Filtre

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Supergoed bedrijf. Goede voorlichting en service.

geen

Pluspunten

Ik ben goed geholpen aan de balie. Goede voorlichting over een Canoncamera. Mocht ook inloggen op hun computer om de betaling te regelen. Top!

Pluspunten

Deskundig personeel, betrokken en zeer behulpzaam om de juiste camera te selecteren die bij onze wensen pastte.

Pluspunten

A7 III what a perfect camera , high iso performance is really reached to a new level

Pluspunten

Vriedelijk personeel Goed advies Ze nemen de tijd Laagste prijs garantie.

Pluspunten

Product meteen op voorraad

Iets uitgebreidere uitleg bij aankoop.

Pluspunten

Vandaag een compactcamera Panasonic Lumix TZ200 gekocht in de Kamera express winkel in Capelle a/d IJssel. Na zeer uitvoerige en geduldige voorlichting was dit de camera die aan al onze wensen voldoet: grote sensor, compact, 15 x optische zoom, scherm en zoeker. Veel camera voor een redelijke prijs.

Pluspunten

Fijne service, goed geholpen in de winkel en een snelle levering.

Even extra controle wat betreft de mailadressen in de winkel. Helaas was mijn mailadres niet goed genoteerd waardoor ik geen factuur ontving. Overigens is dit wel snel en netjes afgehandeld na een telefoontje.

Pluspunten

Ik kocht onlangs een Nikon fototoestel bij Kamera Express. Alles verliep perfect, het toestel werd vlot en veilig geleverd, en dit aan een zeer schappelijke prijs in vergelijking met andere bedrijven. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanraden aan familie en vrienden!

Pluspunten

eerlijke en correct advies door verkoper nam de tijd

Pluspunten

Goede service , snelle reactie, goede uitleg over het artikel. Ik heb de camera nog maar net gekocht en zal eerst alles moeten uitvinden, maar het bedrijf is zeer goed! Echt een top service!

Geen.

Pluspunten

Heel veel op voorraad Producten kunnen online gratis gereserveerd worden en later in de winkel opgehaald

De gratis cursus basisfotografie is gewoon een serie films terwijl ik een echte cursus van een specialist had verwacht

Pluspunten

vriendelijk en kundig personeel

Pluspunten

ik heb bij kamera express 3 producten gekocht en de service is uitstekend. 1 product had een defect en omruilen was geen probleem , heel fijn! TV's worden geleverd via een speciale koerier die samen met jou afstemt wanneer de tv geleverd kan worden.

de tv en soundbar werken beide op de zelfde dag geleverd maar door 2 verschillende couriers. de TV door de speciale koerier en de soundbar met postNL. de koerier is goed af te stemmen en postNL niet.

Pluspunten

Goed geholpen in de KameraExpress winkel in Breda. Genoeg info gekregen voor de aankoop van een toestel. mijn oude toestel hebben ze overgenomen. Prima toch

Pluspunten

Goed advies door vriendelijk en kundig personeel in Superstore Amsterdam. Zeer uitgebreid assortiment voor scherpe prijs. Goed aanbiedingen. Snelle online levering. Top! 5 jaar garantie op veel producten.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering van mijn LG Televisie. Top

Pluspunten

Snel en vriendelijk geholpen, gunstige prijs, parkeren voor de deur. Daarnaast een prima website.

Pluspunten

Ze leverde de camera binnen de beloofde tijd en snel. Ook stonden ze mij vriendelijk te woord toen ik hen opbelde over vragen.

Ik vind het niet echt duidelijk hoe de cashback, voucher voor basisfotografie en de garantie werkt. Dit kan wat mij betreft duidelijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en vakkundig personeel Goedkoop

Meer winkelruimte

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en kundige vakmensen.

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel met kennis van zaken en erg goed geholpen in de Superstore in Amsterdam. Goede service.

Pluspunten

Supersnelle en vakkundige service

n.v.t.

Pluspunten

Ik heb een LG TV 65UK6470PLC en een LG SK5 soundbar gekocht via de webshop. Duidelijke informatie over de producten en snelle levering!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ