspunten

Al jaren prima service

Pluspunten

Kom al jaren in deze winkel, voorheen Verschoore en nu Kamera Express. Maar gelukkig nog steeds met de kundige en vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg en uitstekend advies bij mijn aankoop van een Sony HX400V.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en prettige en snelle reactie op vragen aan de helpdesk.

Pluspunten

correcte efficiënte bediening. Gunstige prijs.

Betere informatie geven over cash-back-acties.

Pluspunten

Goede en snelle levering, goede prijs, leuke extra's

Pluspunten

De combinatie webshop/fysieke winkels is prima. Zo kun je je goed voorbereiden. De afhandeling in de winkel is vlot en vriendelijk.

in de fysieke winkel prijzen vermelden in de vitrines

Pluspunten

Vandaag heb ik bezoek gebracht aan de superstore in Eindhoven voor de aanschaf van een nieuwe camera. Ik werd erg goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Een aanrader!

Pluspunten

Groot assortiment, mooie prijs, prachtig product en snelle levering. Bovendien goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook de gratis cursussen zijn te gek!

De lay out en inhoud van de bevestigingsmail. Het leek nu alsof ik me enkel had ingeschreven voor een online cursus, terwijl ik ook een mooie camera had besteld.

Pluspunten

Goede service en veel kennis van de producten.

Pluspunten

Goede informatie. Prettige communicatie. Denken met je mee.

Geen.

55 Essebaan