Filtre

Pluspunten

Volop keus en aantrekkelijke aanbiedingen. Goed advies ontvangen.

Pluspunten

Ontzettend vriendelijke service. Ze nemen de tijd voor je en gaan netjes met de producten om.

Werknemers mogen wat meer inhoudelijk ingaan op de koop van de klant i.p.v. alleen het product verkopen. Ik gaf bijvoorbeeld aan dat het mijn eerste camera was die ik kocht en het was leuk geweest om wat tips en trics mee te krijgen of meer info over de camera. Wellicht was ik dan nog met meer spullen de deur uitgegaan.

Pluspunten

Na oriëntatie op de overzichtelijke website van kamera-express een camera uitgezocht en vervolgens naar de winkel gegaan om deze in het echt te bekijken. Hier werden we goed geholpen door de bevlogen vriendelijke medewerkers en werd onze keuze voor de camera bevestigd. De camera werd ter plekke gebruiksklaar gemaakt. We zouden hier zeker terugkomen voor vervolgaankopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen door een medewerker die zeer veel kennis toonde over de camera+lens en fotografie.

Niets aan te merken.

Pluspunten

Alhoewel er veel klanten waren, werd iedereen vlotjes én klantvriendelijk voortgeholpen. Tevens werden álle prijzen probleemloos verlaagd, om zo effectief de goedkoopste te zijn. Tot slot kregen we bij onze aankoop gratis een voucher voor een cursus t.w.v. €79.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Goede service en veel kennis in huis.

Iets meer assortiment in de winkel zou fijn zijn.

Pluspunten

interessante prijs, snelle levering

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, er wordt tijd voor je genomen en ze zijn erg behulpzaam.

Niets

Pluspunten

Gekregen zoals voorzien

2 dagen later dan voorzien

Pluspunten

Bij de aankoop van een Tamron 24-70mm 2.8 G2, net zoals bij de aankoop van een andere lens eerder dit jaar, goede uitleg gekregen en samen met verkoopster gekeken op vergelijkingswebsite waar lenzen met elkaar vergeleken kunnen worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We kregen goede uitleg en advies

Pluspunten

Prima geholpen bij aankoop Canon EOS 800D. Verkoper nam alle tijd voor voorlichting/goed advies.

Pluspunten

Bij veel cameras zitten acties met omslachtige handelingen om te verzilveren.

Pluspunten

Goede service, erg vriendelijk. Scherpe prijzen.

Pluspunten

Zeer vakkundig en ruime keuze

Pluspunten

Vriendelijke en duidelijke uitleg over product. Rustig de tijd om camera en lens uit te proberen ondanks drukte in de winkel. Wordt goed met je mee gedacht in welk product voor jou het beste is bij het gebruik dat je wilt.

Pluspunten

Bij aankoop van een Canon spiegelreflexcamera erg duidelijke uitleg gehad bij Kamera Express. De medewerkers weten waar ze het over hebben. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

Pluspunten

Snel geholpen, goede combideal

Pluspunten

Goed advies en snelle service

Pluspunten

Als grafisch vormgever en hobby fotograaf heb ik de Fuji systeemcamera X-T100 aangeschaft bij Kamera Express.nl. Allereerst mijn complimenten over de website van Kamera Express.nl, uitleg en productinformatie. Zo heb ik mijn keuze goed overwogen kunnen maken. De camera heb ik vrijdag om 16:00 besteld en ik had hem de volgende dag al ontvangen, heel fijn! Ik ben gelijk met de Fuji X-T100 met de XC 15-45mm F/3.5-5.6 OIS PZ lens aan de slag gegaan. De retro look is geweldig toegepast in deze moderne camera. De camera ligt lekker in de hand en is (gelukkig) niet zo zwaar. Waar ik heel blij mee ben is het uitklapbare (touchscreen) beeldscherm die je ook nog eens kan omdraaien om selfies mee te maken. De kwaliteit van de foto's is erg mooi en ook de kwaliteit van het filmen is top! Deze camera is zeker een aanrader en ook het bestellen via Kamera Express.nl is zeker aan te raden!

Pluspunten

Fijn behandeld door het personeel en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik heb hier al eerder gekocht en is een aanrader.

Pluspunten

Heb net voor de 2 de keer een camera body bij Kamera Express gekocht. Geweldig goede keuze en uitstekende prijzen. Ik koop ook regelmatig in Duitse Webshops wegens de uitstekende prijzen, maar ook deze keer weer was de prijs van Kamera Express onkloppbaar! Het grote voordeel van kopen bij Kamera Express in vergelijking met andere Webshops is bovendien het bestaan van de fysieke winkel met vriendelijk personeel dat uw met raad en daad ter beschikking staat. Bij andere Webshops moet u meestal alle dienst-na-verkoop over afstand regelen. Dit is bij Kamera Express dus een heel stuk klantvriendelijker. :-) Na te hebben Online besteld heb ik de camera de eerstvolgende winkeldag de camera in Antwerpen afgehaald. Mijn favoriete Webwinkel voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Niets

Pluspunten

Ben in alle opzichten tevreden over die bedrijf. Heb een foto camara in internet gevonden en deze dan afgehaald. Hier kon ik nog velen vragen stellen voor ik gekocht heb.

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Medewerker nam rustig de tijd om te helpen. Mogelijkheid tot het uitproberen van de lenzen. Leuke acties, scherpe prijzen

Pluspunten

Zeer deskundige verkopers, groot assortimenten een vlotte bediening

geen

55 Essebaan