Filtre

Pluspunten

je wordt er altijd fijn en duidelijk en goed geholpen, alle tijd voor de klant hoe druk het ook in de winkel is. Bovendien goede garantie service, alle rede om mijn aankopen bij de kamera express te doen

Pluspunten

Ik had een lens gekocht voor mijn camera bij Kamera Expressen ik wist niet welke Lens Ik wou preciesmaar daar woon ik heel goed mee hoor want ik mocht uit twee mensen kiezen

Ik heb geen dips

Pluspunten

Betreft Kamera Express Amsterdam Superstore. Prettige winkel met vriendelijk personeel die ook nog eens alle tijd voor je nemen bij aankoop van een nieuwe camera. Prima geholpen.

Inruilbedragen toch wel wat aan de lage kant.

Pluspunten

Al jaren koop ik al mijn fotografie spullen bij Kamera Express. Ik ben zeer tevreden over de service en de producten die zij verkopen. Daarnaast krijg je altijd vakkundig advies!

Pluspunten

Kamera Express bied zeer goede informatie over alle producten zodat je weet wat je koopt en eventueel extra nodig zal hebben in alledaagse begrippen. Dit heeft bij mij een twijfel tussen 2 compact camera's van sony dsc-hx90v en dsc-rx100m4 weg genomen en ben voor de dsc-rx100m4 gegaan. Online bestelling ging snel en goed, de volgende dag had ik netjes mijn bestelling in huis. Wat ik zeer professioneel van Kamera Express vind is de fotografie basiscursus die je van ze er bij krijgt echt een Top service.

Geen verbeterpunt nodig, alles is naar wens.

Pluspunten

Personeel met veel kennis van zaken!

Pluspunten

ZEER UITGEBREID ASSORTIMENT, MOOIE WEBSITE, PRIMA SERVICE, SUPERSNEL GELEVERD

Pluspunten

Duidelijke website, deskundig personeel, ruime voorraad.

Pluspunten

vriendelijke geduldige bediening en goede service

gratis parkeerplaatsen achter winkelpand

Pluspunten

Zeer vakkundig personeel. Allemaal echte nerds, een plezier om mee te praten, ze weten (bijna?) alles!

Pluspunten

Snel en vreindelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beste prijzen, goede voorraad, aardig en meestal deskundig personeel.

Nog niet gevonden.

Pluspunten

- Medewerkers zijn altijd ontzettend vriendelijk en behulpzaam - Prijzen zijn scherp - Ruim aanbod in apparatuur - Zowel online als in de winkel een goede service

- Website informatie is misschien nogal veel waardoor het een beetje onoverzichtelijk is, maar dit is een persoonlijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

laagste prijs snel afhandeling goed bereikbaar

klantvriendelijker zijn adviseren, gelegenheid geven tot vergelijken info geven over bijbehorende acties klant behandelen als koning

Pluspunten

Deskundig personeel Vriendelijk Men neemt de tijd voor je

Niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment. Goede prijzen. Bieden cursussen aan. Adverteren zichtbaar.

Is wat afstandelijk door hoge mate van website, digitaal bestellen/reserveren, digitale reviews, etc. Persoonlijke deel wordt door het digitale gedeelte op de achtergrond gedrukt. Je krijgt niet eens een bonnetje in handen bij een dure aankoop, die volgt per mail, zou toch minimaal gevraagd kunnen worden of iemand een aankoop bon van een duur apparaat wil.

Pluspunten

goede voorlichting

Pluspunten

Vriendelijk personeel Goede service Goede prijs/kwaliteit Duidelijke informatie

Niets op aan te merken

Pluspunten

Ruim aanbod, goede dienstverlening (extra verzekering, lange garantie, lage prijzen).

Tijdens een telefoongesprek was er onduidelijkheid of ik mijn product de volgende dag kon ophalen. Bij het eerste gesprek kreeg ik "ja" te horen, voordat ik naar de winkel ging belde ik nogmaals en toen was het "nee". Uiteindelijk kreeg ik wel een e-mail dat ik diezelfde dag mijn bestelling kon ophalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uitgebreide informatie, nemen echt de tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijk advies! Ze hadden ook een duurdere camera kunnen adviseren maar gaven aan dat de goedkopere net zo goed is. Dit vind ik zeer netjes. Er was één probleem toen ik het artikel thuis kreeg en dat is gelukkig opgelost.

de verschillen tussen de camera's nog beter weten.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Korte wachttijd klantenservice. Snelle verzending

Filiaal Groningen was wat rommelig maar misschien waren er net producten afgeleverd. Zoekfunctie en filters op de website mogen verbeterd worden.

Pluspunten

- klantvriendelijk - kundig

Pluspunten

uitstekende service. enorm aanbod. kundig personeel

Op piekmomenten meer personeel

Pluspunten

Een prima bedrijf. Goede website. In filiaal Haarlem werd ik erg goed geholpen bij de aankoop van mijn spiegelreflex body en lens. Goede informatie en adviezen. Deskundige medewerker.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ