Pluspunten
De communicatie via de mail verloopt meestal erg vlot en is altijd erg vriendelijk en correct. Ik had een vraag gemaild op zaterdag en kreeg daar zelfs op zondag al antwoord op!
Dat had ik niet verwacht en het geeft wel aan dat de communicatie door Kamera-Express erg serieus wordt genomen. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn maar ik weet dat dit zeker niet overal het geval is. De pakketjes worden goed ingepakt en daarna verstuurd via PostNL, wat ik persoonlijk (na wat mindere ervaringen met een andere vervoerder) ook een groot voordeel vindt. Over de status van de verzending krijg je steeds updates totdat het pakket is afgeleverd. Kortom, een prima winkel waar men zijn best doet om de klant tevreden te stellen. Daarnaast is er ook veel informatie op hun website over acties van de diverse merken te vinden en kun je hier online cursussen volgen en tips lezen.
VerbeterpuntenIk had een lens ontvangen die in een doos zat die die al een zwaar leven achter de rug had en de lens (die er wel prima uitzag overigens) was ook erg soft. Deze lens omgeruild en een nieuw exemplaar gekregen dat gelukkig wel scherpe plaatsjes kan maken. Helaas moet je dan zelf de retourkosten betalen maar het is verder wel prima opgelost.