Pluspunten
Mijn specifieke ervaring geldt de Kamera Express winkel te Wilrijk (Antwerpen) en dus onrechtstreeks Kamera Express als overkoepelende organisatie. Voor 100% positieve ervaring. Ik woon in het midden van België maar verplaats me in het vervolg met de glimlach naar Antwerpen. Eindelijk een gespecialiseerde winkel waar men als klant "domme" vragen mag stellen en telkens een zeer duidelijk antwoord krijgt (ik weet veel over analoge camera's, maar voor digitale ben ik eerder een leek). Ik kocht een kit, de camerabody en één van de lenzen kon ik ogenblikkelijk meenemen, de zoomlens was niet in de winkel voorradig. Op zaterdagnamiddag noteerde men in de winkel dat deze naar mijn thuisadres zou gestuurd worden, en jawel … vandaag maandag tegen de middag werd het geleverd. Ik zeg gemeend "Proficiat" en hoop even enthousiast te zijn bij eventuele toekomstige contacten. Als ik niet tevreden ben, ben ik assertief genoeg dit te zeggen. Ik vind het dan ook logisch dat ik hier mijn eerlijke positieve ervaringen verwoord.
VerbeterpuntenMijn eerste en dus enige ervaring is zo positief dat ik na lang zoeken momenteel echt geen enkel verbeterpunt of tip zie, alhoewel ik gedurende 25 jaar consultant naar bedrijven ben geweest en dus normaal snel een minder punt zie.