Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus

Sneller verzenden en betere info over status van de zending

Pluspunten

Goede kennis van zaken van de medewerkers, goede uitleg om een juiste keuze te kunnen maken. Zeer tevreden over mijn aankoop, bedankt Gino & Max

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontzettend vriendelijk geholpen. Alle camera's die ik wilde zien mocht ik bekijken. Camera was niet op voorraad dus besteld en binnen 4 dagen was de camera op te halen in de winkel. Snelle en vriendelijke service. Medewerker wist veel over de camera te vertellen.

Indien mogelijk show-modellen zodat camera-modellen getest kunnen worden voor aankoop.

Pluspunten

Ruime aanbod, toch goedkoopste, vaak open, ik werd altijd goed geholpen en ik vind bij ze alles wat ik nodig heb, als fotograaf zijn ze echt mijn favoriete winkel.

Pluspunten

Een nieuwe camera besteld (Nikon D5600) met twee objectieven bij Kamera Express. Ondanks de feestdagen (en melding voor vertraging) is de camera toch supersnel geleverd. Eerste indruk is heel goed. Camera ligt goed in de hand en de eerste foto's zien er goed uit. Objectieven zijn prima en niet te zwaar. Dankzij de uitgebreide productinformatie op de site van Kamera Express heb ik een fijne goede keuze kunnen maken.

Pluspunten

Goede informatie en goede service. Zeker tevreden..

Pluspunten

Zeer goed geholpen met een duidelijk verhaal. De verkoper (Max) nam alle tijd en heeft ons duidelijk verteld waar we rekening mee moesten houden met de koop van een TV.

geen

Pluspunten

Vandaag de Coolpix P1000 van Nikon gekocht. Enthousiast en met kennis van zaken geholpen.

Pluspunten

Uitgebreid advies op basis waarvan we tot een goede keuze zijn gekomen. Zeer klantgericht en er wordt tijd genomen voor de klant.

Acties in de winkel beter promoten

Pluspunten

Op zoek naar de juiste camera ben ik erg goed geholpen, er werd actief meegedacht en werden suggesties gedaan waar ik zelf niet aan gedacht had waardoor ik een weloverwogen keus heb kunnen maken

meer voorraad

Pluspunten

Zeer goed advies over aankoop actioncam en systeemcamera + objectief. Alles werd duidelijk uitgelegd en werden ook tips gegeven.

Pluspunten

Bijzondere deskundige voorlichting en men neemt alle tijd om je te informeren.

geen

Pluspunten

Altijd keurig verzorgde levering

Kleine leveringsproblemen rond de jaarwisseling maar netjes opgelost

Pluspunten

Goed geholpen door verkoper met de aanschaf van mijn nieuwe groothoek zoom objectief

Pluspunten

- goed en vakkundig personeel in de winkels die vakinhoudelijke kennis hebben om je van een goed advies te voorzien. - laagste prijs garantie. eerst alleen een body gekocht, omdat ik nog geen keuze voor een lens had gemaakt. Dezelfde dag zag ik een set aanbieding bij een andere aanbieder. Deze set was niet bij kamera express verkrijgbaar, maar toch heeft kamera express mij deze set voor dezelfde prijs aangeboden.

onderlinge communicatie. Gebeld met het telefoonnummer waarbij werd aangegeven dat het bestelde product bij nader inzien tijdelijk niet leverbaar was. Echter dezelfde dag nog een mail van de winkel zelf dat het product was bezorgd in de winkel en ik het product kon ophalne.

Pluspunten

Snelle levering van producten en producten (nieuw en occasion) zijn goed geprijsd.

Zondag avond besteld en op de website aankunnen geven dat ik het item op maandag kon wilde ontvangen, dit werd echter pas later (zondag voor kerst besteld, donderdag na kerst geleverd) maar dit zal met de kerst drukte te maken hebben gehad.

Pluspunten

Snelle service! Ik had mijn camera een dag later in huis

geen

Pluspunten

Uitgebreide keuze en alles in voorraad, dus gewoon afhalen is ook mogelijk (verzending uiteraard ook). Wel veel werk achteraf met administratie voor garantie, cashback, enz.

Pluspunten

Ik kocht online een zwarte body van de Olympus OM-D E-M5 Mark II. Het product is goed verpakt netjes aangekomen.

Tijdens de kerstdrukte zou het bedrijf wat meer personeel kunnen inzetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geholpen en snel een keuze gemaakt

Pluspunten

Super positief behandeld

geen

Pluspunten

- Advies van keuze camera en lens. - Kennis van de producten hierbij goed uitgelegd wat de plus en min punten zijn. - Prijs kwaliteits-verhouding. - Fysieke winkels fijn om bij langs te kunnen gaan.

Pluspunten

Met veel aandacht geluisterd naar mijn wensen en vragen goed beantwoord zodat ik een keuze kon maken

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ