Filtre

Pluspunten

Groot voordeel is dat ze dezelfde prijzen in de winkel en online hanteren. Zo kun je thuis rustig alles vergelijken en in de winkel word je prima geholpen als je nog vragen hebt of een camera even wilt vasthouden. Deskundige medewerkers, aanbevolen!

Pluspunten

Goede, deskundige uitleg, aardig

Pluspunten

Een kleine maand geleden heb ik mij een reflexcamera aangekocht ik liep al lang rond met dat idee maar ik stelde het steeds uit en nu heb ik het toch gedaan ,en blij dat ik ben met mijn aankoop ,ik had al heel veel rondgekeken op verschillende site , tot ik bij Kamera Express kwam, ik had al direckt een idee van wat ik wilde en toen ik zag dat ze ook een winkel in Gent hadden, was ik de dag nadien al naar Gent om hetgeen ik wilde te bekijken en toen ik het toestel zag was ik verkocht en heb ik het toestel ook meteen gekocht, ik heb daar heel veel uitleg gekregen van de verkopers en het zijn een voor een fantastische mensen die heel goed op de hoogte zijn van hun artikels en van wat ze verkopen , ik mag ook altijd eens binnen springen als er iets is wat ik niet begrijp . Ik ben nu net thuis van een 10 daagse reis naar Slovenië en heb daar fantastische foto's gemaakt. Bij deze ben ik heel blij dat ik mijn Canon EOS 77d bij Kamera Express heb gekocht.

Fantastische winkel in Gent. En heel professionele en vriendelijke mensen .

Pluspunten

laagste prijs + voorraad

Expertise

Pluspunten

SONY DSC-HX90V Gekocht bij Kamera Express Arnhem B.V. Kranenburgsingel. Werd geholpen door een nette verkoopster die tevens mijn oude SONY spiegelreflex kamera + extra telelens + alle originele toebehoren trachtte te beoordelen i.v.m. evt. verrekening met het te kopen product, dit strandde omdat ik de uitkomst te gering vond! Verder goede indruk gekregen van dit filiaal!

Misschien een goede uitleg over het te kopen product en de evt. voor- en nadelen van b.v. een concurrerend merk en de vergelijking daarmee!

Pluspunten

Deskundig personeel, uitgebreid assortiment, persoonlijke service.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling en keurig de dag erna geleverd (zoals beloofd). Ook voor de professionele fotograaf alles op voorraad wat ik nodig heb voor mijn studio.

Jammer dat mijn (DÉ) delivery app de Track and trace code van redjepakketje niet kent. En ik had het pakket binnen werktijd verwacht.

Pluspunten

Uitstekende begeleiding tijdens de aankoop. telefonisch goed bereikbaar en deskundig advies mogen ontvangen

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Goed advies, kennis van zaken, goede prijs en voldoende aanvullende mogelijkheden.

De winkel (superstore Den Haag) kan wel een makeover gebruiken. Komt stoffig over.

Pluspunten

prima winkel, veel kennis in huis

Pluspunten

Ben als 'leek'de zaak binnen gelopen om te achterhalen welke camera bij mijn eisen zou passen. Ik ben zeer geduldig en vakkundig geholpen. Er is een lijstje gemaakt met eventuele modellen die bij mijn wensen pasten. Ik ben thuis verder op onderzoek gegaan en heb een definitieve keuze gemaakt. Ik vond het niet meer dan logisch dat ik mijn aankoop ook bij deze zaak zou doen. Een echte 'GUNFACTOR', Ook bij de aanschaf ben ik weer zeer vakkundig geholpen en ben met een zeer tevreden gevoel de deur uitgelopen om snel aan de slag te gaan met mijn aanschaf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, heldere uitleg!

Bereikbaarheid.

Pluspunten

Prettige bediening. Goede kennis en goede service.

Accepteren van VVV-cadeaubonnen

Pluspunten

Kundig advies. Snelle reacties op vragen en de superstores zijn fijn om rustig rond te lopen zonder direct iemand 'in je nek' te hebben. Online is de service ook perfect, problemen worden direct naar alle tevredenheid opgelost.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Groot assortiment en meestal een goede voorraad. Goed bereikbaar zowel telefonisch als in de winkel.

De opties bij bijv. een camera body in kleur en met/zonder lens selecteer ik liever op de product pagina ipv te veel zoekresultaten waarin elke kit apart vermeld staat. Dit maakt het iets onoverzichtelijker. Specificaties en info op productpagina eerst weergeven en daaronder pas de combo deals.

Pluspunten

Alles goed geregeld. Vriendelijk, vakkundig en hulpvaardig personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wel deskundig geholpen

Wachttijden extreem lang. Er is geen nummertjes systeem een klant die na mij in de winkel kwam werd ook eerder dan ik geholpen. Dus meer personeel , nummertjes trekken !!

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heb een zeer fraaie set gekocht en kreeg een mooi inruilaanbod voor mijn oude set.

Pluspunten

Prima geholpen door Kamera Express bij de aanschaf van een nieuwe camera voor mijn opleiding. Vakkundige medewerker die met je meedenkt en je niet het duurste van het duurste wil aansmeren.

Pluspunten

Goede service, Heb je camera van te voren kunnen vasthouden en uitproberen. Goed advies over de keuze die ze hebben.

Geheugenkaartjes bleken achteraf wel een stuk duurder dan bij gemiddelde winkel...

Pluspunten

Ze lossen een fout die hun schuld is,goed op. Goed contact met de klantenservice,denken mee voor een oplossing.

Betere communicatie tussen verschillende afdelingen in het bedrijf.

Pluspunten

Perfecte winkel! (in Den Haag) Veel verstand over camera's en nemen rustig de tijd om alles uit te leggen. Mocht je iets niet snappen wordt het op een andere manier uitgelegd zodat je het wel snap. Verkopers denken met je mee i.p.v in hun eigen zak.

Is misschien wat lastig maar een grotere showroom waar alle producten vast kan houden?

Pluspunten

Ruime keuze, prima prijzen, mogelijkheid je gewenste product te reserveren, personeel probeert je niet nog wat extra items aan te smeren. Ze vragen wel of je nog een SD card of iets dergelijks nodig hebt, maar als je aangeeft van niet blijven ze niet doorgaan, vind ik persoonlijk heel fijn.

Pluspunten

1. Duidelijkheid 2. Vriendelijkheid 3. Deskundig

Bij Klantenservice wat tegenstrijdige mededelingen bij de aanschaf.

Pluspunten

Veel producten die online werden aangeboden waren ook in de winkel op voorraad. Ik werd goed geholpen door een deskundig iemand. Ook nog een gratis UV filter én een online cursus gratis bij mijn aankoop ontvangen.

n.v.t.

55 Essebaan