Filtre

Pluspunten

Goede service en heb er een mooie camera gekocht.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Super vriendelijke medewerkers. Ook zijn ze allemaal heel professioneel en weten ze vakinhoudelijk heel veel.

Pluspunten

Goede vak mensen achter de balie die alle tijd nemen ook al is het druk

Pluspunten

Eindhoven: Goed geholpen door Cristina Spruit.

Pluspunten

Goede service, gaan net iets verder! Goede expertise bij telefonische vragen.

Pluspunten

Interessante aanbiedingen en uitermate correcte en snelle levering ondanks grote drukte op Black Friday. Prima chat functie en goed advies medewerker.

Geen, vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Super gaaf bedrijf!! Echt goede kennis hebben deze medewerkers en staan je keurig te woord.. zeer blij met mijn nieuwe camera Nikon D 3400 .en wil heel graag de verlengde garantie van 5 jaar. Mvg Desiree Geitenbeek.

Eigenlijk geen verbeter punten. Een heel klein puntje lang wachten af en toe eerder dat je de klantenservice aan de lijn krijgt. Maar dat is ook een teken dat het een TOP bedrijf is.

Pluspunten

Goeie overzichtelijke webwinkel! De kracht zit hem in de combinatie alles is op de website heel duidelijk. Maar is toch fijn om een camera even vast te houden of advies te krijgen en dit krijg je perfect in een van de vele winkels!

Ik ben in 2 vestegingen geweest. merkte wel dat ik in eindhoven geholpen werd door iemand die niet veel verstand had en eigelijk me weinig advies had gegeven... in Den bosch had ik een jongen die was echt top! heel vriendelijk en behulpzaam en wist veel te vertellen.

Pluspunten

Ze leveren snel en netjes en ze zijn telefonisch goed bereikbaar

Pluspunten

professioneel personeel. Je wordt prettig te woord gestaan en krijgt advies naar wens. Ik ben naar de zaak op de Parnassusweg in Amsterdam gegaan.

Pluspunten

Snelle service in de winkel en duidelijke antwoorden op alle vragen zodat je de juiste keuze kunt maken. Goede en snelle klanten service Scherp geprijsde producten Mooi acties (nu de giftbox en de canon cashbacks)

Ik denk dat de winkel in Leeuwarden wel wat praktischer/ optisch mooier ingericht kan worden.

Pluspunten

geeft goede informatie over hun producten

bedenktijd mag wel wat langer

Pluspunten

Duidelijk omschrijving producten. Scherpe prijs. Stevig verpakt en snelle verzending.

Pluspunten

klant vriendelijk, kennis van zaken, geduld, goede adviezen, laagste prijs garantie, koffie staat altijd klaar. Wat ze beloven komen ze ook na

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, zeer vakkundig personeel. Of het nou om een dure of goedkope oplossing gaat men is altijd op zoek naar een passende oplossing.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site en vriendelijk geholpen door de klantenservice tijdens een heel druk moment. Prima product en aanbieding

Pluspunten

bij kamera-express zwolle ben ik uitstekend geholpen om een keuze te maken m.b.t. fuji xt20

Pluspunten

Snelle levering, goede info op de website. ruime keuze combi aanbiedingen mogelijk.

nog niet gevonden

Pluspunten

Overzichtelijke winkel, nemen de tijd voor een duidelijke en rustige uitleg. En denken goed met je mee.

Geen.

Pluspunten

Website is overzichtelijk en gemakkelijk

Wellicht een mobiele app voor Kamera Express zou erg fijn zijn

Pluspunten

Groot assortiment en scherpe prijs (tijdens Black Friday)

Pluspunten

betrouwbaar snel

alles verliep zonder problemen

Pluspunten

De service bij Kamera Express is altijd goed. Ik koop mijn apparatuur daar altijd naar volle tevredenheid.

Pluspunten

Mooie winkel, goed assortiment, vriendelijk en kundig personeel. Laagste prijs garantie. Kortom: Top !

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ