Pluspunten
Ik heb meerdere keren producten gekocht van Kamera Express. Een aantal keren kocht ik producten online en voor de grotere uitgaven zoals lensen heb ik vanaf een vaste winkel gekocht.
Al mijn transacties met Kamera Express ging goed. Veel aankopen ging zonder problem. Op twee momenten heb ik producten geretourneerd. Ik was niet tevreden met 1 product en heb het per pakket teruggestuurd en kreeg mijn geld terug zonder problemen.
Voor een andere product ging het fout na een week. Ik heb het online gekocht maar ik heb het teruggebracht naar een fysieke winkel, die zonder gedoe mij het foute product laten omruilen naar een ander product (natuurlijk moest ik wel het prijsverschil betalen, maar dat spreekt voor zich).
Ik heb ook mijn oude spullen omgeruild om korting te krijgen van mijn volgende producten. Dit is ook zonder teveel gedoe voor elkaar. De producten die ik wou kopen waren niet aanwezig in de winkel in de stad waar ik woon, maar ik kon gewoon een e-mail sturen naar Kamera Express die het vervolgens voor elkaar kreeg binnen een dag.
Al met al ben ik tevreden met Kamera Express. Ze hebben een grote aanbod en alle leveringen via internet gebeurd snel. Hun prijzen zijn ook scherp en ze berekenen ook de acties vanuit de merken in hun producten door.
VerbeterpuntenHet enige probleem met de webshop van Kamera Express is dat de informatie per product niet volledig compleet is. Voor veel objectieven bijvoorbeeld vind ik het heel belangrijk om uit te vinden wat het gewicht daarvan is, maar bij de meeste productpagina's is het niet aanwezig. Ik moet dan googelen om meer informatie te verzamelen.