Filtre

Pluspunten

super blij met de aanschaf van mijn eerste camera waarbij ik goed ben geholpen waardoor ik nu een mooie nikon d3400 heb gekocht! ga er zeker veel plezier aan hebben.

Pluspunten

positieve benadering van de klant. klant gericht dwz worden niet afgeleid door andere verkopers en/of klanten.

niet. doorgaan op deze weg.

Pluspunten

Ik ben tweemaal langs geweest. De eerste keer een plezierige en deskundige toelichting bij de mogelijkheden en een enkel zwakke punt van de camera (Sony DSC-RX100 mark VI). Daar werd toen alle tijd voor genomen. Na anderhalve maand heb ik deze camera gekocht en opnieuw ben ik prima en deskundig geholpen.

Pluspunten

Prima winkel. Uitstekend geholpen door vakkundig personeel. Ze nemen de tijd en leggen alles goed uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote voorraad, veel keuze

betere ondersteuning bij in gebruik nemen camera en garantie periode

Pluspunten

Goede service, juiste informatie over camera ontvangen!

Pluspunten

Goede service. Goede prijs voor kwalitatief goed product

Pluspunten

scherpe prijs, snelle levering en duidelijke correspondentie

Pluspunten

Goede adviezen, nemen alle tijd om goede voorlichting te geven. Veel kennis in hun vakgebied.

Pluspunten

Very good service, fast delivery. Consultants speak good english. The best service in Belgium.

Website in english would be an advantage.

Pluspunten

Heldere website. Prettig personeel dat de tijd voor je neemt. Goede uitleg door het personeel.

Iets meer personeel in de winkel zou prettig zijn. Het goede punt (prettig personeel dat de tijd voor je neemt) heeft ook een keerzijde.

Pluspunten

Laagste prijsgarantie werd zonder probleem toegepast ondanks sterk prijsverschil met een concurrent.. Goeie uitleg over producten - waarbij niet noodzakelijk de duurste aangeprezen worden. Er wordt ook ruim de tijd genomen voor uitleg en het assortiment producten op voorraad (in Antwerpen) is ruim genoeg om ze 'hands on' te kunnen vergelijken.

Pluspunten

Goede, snelle en vlotte service!! De mensen hebben er ook echt verstand van zaken! Altijd druk maar genoeg mensen zodat je nooit lang hoef te wachten voordat je aan de beurt bent!!

Goed bezig!

Pluspunten

Goed advies over de producten en ze proberen je niet te pushen richting een bepaald merk of het duurste artikel.

Pluspunten

kennis van zaken. geven goed advies

Pluspunten

Prima uitleg, nemen alle tijd daarvoor, luisteren goed naar wat je wilt, vriendelijk geholpen.

Eigenlijk niets, hebben al best veel producten hier gekocht, dus dat zegt genoeg.

Pluspunten

Vriendelijk en professioneel bediend door Edwin. Goeie uitleg waardoor het kiezen van een digitale camera makkelijker werd gemaakt

geen

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel Snel geholpen en goed geadviseerd! Tevens de scherpste prijs voor mijn tv!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meerdere filialen en snelle levertijden

Pluspunten

Erg kundig en vriendelijke verkoper.

Pluspunten

Ik heb al diverse camera's, objectieven, statieven e.d. gekocht bij Kamera Express en ik word altijd goed geadviseerd door de deskundige en vriendelijke medewerkers. Zou er zeker weer kopen.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede service bij aankoop van nieuwe camera, vlotte afhandeling en de nabestelling werd binnen 1 dag nageleverd. Prettige bediening, vandaar ook al jaren klant bij vestiging Amsterdam.

Pluspunten

Professionele verkopers. Klant gericht en vriendelijk Zoals altijd goed geholpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ehhhh

verkopen met belofte maandag te levren en dan is het in eens als je er achteraan gaat dat het een week later word teug betalen duurt langer dan op de levering wachten zeggen ze ,belachelijk. afgelopen zaterdag in de winkel gekocht zou maandag bezorgt worden nu 5-7 werkdagen levertijd. terug betalen 5-10 dagen. Jammer dat zo een bedrijf zo omgaat met klanten. als je mail stuurd en vraagt om te bevestigen dat ze mijn bank gegevens goed ontvangen hebben is het antwoord dit mogen wij niet bevestigen

Pluspunten

Vriendelijke, vakkundige medewerkers. Mij in de winkel in Groningen uitstekend geholpen bij de aankoop van nieuwe een camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ