Filtre

Pluspunten

Goed assortiment, vrolijke en kundige mensen in de winkel. Scherpe prijzen. Geen verkoop van onnodige producten zoals een extra batterij als je die in het begin nog helemaal niet nodig hebt (want dan gaat die batterij snel achteruit in kwaliteit).

Ik ging voor de A6000 van Sony en eindigde met de Nikon D3500. Allemaal in rust overlegd en ik ben er erg blij mee. Enige verbeterpunt was dat ik (uiteindelijk) ging voor de D3400 en dat we zelf op de toonbank de actie zagen voor de cash back van de D3500, die daarmee even duur zou zijn. Gelukkig net op tijd, want wel leuk om het nieuwste model te hebben. Daar hadden we ook op gewezen kunnen worden, maar ach, het was geen kwade opzet.

Pluspunten

Super winkel. Na aankoop online toch niet helemaal tevreden over mijn aankoop. Geretourneerd in de winkel en met een medewerker uitgebreid gehad over welke wensen ik had en welke camera daar het beste bij paste. Medewerkers nemen rustig de tijd voor je en hebben goede expertise in huis. Dit is precies de reden waarom je voor grote aankopen naar een winkel moet toe gaan en niet via internet moet kopen. Naar huis gegaan met een Panasonic LUMIX DMC-TZ80. Degelijke camera met touchscreen en zoeker, iets wat miste op mijn andere aankoop. Maakt goede foto's, verre zoom en kan met touchscreen zelf de focus instellen.

Door de goede aandacht die ze besteden aan de klant sta je wel vaak te wachten op een medewerker, in drukke periodes. Ze zouden wat meer medewerkers in de winkel kunnen zetten. Ook het retour proces duurt iets langer (de medewerkers daar mogen geen producten goedkeuren en geld teruggeven, dit gaat via een externe check waarbij er wordt gekeken of de camera/ het product nog goed is. Tijdens drukkere periodes, zoals black-friday, duurt dit proces wat langer).

Pluspunten

Goede uitleg betreffende de verschillende camera's en lenzen. Veel geduld. Diverse combinaties kunnen uitproberen, ook met mijn huidige camera en lens. Daardoor tot een goede keuze kunnen komen.

Pluspunten

vriendelijk geduldig personeel met de nodige vakkennis ik heb al meerdere stukken gekocht in deze winkel . Nette winkel correcte afhandeling

Pluspunten

Ik ben een paar keer in de winkel van Kamera Express Tilburg geweest voor advies. Ik vind het prettig om de producten te zien en voelen hoe ze in de hand liggen. Dit vind ik een groot voordeel van een fysieke winkel tov online bestellen. Fijn dat Kamera Express nog steeds fysieke winkels heeft. Elke keer ben ik ontzettend goed geholpen, waarbij de verkoper alle tijd nam, veel geduld had en alles duidelijk en rustig uitlegde. Uiteindelijk heb ik besloten om vanwege deze goede service en klantvriendelijkheid mijn nieuwe systeemcamera daar te kopen, in paats van in de plaatselijke fotowinkel. De camera (Sony a6300 met 18-105 mm F/4.0 G OSS) bevalt ook erg goed! Veel opties in het menu, waardoor je alles naar wens kunt instellen. Met de gratis basiscursus fotografie die door Kamera Express werd aangeboden in combinatie met deze camera zal ik nog meer uit deze camera gaan halen dan ik nu al doe.

Service in de winkel erg goed! Telefonisch helaas niet. Nu een drietal keer proberen te bellen maar na telkens ruim 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, tot op heden nog steeds niemand aan de lijn gekregen.

Pluspunten

Goede expertise, geen verkooppraatjes

Pluspunten

Vanwege eerdere goede ervaringen met personeel in de winkel in Amsterdam Centrum hebben wij nu een nieuwe camera via de website besteld. Website is overzichtelijk, veel informatie, aantrekkelijke prijzen en alles is makkelijk te vinden. Na het bestellen van de camera was deze ook snel geleverd middels aangetekende verzending. Ik zou hier zo weer bestellen of in de winkel aanschaffen.

Pluspunten

zeer goede klanten service. Altijd goed geholpen en accuraat advies gekregen in de winkel. Recent een Fujifilm 50mm f2 WR gekocht het is echt een fantastische lens! zeker als je veel zwart wit foto's maakt is de microcontrast buiten gewoon goed!

Pluspunten

Goed en persoonlijk advies voor de aanschaf van een nieuwe kamera met lenzen.

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst in Amsterdam store. Goed advies ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering en de verschillende producten zijn keurig verzonden

Pluspunten

Rustig geholpen Gemakkelijk in de omgang Er wordt tijd voor je genomen

Lang wachten voordat je geholpen wordt

Pluspunten

Goede service door snelle levering en antwoorden op vragen

Pluspunten

Prima geholpen bij de aankoop van een systeemcamera

Pluspunten

- Nemen de tijd om je te helpen. - geven duidelijke tips en advies.

geen

Pluspunten

-beste uitleg -net personeel -beste spullen

niet!

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, ze nemen alle tijd voor je. Alles was op voorraad. De beste (lage) prijzen

Pluspunten

Vlotte levering van product dat ik via internet had besteld. Daarna nog even in de winkel geweest voor aanvullende vraag en goed geholpen.

Pluspunten

Snel geholpen en korte wachttijd.

Geen.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Kundig advies en meedenken met de koper.

Pluspunten

rustige en deskundige hulp, tijd en aandacht, geen opdringerig commercieel gedrag, snelle afhandeling zowel van aankoop als inruil, mogelijkheid om te zitten tijdens wachttijd, veel keus. dit is de 2e camera die ik er koop

gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Snelle service, groot assortiment. Mooie aanbiedingen.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

SNELLE LEVERING

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ