Pluspunten
Al 4 jaar tevreden klant. Het ruime assortiment in de hoofdvestiging Rotterdam, waarbij je producten even mag proberen vóór het te kopen, en waarbij er op dat moment actief met je mee wordt gedacht.
Plus: de persoonlijke benadering bij o.a. mijn dichtstbijzijnde vestiging Arnhem Kronenburg, waarbij ze nog weten van je situatie en je van gezicht kennen. Iets wat erg belangrijk is als je zoals ik een energiebeperking hebt en ik mijn situatie niet nog eens, na meer dan een week, hoefde uit te leggen, want diezelfde medewerker was gewoon weer aanwezig en wij gingen verder waar we gebleven waren. Bovendien: het gisteren laten taxeren en terug kopen door Kamera Express van mijn oude camera, waarna de bedrijfsleider daarbovenop nog een behoorlijke korting gaf... Deden mij tot daar ter plekke tot aankoop overgaan van een nieuwe camera, die ook gelijk op voorraad was, waarbij er ook vóór dit moment weer hard met me mee werd gedacht door Kamera Express. Bijzonder prettige mensen en een topbedrijf. Van harte aan te bevelen.
VerbeterpuntenGa zoveel mogelijk door met diezelfde persoonlijke behandeling. Bovendien: vertrouwde gezichten kweken vertrouwen. Dat werpt zijn vruchten af, ook nog na 4 jaar.
Ga zo door!