Filtre

Pluspunten

Deskundig en vlot geholpen Concurerende aanbieding. Garantietijd door middel van deze review uitbreidbaar tot 5 jaar. parkeer geld parkeergarage voor 1 uur terug betaald.

Pluspunten

Vlotte levering. Je word goed op de hoogte gehouden waar je pakket is via track en trace. Ben heel tevreden.

Voor mij geen

Pluspunten

Goed bereikbaar (tot 00:00) & snelle levering. Je krijgt extra's (zoals een cursus) bij aankoop van een camera.

geen

Pluspunten

Ik heb de Canon eos 6D mark ii gekocht bij Kamera Express, en ik ben er erg blij mee! De site is duidelijk en heeft veel opties beschikbaar voor iedere camera fan. Ik raad de winkel zeker aan!

Geen! De bestelling was snel binnen en ik heb geen problemen ondervonden.

Pluspunten

snelle levering, goede prijs, betrouwbaar

Pluspunten

laagste prijs garantie voor webshops uit NL. groot aanbod.

nog geen verlanglijst in de webshop.

Pluspunten

Zeer snelle service, Om 23.00 uur bestelt, de volgende dag in huis. Heel ruim aanbod en scherpe prijzen (black friday). Ook de 3 jaar extra garantie is geruststellend

Pluspunten

Heeft ook fysieke winkels. Dit vind ik bij aanschaf van een camera belangrijk, omdat ik ook graag de camera "in handen wil hebben" om te kijken hoe de grip is en of de knoppen op de goede plaats zitten. Werden goed geholpen in de winkel in Groningen. Wij kochten een Panasonic TZ 80 en zijn tot nog toe erg tevreden over de resultaten.

Pluspunten

Snel en vakkundig geholpen zeker bij het zoeken naar het verkrijgen van de juiste gevens voor de kortringsaktie.

n.v.t.

Pluspunten

Snel en deskundig geholpen met de aanschaf van een tamron lens.

Pluspunten

I bought a camera once from their chain in Amsterdam, and the people there were really friendly and genuinely into cameras, which blew my mind. Then I gotta gave them even more points for the time they save my shoot. I bought a lens from another store because their location is closer, but it turns out to be defective and they do not have more in their inventory. I quickly went to Kamera Express and gave me the lens on the spot without reservation in even better box condition and thus saved the day.

I'm nitpicking here but perhaps open some stores a bit longer than 18:00 in regular days. It's hard to get to the store just 1 hour after usual 9-5 work hours.

Pluspunten

Na het bestellen van het product, heb ik die in de winkel opgehaald, het lag keurig netjes voor mij klaar. Ook de verkoper was vriendelijk en terzake kundig.

Pluspunten

professionele en klantgerichte service in no time met het best passende product (nikon body D5300) naar huis met het gevoel dat ik echt had gekocht wat ik nodig had

bereikbaarheid is niet optimaal jammer dat de winkels niet kunnen worden gebeld

Pluspunten

Goede service. Had heg bestelde product de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Na lang wikken en wegen en met behulp van een financiële meevaller en de canon cashback actie een Canon EOS 1DX mark 2 aangeschaft. Voor mij natuurlijk bij Kamera-Express (Den Bosch) waarbij het gastvrije en deskundige personeel mij wederom op een professionele manier geholpen heeft. Ook het probleempje met de accu is op een juiste wijze opgelost. KE blijft mijn favoriete "Snoepjes winkel"

Pluspunten

super goede verkopers, weten waar ze het over hebben

Pluspunten

Zeer deskundig geholpen. Goede service. Goed advies over aan te schaffen spiegelreflexcamera en welke lenzen daarbij passen.

Pluspunten

Grote voorraad in de winkel zodat je het gewenste item meteen kunt afrekenen en meenemen!

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk en marktconforme prijzen

Pluspunten

De klantvriendelijkeid van het personeel, en de kennis van hun producten.

Niets

Pluspunten

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Staan altijd klaar om advies te geven.

Pluspunten

* goed advies in de citystore Haarlem * prettige bediening en ontvangst * aantrekkelijke prijs voor het gewenste product

* Geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Kennis van zaken Veel aanbod Mooie aanbiedingen

Pluspunten

ik heb een Canon ef 24-70 f4L is USM gekocht bij de Kamera Express. zeer goed en professioneel personeel die op een vriendelijke manier service geeft. men neemt alle tijd om toelichting te geven over het produkt waar je in geintresseerd bent

geen

55 Essebaan