Filtre

Pluspunten

Dat zijn de medewerkers man/vrouw die echte nerds zijn op het gebied van foto/accessoires en in de meeste gevallen zelf ook fotograferen. De meeste zijn gespecialiseerd in natuuropnames, macro, architectuur, musea. De camera die ik dan ook heb gekocht voldoet dan ook aan al deze eisen . Heb zelf voorkennis van deze camera op internet bestudeerd . Ben met deze informatie naar Kamera Express gegaan. Werd daar heel fijn geholpen door de Dhr Alexander Plomp , die mij zoveel extra informatie gaf wat op internet niet werd vermeld. Ik voelde mij dan ook echt als klant die met een persoonlijke beleving daar een mooie camera ging kopen, in plaats van hem via een of andere website te bestellen. Deze informatie had ik nooit gehad als ik hem niet bij Kamera Express had gekocht. Het voordeel is dat je ook ziet en voelt wat je koopt . Ik ben uitstekend geholpen. Ze nemen echt alle tijd van de wereld voor je. Maar je buurman die achter je staat te wachten kan nergens even gaan zitten voordat hij aan de beurt is. Hoogachtend, Irene Keemink

Zitplaatsen

Pluspunten

Toegankelijk; geven altijd veel informatie over producten die ze verkopen.

Weten helaas niet altijd wat de actievoorwaarden zijn van de geldende acties, o.a. of je mag meedoen met meerdere acties of alleen met een actie.

Pluspunten

zaak heeft veel keus en professioneel personeel

Pluspunten

Klantvriendelijk en service

geen

Pluspunten

Mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben in filiaal Eindhoven vakkundig geholpen bij mij aankoop zodat ik, eenmaal thuisgekomen probleemloos aan de gang kon gaan met mijn nieuwe camera.

Pluspunten

Zeer veel kennis, goed geholpen.

Pluspunten

Beste prijs, bezorging goed

Pluspunten

Deskundige verkopers, goede servicedesk, prima prijs en goede sortering.

kortere wachttijden bij servicedesk, snellere opvolging na online bestelling over levering of afhalen.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, vriendelijk personeel en een leuke starters aanbieding

Ik zou de accessoires goedkoper maken zodat naast het stunten met body's en lenzen de aankoop een echt koopfestijn wordt!

Pluspunten

Vriendelijke service. Kennis van zaken.

Geen.

Pluspunten

Een prima gesorteerde winkel met vakkundig en vriendelijk personeel. Veel verschillende accessoires en regelmatig aanbiedingen. Ook de website is duidelijk en informatief

geen

Pluspunten

Goed geholpen en voorgelicht

Pluspunten

Snel en vakkundig advies,

Pluspunten

Prima geholpen

Lang moeten wachten. Erg druk

Pluspunten

goede kennis van produkten.

Pluspunten

Makkelijke locatie, snel en vriendelijk geholpen.

Online kan je maar 1 cadeaubon tegelijk inleveren, moest hierdoor naar de winkel om mijn aankoop te doen.

Pluspunten

Snelle levering, goede garantie voorwaarden, zeer goede prijs, vandaag besteld, morgen in huis.

Pluspunten

De medewerkers hebben echt verstand van zaken of halen er een expert bij. Ze geven goede adviezen, maar dwingen niet tot een verkoop. Ze laten voldoende ruimte om even na te denken en op een later moment terug te komen voor de aankoop.

Ik moet regelmatig lang wachten bij de vestiging in Utrecht. Ik kom vaak na werktijd of in het weekend. Met personeelsbezetting kan er wellicht meer rekening gehouden worden met deze piekmomenten.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, goede prijsstelling, fijne deals.

Helaas geen communicatie over wanneer de tweede helft van de deellevering op het afhaaladres zou worden bezorgd. Per toeval (ik kwam een andere pakketje ophalen) ontving ik deze seperate levering.

Pluspunten

Fijne winkel, ruime keuze, prima geholpen en goede prijsstelling van product.

Pluspunten

Deskundig geadviseerd en geholpen

Pluspunten

vriendelijk en vakbekaam

Pluspunten

Groot assortiment, uitgebreide service, snelle levering

Acteren op melding foutieve artikelomschrijving op de site. Staat na telefonisch contact nu nog niet juiste omschrijving in titel bij product, USM terwijl een STM wordt geleverd.

Pluspunten

Ik heb meerdere keren producten gekocht van Kamera Express. Een aantal keren kocht ik producten online en voor de grotere uitgaven zoals lensen heb ik vanaf een vaste winkel gekocht. Al mijn transacties met Kamera Express ging goed. Veel aankopen ging zonder problem. Op twee momenten heb ik producten geretourneerd. Ik was niet tevreden met 1 product en heb het per pakket teruggestuurd en kreeg mijn geld terug zonder problemen. Voor een andere product ging het fout na een week. Ik heb het online gekocht maar ik heb het teruggebracht naar een fysieke winkel, die zonder gedoe mij het foute product laten omruilen naar een ander product (natuurlijk moest ik wel het prijsverschil betalen, maar dat spreekt voor zich). Ik heb ook mijn oude spullen omgeruild om korting te krijgen van mijn volgende producten. Dit is ook zonder teveel gedoe voor elkaar. De producten die ik wou kopen waren niet aanwezig in de winkel in de stad waar ik woon, maar ik kon gewoon een e-mail sturen naar Kamera Express die het vervolgens voor elkaar kreeg binnen een dag. Al met al ben ik tevreden met Kamera Express. Ze hebben een grote aanbod en alle leveringen via internet gebeurd snel. Hun prijzen zijn ook scherp en ze berekenen ook de acties vanuit de merken in hun producten door.

Het enige probleem met de webshop van Kamera Express is dat de informatie per product niet volledig compleet is. Voor veel objectieven bijvoorbeeld vind ik het heel belangrijk om uit te vinden wat het gewicht daarvan is, maar bij de meeste productpagina's is het niet aanwezig. Ik moet dan googelen om meer informatie te verzamelen.

Pluspunten

Goede begeleiding en voorlichting in de shop. Geen push om te kopen/verkopen. Prijs concurrerend. Levertijd inderdaad de volgende werkdag. Prima dus.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ