Filtre

Pluspunten

Ik heb nu meerdere keren bij Kamera Express een bestelling gedaan en er wordt keurig gedaan wat men beloofd. 1) De communicatie en het op de hoogte houden van het verloop van je bestelling is goed en duidelijk. 2) Bestelling wordt zoals beloofd de volgende dag geleverd. 3) Bestelling wordt keurig verpakt. Dat is toch wat je wilt met online bestellingen.

Op dit moment geen verbeterpunten of tips, ik ben zeer tevreden met Kamera Express

Pluspunten

goede service, vriendelijk, namen uitgebreid de tijd om je goed te informeren over de verschillende producten

Pluspunten

snelle levering en makkelijk bereikbaar

geen

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vraag van de klantenservice, zelfs om half 11 s' avonds

Pluspunten

Uitstekende service in de winkel aan Spui Amsterdam

Pluspunten

Vandaag besteld en met express verzending ook echt vandaag binnen. Zou tussen 17.00 en 22.00u komen, ik had hem om 17:45u in mijn handen. Ik ken de winkels in Rotterdam en Utrecht altijd vriendelijk geholpen, maar online dus ook een goede service.

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel, ze weten echt heel veel, wat erg fijn is.

De prijzen komen over alsof het supergoede aanbiedingen zijn met veel korting. Als je verder gaat kijken blijkt dat het gewoon standaardprijzen zijn die elders ook gevraagd worden. Vind ik jammer. Het enige wat goedkoper is is de verzekering. Verder ging ik na ruim een week terug, omdat er stof op de sensor zat en werd ik niet al te vriendelijk te woord gestaan. Voor € 29,- wilde hij de sensor wel schoonmaken, terwijl bij aankoop in de winkel de kitlens is bevestigd. Daarnaast heb ik de week ervoor bijna € 700,- besteed, een beetje service mag dan wel.

Pluspunten

medewerker met kennis van zaken heeft mij goed geholpen bij de aankoop van mijn EOS 80D camera en gaf goede adviezen.

Pluspunten

Perfect service en zeer begrijpbare toelichting van het personeel te Antwerpen.

Pluspunten

Canon EOS 80D+Tamron 18-400mm gekocht bij de superstore in Rotterdam. Camera en lens net uit de doos en gelijk alleen maar positieve indrukken en gebruik.

Pluspunten

Correct geholpen en met goede uitleg

Pluspunten

deskundig advies, men neemt alle tijd om te helpen om de juisten keuze te maken.

geen

Pluspunten

Goede uitleg en advies van producten. Keuze advies voor combi aankopen

Kortere wachttijden in winkel

Pluspunten

Goede service! Ik ben erg goed geholpen, ze namen de tijd om me te helpen en al mijn antwoorden te beantwoorden. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

vriendelijk en vakkundig personeel

Pluspunten

Deskundig advies en nemen de tijd in de winkel. Super geholpen

Voor verlaten winkel toch nog alles testen. Cameratas bleek thuis te klein.....maar niet erg.

Pluspunten

gezellige ontvangst, duidelijke informatie

Pluspunten

Great variety of cameras & lenses from all brands. Very competitive prices. Fast & smoot delivery

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

Geen verbeterpunten, ik ben al jaren klant en heb tot op heden alleen positieve ervaringen

Pluspunten

Grote store (Eindhoven) met groot assortiment, goede prijzen.

Service kon beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en snel geholpen en goede en duidelijke uitleg

Nvt

Pluspunten

Er zijn meerdere slogans van toepassing voor KameraExpress R'dam, o.a.: DE KEUZE IS REUZE maar ook DE KLANT IS KONING .... Kortom een geweldige winkel waar je altijd wel slaagt. SUPER

Geen, zeer tevreden.

Pluspunten

bij kamera Express goed advies gekregen. Aanvullende vragen via email ook direct opgepakt en afgehandeld. Top!

Pluspunten

Goede service, gedegen kennis van de producten, geduldige verkopers

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ