Filtre

Pluspunten

Vakkundig personeel, goede service, vriendelijk. We kochten een Canon Powershot G7X MkII als aanvulling op onze Nikon D3200 die we een jaar of 6 geleden ook bij Camera Express hadden gekocht.

Pluspunten

Vakkundig en het personeel weten waarover zij praten. Geven goed advies over de beste camera die bij je past. Nemen de tijd voor je, al is het in de winkel druk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte service en uitleg over producten

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Ik reeds verschillende fototoestellen, lenzen en accessoires gekocht bij Kamera Express en steeds is alles snel en correct geleverd geweest. Ook is het aangeboden gamma van producten zeer uitgebreid zodat ik steeds mijn materiaal vind aan een zeer correcte prijs.

Pluspunten

Zeer vakkundig advies waar ook uitgebreid de tijd voor genomen wordt. Vandaag de Nikon P1000 ontvangen. Een prachtige camera voor zijn geld. Prachtige opnames.

geen.

Pluspunten

uiterst deskundige en geduldige begeleiding van mijn aankoop door de verkoper in de winkel

niet waargenomen

Pluspunten

Goed en duidelijk advies.

Pluspunten

Ruime keuze, deskundig personeel, goede informatie en erg behulpzaam.

geen

Pluspunten

Kamera Express heeft mij uitstekend geholpen bij aanschaf van camera en lens. Uiteindelijk is er een voor mij perfecte combinatie uitgekomen.

Pluspunten

Professioneel geholpen, deskundig personeel. Groot aanbod, ook nog steeds analoog (dia en foto).

Pluspunten

Goede fotowinkel, vragen worden altijd snel beantwoordt.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, er werd alle tijd genomen om mij te helpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor mij wonend in Amersfoort is de vestiging van Kamera Express prettig dichtbij. Online bestellen en pijlsnel even heen en weer met de trein om het bestelde op te halen: zo kan ik nog even bij een vriendelijk medewerker aanvullende vragen kwijt. (Alle grote fotozaken in Nederland lijken tegenwoordig dezelfde prijzen te hanteren. Het heeft geen nut meer om hiervoor naar Drenthe te reizen!)

Ik probeerde ook eerste klas fotopapier te kopen: hier waren ze onvoldoende op voorbereid.

Pluspunten

Zeer deskundige hulp Alle tijd uitgetrokken Iedere vraag beantwoord Gunstige prijs

Geen mogelijkheid tot verzekeren gemeld. Geen gratis cursus fotografie + boek meegegeven.

Pluspunten

prima behandeld

Pluspunten

Zeer goede service

Organiseer acties voor studenten

Pluspunten

Veel producten in de winkel. Kennis van zaken. Vriendelijke medewerkers. Veel personeel waardoor snelle bediening. Coulante instelling van de verkopers.

Pluspunten

snelle service. vriendelijke klantcontact. duidelijke uitleg. heldere website. goede prijzen

geen

Pluspunten

Zeer positief - onervaren - zeer goede uitleg gekregen

Winkel zelf kan iets aantrekkelijker - nu nog een soort magazijn

Pluspunten

Groot aanbod aan spullen op zowel het gebied van camera's als accessoires. Het personeel was vriendelijk en wist waar ze het over hadden en kon mede daardoor goed en helder advies geven.

Door de verbouwing oogde de winkel rommelig. Dit zal in de loop der tijd wel verholpen worden maar er had iets aan gedaan kunnen worden. Bijv posters of fotodoeken ervoor hangen/plaatsen.

Pluspunten

Hele professionele en plezierige verkoper met verstand van zaken die meedenkt en een mooi combinatie pakket heeft samengesteld.

Geen, zeer tevreden.

Pluspunten

Goede en snelle hulp in de winkel. Ik wist al welke camera ik wilde hebben, toch is mij alles duidelijk uitgelegd! Op aanraden van de winkel een extra verzekering van 3jaar afgesloten voor de camera. Kosten: 12% van de aankoopwaarde plus 5 euro administratie kosten. kwam voor mij op ongeveer 50 euro neer. Dat is het waard, zeker gezien de vorige camera na 2 jaar problemen met zand had! Ten slotte ook nog echt gratis een cursus basisfoto erbij gekregen, voor mij als beginner wel handig! Tot slot goede winkel, zijn waarschijnlijk niet voor niets de grootste van Nederland!

Pluspunten

Prima service , ook als je de eerste keer alleen wat informatie wil hebben. Geen druk om te kopen

Pluspunten

Prima geholpen ruime keuze goed geholpen

van tevoren vragen wat het te besteden budget ongeveer is zodat er geen dingen worden besproken die daar ver buiten vallen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ