Filtre

Pluspunten

Goede ervaring met Kamera Express Tilburg. Ze nemen de tijd voor je. Goede uitleg. Mooi bedrag terug voor oude Camera. Ze staan altijd voor je klaar.

Pluspunten

Uitstekende service! Ik kon mijn pas aangeschafte camera met een defecte zoeker probleemloos omruilen voor een nieuw exemplaar. Aangeschaft in de vestiging Groningen en omgeruild voor een nieuw exemplaar in de vestiging Leeuwarden.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Verkopers hebben kennis van de producten die ze verkopen Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bij de gebruiksaanwijzing kunnen de verschillende instelmogelijkheden van de systeemcamera beter worden aangeduid. Het is even zoeken naar de knoppen om de instelling te krijgen die je wilt.

Pluspunten

Goed advies en goede uitleg/ service

Meer vergelijkingen doen

Pluspunten

Snelle en goede service. Goede kennis over de producten aanwezig.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, goed advies.

Pluspunten

goed bedrijf goed geholpen

Pluspunten

Goede uitleg in de winkel, snelle levering.

Pluspunten

overzichtelijke site snelle levering fijn dat er ook winkels zijn met goede service

geen

Pluspunten

Op zoek naar een spiegelreflexcamera zonder enige kennis van het product. Zeer goed voorgelicht in de winkel in Rotterdam. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Pluspunten

Goed advies bij de aankoop van de camera (systeem camera Sony).

Pluspunten

Hele goede hulp. Laat ook vergelijkingen zien tussen camera’s. Ik was van plan de canon 77D aan te schaffen maar door de goede hulp, toch gegaan voor de 800D. Werkt hetzelfde alleen geen schermpje bovenop en geen draaiwiel, scheelt een stuk in de prijs.

Geen.

Pluspunten

Goed geholpen bij Kamera Express. Oude apparatuur ingeleverd en daarvoor een leuke vergoeding gekregen. Goede uitleg en advies bij de aanschaf van een nieuwe camera. Zeer tevreden met de aanschaf.

Pluspunten

Elke keer weer goed geholpen

Tot nu toe nog niet

Pluspunten

Ik heb zeer goed advies gekregen over een nieuwe camera en ben uitermate tevreden over het resultaat, te weten een Panasonic camera met een zoomlens vanaf (analoog) 20 mm. Dit is werkelijk een verrijking ten opzichte van mijn eerdere camera's. Ik ben hierop gekomen door het advies van de medewerkers van kamera-express, die ik dan ook zeer dankbaar ben.

Pluspunten

Wij gaan altijd naar kamera express omdat ; ze bijna alles op voorraad hebben, vriendelijk en kundig personeel hebben en de koffie uitstekend smaakt !! al met al een fijne winkel !!

Pluspunten

goede service en behulpzaam personeel

Pluspunten

Binnen dit bedrijf werken erg deskundige mensen die met je meedenken. Ze laten meerdere opties zien en helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik ben erg goed geholpen in de winkel in Rotterdam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling en levering van order

Pluspunten

Mijn eerste bezoek aan één van de vestigingen van Kamera Express was meteen TOP! Ik ging met een bepaald doel naar binnen, en ging met een veel betere camera naar buiten. Rustige en vooral niet opdringerige verkoper, die wist waar hij over sprak. Een echte aanrader dus.

Een vestiging in Limburg.

Pluspunten

Snel en goede service

Pluspunten

In. december 2018 een Canon systeemcamera gekocht; inmiddels extra lenzen en flitsers bij FOKA/Kamera Express aangeschaft vanwege de grote kennis van zaken van de verkopers, vriendelijke bediening en prima service en vertrouwen (was mijn kortingsbon vergeten, maar kon bewijs via foto overleggen). Vooral ook een groot productenpakket

geen!

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Snel geholpen door goed werkend nummersysteem.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ