Filtre

Pluspunten

Geweldige service en advies bij Kamera Express Amsterdam!

Pluspunten

fijne verkoper in de winkel. zeer breed aanbod. Geven eerlijk advies.

Pluspunten

Er waren kleine problemen die onmiddellijk opgelost zijn.

Spijtig dat ge uw winkel in de buurt niet rechtstreeks kan bellen.

Pluspunten

Duidelijke website Laagste prijsgarantie Bij aankoop van meer dan 50€ cursus voucher kado

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kamera Express heeft een duidelijke website. De Winkel heeft ook veel demomateriaal en verschillende producten op voorraad.

Bij mijn eerste bezoek aan de winkel wist de verkoper niets van het gewenste product en deed geen moeite. Was niet enthousiast en begreep mijn koopsignalen niet. Bij mijn tweede bezoek was de (andere) verkoper commercieel, maar ook niet enthousiast. Deze persoon begreep wel mijn koopsignalen en heeft mij 'oké' geholpen.

Pluspunten

Ik heb mijn camera bij Kamera Express in Den Bosch gekocht en ben zeer tevreden. Ik werd erg goed geholpen daar en heb alles kunnen krijgen wat ik nodig heb om met deze camera mooie foto's te maken. Verder een super fijne camera, ligt lekker in de hand, veel verschillende effecten om mee te spelen en zeker ook een goede om mee te starten!

De gebruiksaanwijzing werd alleen meegeleverd in het Engels en ik moest de Nederlandse versie zelf online downloaden. Ik had graag de Nederlandse versie ook graag gewoon in het doosje erbij willen hebben, want ik vind een papieren versie vaak wat fijner om te gebruiken.

Pluspunten

Hele goede service! Online alles heel duidelijk over de camera en over de voorraad in de winkel en eenmaal in de superstore hele goede service gehad en goed persoonlijk advies! De plus- en minpunten van verschillende camera's werden duidelijk uitgelegd en laten zien om zo de beste optie te kunnen kiezen. Ook goede uitleg gehad over de camera en alles was helemaal geregeld toen ik de winkel uitliep. Daarnaast nog een tegoedbon voor een fotocursus erbij gekregen zodat ik meteen aan de slag kan met mijn nieuwe camera; super dus!

Er zat geen kabel bij de camera om de foto's naar de computer te sturen helaas, maar wel meteen een goede andere oplossing gekregen van de medewerker maar een compleet pakket incl kabel om het naar de computer te sturen zou nog beter zijn.

Pluspunten

Perfecte servixe

Pluspunten

goede en snelle service en verstand van zaken

Pluspunten

Handig dat Kameraexpress Den Haag bij mij om de hoek zit. Wordt hier altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Een groot pluspunt vind ik dat men echt de tijd voor je nemen voor het beantwoorden van je vragen. Onlangs mijn derde Sony A7 body hier gekocht.

Kameraexpress heeft zeer veel artikelen op voorraad. Voor Kameraexpress Den Haag raad ik aan een wat ruimere voorraad te nemen. Het komt regelmatig voor dat een artikel online wel op voorraad is, maar in Den Haag dus niet en moet het artikel alsnog uit Rotterdam komen.

Pluspunten

Goede uitleg voor een beginnende fotograaf. Nemen de tijd.

Betaald parkeren is toch jammer.

Pluspunten

Heb hier laatst een mooie camera gekocht. Weer eens wat anders dan via internet. Vriendelijke bediening en goede voorlichting. Kom hier graag weer terug.

Pluspunten

Wat betreft de superstore in Gent ben ik zeer tevreden over de professionaliteit van het personeel. Met veel geduld hebben ze mijn vragen beantwoord en duidelijke oplossingen betreffende mijn aankoop voorgelegd.

Ik kan geen verbeterpunten aanhalen.

Pluspunten

Lekker in een winkel. Goede voorlichting

Pluspunten

Ik werd vlot en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een nieuwe body! Ik dacht een defect te hebben aan mijn flitser en om het te testen was de verkoper zo vriendelijk om maar liefst 3 andere exemplaren te demonstreren om te kijken of er verschil was. De avond ervoor had ik nog een aantal vragen hierover en tot mijn verbazing kon ik tot laat in de avond bellen.

Ik wilde eerst een outlet model aanschaffen maar in de winkel bleek dat de garantie op outletmodellen slechts 1 jaar is. Dit was bij mij niet duidelijk overgekomen op de website. Misschien is het een idee om het duidelijk te vermelden (bij de productpagina staat dat er volledige garantie wordt gegeven, maar is dit dan 1, 2, of 5 jaar?).

Pluspunten

Prettige verkopers met inhoudelijke kennis. Veel apparaten in de winkel beschikbaar om zelf te testen.

Pluspunten

Mooie winkel met goed getraind en voldoende personeel. Ruime keuze uit producten

Pluspunten

Medewerker nam alle tijd om advies te geven over de verschillen van de camera's. Goed advies gekregen en heel tevreden over m'n aankoop.

Pluspunten

deskundige hulp in winkel Eindhoven

Pluspunten

Een aantal lenzen en body ingeruild voor korting op een mooie Sony 24-105 lens. Kundig en enthousiast personeel, en nog een prima korting gekregen voor mijn oude spullen.

Pluspunten

De eerste goede camera heb ik bij Kamera Express gekocht. Daarvoor ben ik 2x in de winkel geweest om advies te vragen en heel goed geholpen. Aan de hand van mijn wensen is meegekeken naar een goede camera, de juiste objectieven en een tas die bij mijn wensen past. Ik ben erg blij met de keuze die ik heb gemaakt en het advies dat ik daarbij heb gekregen.

Pluspunten

prima advies en scherpe prijzen goede voorraad

relatief dure extra batterijen

Pluspunten

Hele goede service. Duidelijke uitleg en goed advies.

nvt

Pluspunten

Goede service en duidelijke uitleg.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ