Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkel, veel keuze, goede uitleg.

Pluspunten

Advies op maat gekregen in de winkel in de buurt!

Jammer dat er niet in alle winkels de expertise voor verbinding fotograferen en pc is.

Pluspunten

Ik had de versterker in de avond besteld en hij werd voor 9;00 in de ochtend de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

Goed en deskundig geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijs. Groot aanbod.

Voorlichting in de winkel en advisering zou beter kunnen.

Pluspunten

Veel camera's op voorraad, duidelijke uitleg.

Pluspunten

Snelle levering, snelle respons op vragen aan de klantenservice, goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Duidelijke en volledige informatie Verkopers met passie voor het vak Volledig assortiment

Pluspunten

Goede service, prima uitleg. Leuke actie tijdens KE outdoordag.

Beter werkend internet tijdens KE outdoordag, zodat bestellen en betaling sneller gaat.

Pluspunten

Deskundig personeel, welke voldoende tijd voor je vrijmaken.

Geen verbeterpunt. De winkel in Maastricht ziet er top uit !

Pluspunten

prima uitleg waarbij ik door vergelijking van soorten compactcamera's in kwaliteit en prijs, tot een keuze kon komen

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige hulp

Pluspunten

Snelle levertijd . Goed verpakt . Groot assortiment. Mooie en goed toegankelijke site

Geen. Gewoon op deze voet verder gaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een afschuwelijke winkel. Verkeerde lens verkocht bij de camera en vervolgens willen ze ons absoluut niet meer helpen door de lens terug te nemen en een nieuwe lens te verkopen. Zeer klantonvriendelijk, willen niks tegemoetkomen. Gelukkig worden we nu fantastisch geholpen door Verschoore XL in Vlissingen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede en deskundige hulp en met de beste prijsgarantie betaal je nooit teveel.

Pluspunten

Filiaal Zwolle: nemen de tijd voor je, zetten voors en tegens van product op een rij. Verkeerde maat cameratas gekocht, werd moeiteloos omgeruild.

tip: pas de camera in de tas in de winkel samen met de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aardige verkoper

Thuis bleek dat de kabel voor de koppeling tussen camera en computer niet was bijgesloten. Toen ik daarover belde bleek de winkel niet bij dit en andere filialen leverbaar te zijn. Ik heb hemzelf bij Canon besteld (Kamera Expreess had aangeboden dit voor mij te doen). Het zou prettig zijn als de verkoper de koper daarop attent maakt en de kabel aanwezig is in de winkel.

Pluspunten

Mooi assortiment Deskundig personeel Duidelijke uitleg

Pluspunten

Goede bediening met tijd voor het geven van informatie en mogelijkheden van het product.

Pluspunten

Vriendelijke verkoopster, niet opdringerig voorzag ons van kundig advies, waardoor wij de juiste keuze hebben kunnen maken.

Pluspunten

Duidelijke website en uitstekende service. Afgelopen donderdag een TV besteld, de volgende dag al in huis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en duidelijk uitleg over producten. Personeel is goed op de hoogte van de technieken.

Spiegelreflex camera gekocht maar helaas niet als bundel aangeslagen waar door er te veel was betaald. Dezelfde middag nog terug geweest en het teveel betaalde bedrag terug gekregen. Bleek ook nog dat ik recht had op een voucher voor een online cursus. Deze had ik de 1e keer niet gehad. Als compensatie toch 2 cursussen gratis gekregen.

Pluspunten

medewerkers geven goed advies en denken met de klant mee

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ