Filtre

Pluspunten

Een hele fijne winkel om op je gemak je apparatuur uit te zoeken. Wij zijn in Zwolle zeer goed geholpen door Erwin. Goede, nuttige info en uitleg en super in het meedenken wat de beste keus is. Elke keer als we iets nodig hebben komen we toch steeds weer hier terug. Dat zegt genoeg!

geen

Pluspunten

awesome product

Pluspunten

Erg goede foto- en video speciaalzaak met zeer deskundige verkopers. Doordat het een goede website en onlineverkoop combineert met lokale winkels goed voor service en uitleg

nog meer zaken in het noorden van het land openen :-)

Pluspunten

Goed kundig personeel dat meedenkt met de klant.

Pluspunten

Prettige winkel,kreeg veel informatie over mijn nieuwe camera.

Pluspunten

Goed assortiment. Duidelijke website. Goede prijsstelling (vaak laagste prijsgaranties) Mooie aanbiedingen

Pluspunten

Prettig geholpen. Verkoper had alle tijd en was heel kundig. We konden verschillende producten bekijken en proberen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundig advies en prettige sfeer

Pluspunten

Het geeft goed advies en heeft mooie prijzen.

Geen een jullie zijn perfect.

Pluspunten

Great products, great website, and an amazing service at the Den Haag store!

Pluspunten

Grote Keuze, goede adviezen, aandacht voor de klant, behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Degelijk bedrijf, goed advies, goede service

een zitplaats tijdens de soms wat lange wachttijden.

Pluspunten

zijn steeds berijd te luisteren en hebben onmiddellijk een antwoord klaar ,

Pluspunten

Ben langs de winkel Foka in Rotterdam geweest en heb eerlijk en goed advies gekregen!

Pluspunten

behulpzaam, vriendelijk, deskundig, goede bereikbaarheid van de winkel inclusief gratis parkeren (superstore Arnhem), leuke actie momenteel met 'het perfecte plaatje camera giftbox', winkel (superstore Arnhem) is ruim en overzichtelijk van opzet, dit zorgt voor overzicht en rust. ik vond dit persoonlijk erg prettig in tegen stelling tot andere winkels waar de camera's bijna opgestapeld staan.

de winkel heeft geen koopavonden (superstore Arnhem) en is enkel de laatste zondag van de maand geopend waardoor het lastig is om langs te gaan als je overdag gewoon werkt. De winkel zelf (superstore Arnhem) zit in een verschrikkelijk lelijk gebouw wat niet uitnodigt om de winkel te bezoeken.

Pluspunten

Super klant-vriendelijk, snelle service en vriendelijk personeel! Ben blij dat ik mijn eerste camera hier heb gehaald! Ik zal zeker vaker komen.

Pluspunten

Onwijs leuk geholpen toen ik kwam kijken voor een nieuwe camera. De medewerker was zeer behulpzaam en mee denkend hierdoor ben ik met een mooie camera set tevreden naar huis gegaan.

Ik heb geen verbeter punten voor het bedrijf.

Pluspunten

vriendelijk personeel duidelijke uitleg van de producten bij garantie gevallen wordt dit goed afgehandeld.

Pluspunten

Goede werknemers met verstand van camera´s snelle levering

Sneller met eventuele reparatie.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, geven eerlijke tips en leggen uit hoe dingen gebruikt moeten worden en wat de beste keuzes zijn. Goed in prijs-kwaliteit en goede acties

Sommige dingen op site nog niet goed te vinden.

Pluspunten

Hele prettige zaak. Was in de vestiging in Utrecht. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Prima uitleg!

Pluspunten

Zeer goede en heldere uitleg; gaan niet direct voor de duurste versie van een product, maar geven goed advies, luisteren ook goed naar specifieke behoeftes om dan met een goed advies te komen met juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkster. Goede uitleg over product. Helaas niet op voorraad, maar volgende dag al thuis bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Camera op voorraad

Iets meer service, zoals uitleg over de camera en het aanbieden van hulp bij bijvoorbeeld de lastig te bevestigen draagband, zou het bedrijf voor ons meerwaarde hebben gegeven. Nu gevoel van dozenschuivers.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ