Filtre

Pluspunten

Lens was op voorraad. Vlot en vakkundig geholpen.

Pluspunten

- Overzichtelijke webshop - Betrouwbare webwinkel

- PostNL niet als bezorger hebben.

Pluspunten

Goede voorraad vriendelijk vakkundig personeel

Pluspunten

Degelijke uitleg en verkoper neemt de tijd om alles tot in detail uit te leggen.

Pluspunten

Kamera Express Breda helpt ons al jaren in de winkel met tips en adviezen voor de aanschaf van nieuwe producten. Zowel op gebied van video als ook fotografie zijn de medewerkers zeer deskundig. Ook per email wordt altijd snel en adequaat gereageerd op vragen.

Pluspunten

Zaterdag camera via internet gekocht. Woensdag alles netjes op tijd binnen. Bleek echter dat de Software CD-ROM er niet bij zat. maar na vandaag kort telefoontje met de winkel direct geregeld. Zou graag zien dat alle shops deze kwaliteit zouden leveren.

Pluspunten

Gewoon een topbedrijf !! Topbediening en goede uitleg !! Ben er vaste klant !!

Pluspunten

Groot assortiment, alles op voorraad en snel geleverd zoals beloofd.

Pluspunten

Service en kennis Medewerkers nemen tijd voor uitleg en advies Breed aanbod aan camera's en objectieven Scherpe prijzen

Pluspunten

Betrouwbaar en kundig bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk een goede klantenservice.

Het lijkt erop dat de klantenservice het moeilijk heeft met alle klachten te behandelen. Het heeft lang geduurd voordat mijn klacht uiteindelijk is verholpen. Maar eind goed, al goed.

Pluspunten

Definitely Happy with my purchase! Loving the new camera each day more and more!

It was not clearly indicated to me that after I gave in my old gear how long I would have had to wait for my new camera to arrive.

Pluspunten

Op zondagavond besteld, op maandag lag de camera al klaar bij het postkantoor. De gratis online cursus was niet meegeleverd, na een telefoontje werd de code direct per mail toegezonden.

Pluspunten

Indien niet voorradig tijdens actieperiode komt deze zo snel mogelijk naar de winkel en wordt ook na de actieperiode aangeboden voor actieprijs, zonder aankoop verplichting. Duidelijke uitleg

Een echte uitgebreide demonstratie van de camera is niet mogelijk omdat de accu niet/nauwelijks is opgeladen. Tip voor de leverancier: Er zit geen handleiding bij het product. Die moet je zelf downloaden. Voor een camera van die prijs vind ik dat je dat wel mag verwachten.

Pluspunten

Super snel geleverd en al mijn vragen voor de aankoop zijn met aandacht beantwoord via het chatten. De meeste antwoorden had ik zelf al uitgezocht, maar toch wil je het graag van een deskundige bevestigd hebben. En dat deed kamera Express.nl

Pluspunten

Vakkundige uitleg Goede acties vriendelijk personeel

Pluspunten

Prima levering & service

Pluspunten

Rustige en vakbekwame voorlichting

geen

Pluspunten

Gemiddelde prijs voor fotoapparatuur, per internetsite snelle bediening

In Fysieke winkel mag soms iets adequater worden gewerkt en meer advies gegeven worden aan de klant

Pluspunten

Ik ging naar de winkel in Haarlem toe voor informatie over de camera die ik nodig heb voor mijn opleiding. De medewerker in de winkel hielp me bij uitzoeken van de camera en welke bundel ik het beste kan gebruiken. De medewerker had goeie kennis over de camera en kon me alles vertellen wat ik moest weten

Pluspunten

Duidelijke website met goede informatie over de diverse camera's en producten. Heel behulpzame klantenservice.

Een voucher voor de cursus basisfotografie wordt automatisch toegevoegd aan de bestelling, maar voor de cursus Nabewerking moet een code worden ingevuld. In mijn enthousiasme tijdens het bestellen heb ik dat gemist, jammer!

Pluspunten

Op zondag open, dus afhalen in de winkel. Deskundige verkoper, leuk geholpen.

Pluspunten

Duidelijke website met goede informatie over de diverse camera's en aanverwante produkten. Fijn ook de diverse acties, waaronder de gratis cursus foto-nabewerking. Top!

Pluspunten

Groot assortiment, super vriendelijk en kundig personeel, prettig advies (er wordt niks opgedrongen), Leveringsafspraak wordt nagekomen, Super service, ruime parkeergelegenheid en dichtbij uitvalswegen.

Bereikbaarheid telefonische klantenservice kan verbeterd worden.

Pluspunten

fijne winkel (Eindhoven) en goede en vriendelijke service

nog geen

55 Essebaan