Filtre

Pluspunten

Vriendelijke werknemers en geven een goed advies, aanrader!

Alles is top!

Pluspunten

Vlotte afhandeling en duidelijke bericht geving hoever je online bestelling is.

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, doen wat ze zeggen

geen

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst door de medewerkers. Zij weten hun kennis erg goed over te dragen en geven vakkundig advies. Ik kom er zeker terug.

Pluspunten

Goede service, diversiteit in wekelijkse aanbiedingen, overzichtelijke winkel, na afstand te hebben gedaan van mijn spiegel reflexs camera (te zwaar, te lomp en met het ouder worden te ingewikeld heb ik al een aantal jaren een Sony HX10, met GPS, een fantastische camera, omdat mijn vrouw problemen had met de matige zoom van haar huidige camera (10x optisch) en steeds argumenteerde dat die van mij veel beter was besloot ik in te gaan op het actie aanbod de HX60 met tas en extra batterij. Als sevice omdat de HX60 niet op voorraad was kreeg ik de HX60V, een dikke duim voor deze service.

Bereikbaarheid vestiging Leeuwarden is met de auto problematisch, geen "vrije" parkeerruimte in de naaste omgeving.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service. Professionele kennis van producten.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijs

Pluspunten

ruim assortiment; ook in winkels zijn veel artikelen op voorraad; recent winkel in Haarlem bezocht: mensen daar zijn vriendelijk en deskundig; je hebt niet het gevoel dat je iets opgedrongen wordt

Pluspunten

Fantastische service en een groot pluspunt, ik werd aan de telefoon aangesproken met mijn naam! Als het telefoongesprek begint met "Goedemiddag Lotte, waarmee kan ik u helpen?" Is alles voor mij al goed.

Pluspunten

Ben na tevredenheid geholpen en heb goed advies gekregen! Prima uitleg en duidelijk verhaal, ondanks de drukte op dat moment.

Pluspunten

Zeer verzorgde winkel met deskundig personeel

Bij producten op de website worden lopende acties (waaronder algemene-én studentencashbacks) vermeld die suggereren dat deze ook in combinatie gelden. Helaas bleek dit niet het geval en betrof het elkaar uitsluitende cashbacks (overigens acties van de fabrikant en niet van Kamera Express zelf). Uiteindelijk netjes opgelost

Pluspunten

Goede service en deskundig advies door bekwaam en klantvriendelijk personeel. Proberen je geen onnodige extra’s te verkopen

Pluspunten

Goed advies. goed advies met koop van de juiste camera die bij jou past.

Pluspunten

Goede service. Ookal is het druk, ze nemen toch ruim de tijd voor je. Handig dat je producten kan reserveren.

Pluspunten

- Goed advies - Aardige verkopers - Veel voorradig

Pluspunten

Goede service. Bekwaam personeel.

Pluspunten

Wij werden vriendelijk te woord gestaan door Khio in de vestiging in Tilburg. Hij deed zijn uiterste best om de voor ons juiste informatie te geven. Daarbij ook kritische opmerkingen te maken bij producten. Door zijn uitleg kwamen we uit bij een GoPro actioncamera ipv een goedkoper alternatief van Nikei. De uitleg over het bedieningsgemak gaf de doorslag.

Pluspunten

Goeie service Ze zijn heel klantvriendelijk Zijn in elke staat je goed te helpen

Iets meer producten in de winkel te zetten (Leeuwarden)

Pluspunten

Naar een filiaal van hun geweest. Keurige zaak en vriendelijk en deskundig personeel.

Pluspunten

klantvriendelijk en deskundig

Pluspunten

Heel goede informatie gekregen over de camera en je kunt altijd nog contact op nemen als je vragen hebt of nog uitleg nodig hebt

Wel lange wachttijden in de winkel. Maar ja, iedereen krijgt alle aandacht en informatie dus dat is dan te begrijpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service in de winkel is goed Deskundig personeel

Pluspunten

Nemen ruim de tijd voor de klant en hebben veel kennis van zaken

Pluspunten

In vele steden is een fysieke winkel, zo ook nu in Haarlem. Eerder ging altijd naar KE Amsterdam, nu is er ook een KE winkel in mijn stad, Daarbij komt dat ik al eerder in deze winkel aankopen heb gedaan en kende de verkopers. Hun kennis van foto en video apparatuur is zeer goed en nemen de tijd voor mij als klant. Op de KE website kon ik zien of mijn camera in de winkel aanwezig was, zeer handig.

Voorlopig geen

Pluspunten

Prima service, prettig geholpen. Wij hadden de camera gezien voor een bepaalde prijs maar die was net verhoogd, toch voor de lagere prijs gekregen; top !

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ