Pluspunten
Super winkel. Na aankoop online toch niet helemaal tevreden over mijn aankoop. Geretourneerd in de winkel en met een medewerker uitgebreid gehad over welke wensen ik had en welke camera daar het beste bij paste. Medewerkers nemen rustig de tijd voor je en hebben goede expertise in huis. Dit is precies de reden waarom je voor grote aankopen naar een winkel moet toe gaan en niet via internet moet kopen. Naar huis gegaan met een Panasonic LUMIX DMC-TZ80. Degelijke camera met touchscreen en zoeker, iets wat miste op mijn andere aankoop. Maakt goede foto's, verre zoom en kan met touchscreen zelf de focus instellen.
VerbeterpuntenDoor de goede aandacht die ze besteden aan de klant sta je wel vaak te wachten op een medewerker, in drukke periodes. Ze zouden wat meer medewerkers in de winkel kunnen zetten. Ook het retour proces duurt iets langer (de medewerkers daar mogen geen producten goedkeuren en geld teruggeven, dit gaat via een externe check waarbij er wordt gekeken of de camera/ het product nog goed is. Tijdens drukkere periodes, zoals black-friday, duurt dit proces wat langer).