Filtre

Pluspunten

Fijne winkel om iets te kopen. De medewerkers nemen alle tijd om de werking van het aan te schaffen artikel uit te leggen.

Pluspunten

Geduldig personeel die verstand had van zake en rustig de tijd nam om alles goed uit te leggen aan mij. Zodat ik de voor mij juiste keuze heb kunnen maken.

Meer kleinere (bij)producten op display waardoor men misschien meer getriggerd wordt om die ook aan te schaffen.

Pluspunten

Camera gekocht in de winkel in Tilburg, werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg goede uitleg over het gekochte produkt.

Kamera express mag wat mij betreft nog meer vestigingen openen. online shoppen is snel maar de persoonlijke aandacht iswat mij betreft toch vele malen beter.

Pluspunten

-Laagste prijsgarantie -Vestigingen in de grote steden -goede service -snelle levering -5 jaar garantie

-geen

Pluspunten

Goed bedrijf, je wordt zeer goed geholpen. Ze denken met je mee, welk product en met welke beurs het beste bij je past! Kortom, iedereen moet hier naar toegaan!

Geen...

Pluspunten

Goede service. Ik was eerder al langs geweest over een kapotte lens en ipv mij een nieuwe lens te verkopen hielpen zij mij door te adviseren om eerst te kijken of het gerepareerd kon worden. Daarnaast was de meneer die mij hielp erg aardig en had veel kennis van alle producten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit

Slechte klantenservice

Pluspunten

Enthousiaste kundige medewerkers

bereikbaarheid. Ik was op zoek in Kronenburg maar winkel zit buiten het winkelcentrum.

Pluspunten

fantastische assistentie bij aankoop van een camera en objectieven

Pluspunten

Prima uitleg over camera en objectief

NVT

Pluspunten

Op de dag van aankoop was de prijs voor het gekochte objectief gunstiger dan in de weken ervoor. Ook vlotte levering, goed (genoeg) verpakt. Fijn dat de doos een treksluiting had, zo kon ik meteen zien dat die doos vokomen in tact was en makkelijk te openen. Bestellen op de site ging makkelijk.

Geen aanmerkingen.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website en perfecte leveringsdienst in een minimum van tijd en makkelijk te traceren !

Pluspunten

Erg behulpzaam personeel elke keer als ik langs kom en totaal niet opdringerig of pushend om meer uit te geven dan nodig.

Pluspunten

Super geholpen in de winkel. Goede informatie.

Pluspunten

* Kennis van zaken. * Nemen de tijd * Bijna alles op voorraad * Vriendelijk * Goede Koffie

* Het Maken van de Factuur duurt een eeuw. * Ondoorzichtige kortingsactie's , zelf goed uitzoeken of de kit goedkoper is of als je alles los bestelt, dit in combinatie met cashback aktie's.

Pluspunten

Hele vriendelijke bediening in de winkel in Utrecht. Heel behulpzaam en ze geven goede adviezen.

Pluspunten

Heel fijn en met verstand van zaken geholpen in de winkel. Na geduldige uitleg van de verkoper met een Nikon D3500, een Nikon AF-P 18-55 lens en een 70-300 lens naar huis getogen.

Pluspunten

- goede prijzen - kwaliteitsproducten - goede service - tijdige levering

- niet verzegelde doos

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke en bekwaam personeel. Weten veel van de producten af en adviseren op een prettige manier zonder opdringerig te zijn.

Slechte niet erg behulpzame klantenservice, gekochte spullen vanuit de winkel worden niet geleverd mits je erachteraan gaat. Ik wacht nu al 3 weken op een sd kaartje die me al meerdere de volgende dag is beloofd.

Pluspunten

Goede en snelle service! Duidelijke toelichting op de producten!

Pluspunten

Zeer goed geholpen bij Arnhem Superstore, nadat bleek dat de eerst ontvangen camera niet goed werkte. Hele goede service.

Laagste prijs in de gaten houden. Op de website staat niet altijd de laagste prijs vermeld.

Pluspunten

Goede prijzen hellaas later geleverd als beloofd

Pluspunten

Snelle levering, alles compleet, volgens advertentie.

Pluspunten

Groot assortiment, overzichtelijke website met duidelijke informatie: aangevuld met fysieke winkels een uitstekend adres om camera-apparatuur aan te schaffen. De bereikbaarheid voor vragen is uitstekend, zowel via mail, chat als ter laatste wordt snel en kundig gereageerd en geadviseerd. Absoluut top!

De ‘pre-order’ service voor producten die binnenkort op de markt komen is erg fijn en een fantastisch initiatief, maar kan qua informatievoorziening nog wat worden aangescherpt. Het zou prettig zijn als er na het plaatsen van een pre-order regelmatig (geautomatiseerd) contact is over de status van de levering. Ook als blijkt dat de fabrikant de aangegeven leverperiode niet gaat redden bijvoorbeeld.

Pluspunten

Vakkundig en behulpzaam personeel. Concurrerende prijzen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ