Filtre

Pluspunten

Personeel had alle tijd, voor advies en eventueel uitleg kom met alle plezier nog eens langs. we waren zelfs bijna een half uur na sluitingstijd nog bezig. het is dat mijn partner zei, het is na sluitingstijd. Dat vind ik heel veel zeggen, dat je niet door hebt dat de winkel gesloten is. Echt alle tijd. en ga met plezier de nieuwe camera uitproberen, geloof dat dat echt gaat lukken. Zeer klantvriendelijk dus. daarnaast word dan gezegd u kunt met vragen ook altijd langskomen. Top

misschien de drukte tijden op google vermelden? wel vermelden dat er een nummertje getrokken moet worden.

Pluspunten

Super goed geholpen, goeie voorlichting. En werd niks opgedrongen om toch vooral maar duurder camera te kopen . Beveel deze zaak zeker aan

Pluspunten

Goed en snel advies. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

goede service en uitleg

geen

Pluspunten

Na diverse andere aankopen in het verleden, heb ik heb op 13 juli de Canon EOS 5D mark iv gekocht. Ik ben aan de balie uitstekend geholpen en op alle antwoorden was er een duidelijk antwoord. Zelfs nadat er betaald was men erg behulpzaam over vragen die niet met een aankoop te maken had. Er wordt hier echt de tijd voor je genomen!

Er was geen test body beschikbaar die ik even kon bekijken en vasthouden. Uit alle reviews en verhalen wist ik van te voren al bijna zeker dat ik deze camera wilde, maar ik zou toch iets geruststellender zijn geweest met de aankoop als ik voor de aankoop zo'n camera even in mijn handen had. (blijkt uiteindelijk een top camera te zijn!).

Pluspunten

snelle en goede service

geen

Pluspunten

nemen alle tijd, goede service, duidelijke uitleg. overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel

Pluspunten

Ik heb bij Kamera Express mijn spiegelreflex camera Nikon D5600 aangeschaft. Ik ben niet iemand die heel veel weet over camera's en heb een goede camera nodig voor mijn opleiding fotografie. Zonder dat ik er heel veel van wist hebben ze mij alles enorm goed uitgelegd en ben ik met een camera naar mijn wensen naar huis gegaan.

Geen.

Pluspunten

goede assistentie bij de klantenservice / prima oplossing van probleempje na aankoop in de shop den Bosch.

Pluspunten

super geholpen ook voor de niet fotograaf een prima zaak. en zeker niet te duur.

een bakje koffie is altijd welkom.

Pluspunten

Medewerker Magilse (Bowi) kwam op mij betrouwbaar en vakkundig over. Hij wist goed duidelijk te maken hoe de verschillende compactcamera's en premium compact van eelkaar verschillen. Ook vroeg hij goed door voor welke doelen ik de camara wilde gebruiken. Hij kwam "tevoorschijn" met deze SONYCybershot DSC-HX90V zwart. Mooi, klein, en toch veel instelmogelijkheden. helder en duidelijk geholpen. Een aanrader !!!

Er waren m.b.t. deze camera en type iets betere aanbiedingen in prijs. daar heeft hij niets over gezegd. Ook daar had hij eventuele sub-verschillen in prijs, mogelijkheden en garantie kunnen aangeven. Eerlijk naar mij als klant; wellicht super naar Kamera-Express om de verschillen duidelijk te maken eventueel in jullie voordeel. Dus doen...

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, zeer uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Verkoper zeer goed geïnformeerd, geduldig en behulpzaam. Hele nuttige tips ook over meer complexe issues.

Site soms onoverzichtelijk

Pluspunten

Goed en deskundig geholpen.

Pluspunten

Deskundige verkoopmedewerker die de behoefte van de klant weet te koppelen aan het meest geschikte product. Uitgebreide technische toelichting en ter plaatse tonen van de mogelijke producten.

Pluspunten

Gisteren na lang wikken en wegen online een keuze gemaakt voor een digitale camera. En dan de vraag, "waar ga ik hem kopen?". Al enkele jaren terug was ik eens met iemand mee geweest naar Kamera Express in Rotterdam (Capelle a/d IJssel). Nu leek dat ook een goeie keuze, dus ik er naartoe. En inderdaad! Wat een aanbod hebben ze daar. Ik werd ondanks de volle zaak bijzonder snel geholpen en de verkoper was overduidelijk een foto liefhebber in hart en nieren. Samen mijn keuze nog eens doorgenomen, en hij was het er mee eens :-) Geen verkooppraatjes om me iets kostbaars aan te smeren, maar een fijn gesprek met allerlei tips. Daarbij de gratis online cursus fotografie, wat wil je nog meer. Als ik ga later méér spullen ga aanschaffen weet ik wel waar ik naartoe ga!

Pluspunten

Alles in huis , correct geholpen.

Pluspunten

- Erg kundige medewerkers. - Er werd alle tijd genomen om mij het beste advies te geven.

- Misschien op de drukke dagen iets meer personeel inzetten, want als voor iedereen de tijd wordt genomen, moet je soms lang wachten.

Pluspunten

Ik fotografeer al jaren analoog, maar heb nu dan eindelijk de overstap naar digitaal gemaakt met de aanschaf van een Nikon D7500 i.c.m. een Sigma 2.8/17-50mm. Uitstekend te woord gestaan in de winkel in Den Haag. Geen verkooppraatjes en kreeg nog een aantal bruikbare tips mee.

Pluspunten

Fijn bedrijf met veel vestigingen waar ze uitgebreid informatie geven over de camera's. Ongelofelijk hoe ze dat doen met de snelle levering. Ik had de camera om tien uur avonds besteld en de volgende dag werd hij thuis bezorgd. Qua prijs zijn ze net zo scherp als de andere grote online bedrijven.

Jammer dat je nog niet kunt betalen met de APP AfterPay

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vakundig

Lang wachten

Pluspunten

Ik ben in de winkel in zwolle geweest ,kamera express. ben daar vriendelijk geadviseerdt wat voor mij een goede keuze standaard lens zou zijn en heb deze daar gekocht en nog wat andere benodigd heden prettig rustig personeel .

heb ze nog niet opgemerkt

Pluspunten

realistisch en bruikbaar advies

Pluspunten

Zeer goede ondersteuning bij keuze, prima prijs/kwaliteit. Laagste prijs garantie, welke ook geven wordt indien noodzakelijk.

Pluspunten

ruime keuze en goede adviezen camera modellen.

het zou handig zijn als de verkoper een nieuwe camera voor een klant die dat niet zo goed (nog) kan instelt op datum en andere instellingen. Ik vroeg er niet om....dacht het wel te kunnen ...niet dus! Beter dat de verkoper dat even verifieert!!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ