Filtre

Pluspunten

goede service...en prima prijs

geen

Pluspunten

Deskundige en vriendelijke medewerker klantenservice en in de winkel. Snelle correcte afhandeling

geen

Pluspunten

snelle en goede levering, Alles was perfect in orde. Doe zo voort.

Pluspunten

Prima en snelle service

Pluspunten

Werd zeer goed en uitgebreid geholpen. Veel uitleg gekregen

Moest daardoor wel wat langer wachten

Pluspunten

Very good attention. I had a trouble with my camera and they made an excellent postsale guarantee service.

Use the turn tickets at the entrance

Pluspunten

kamera expres Haarlem , hadden niet de compact camera in de winkel wat wij op het oog had.het was tegen sluitings tijd maar toch een camera die wat meer gebruiks mogelijk heden maar de zelfde basisknoppen paken om uitleg tegeven ook advies wat het beste bij ons paste voor makkelijk gebruik. ook nog even voor ons kijken het verschil in accu prijs. zijn advies was omdat we niet in de buurt woonde om deze via de website te kopen. ook de website is top snel leverbaar en goed berijkbaar of snel antwoord via mail

duidlijkheid care plan te aanzien betalen. de tevolgen toute is wat onduidelijk op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers

nog niet

Pluspunten

Vriendelijk personeel, weten waar ze over praten! Deskundig geholpen door Sterre in Eindhoven i.v.m. aanschaf 2 camera's.

Een achtergrondmuziekje in de winkel zou fijn zijn.

Pluspunten

adequate informatie snelheid prijs/kwaliteit

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en mee denken de wensen van de klant. Het aanbieden van alternatieven.

Pluspunten

Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen. De adviseur heeft (ruim) de tijd genomen om ons zo goed mogelijk te adviseren. Voor (andere) wachtende klanten staat de koffie klaar...

Pluspunten

Cristina Spruit heeft ons bijzonder goed geholpen en geadviseerd. Onze kinderen hebben hun eerste camera aangeschaft en hebben goede uitleg gekregen over het gebruik van de camera. Wij komen zeker weer terug voor uitbreiding van de camera!

Pluspunten

Een klantvriendelijke winkel met ruime kennis over de producten.

Pluspunten

klantvriendelijk, snel geholpen

uitproberen van het aangekochte product, product mocht nl niet aangezet worden, hierdoor geen vergelijkingsmateriaal

Pluspunten

Onze missie om ieder een spiegelreflexcamera te vinden was hier meer dan geslaagd, wij liepen als ''experts'' de deur uit! Hier 2 super tevreden klanten die echt het gevoel hadden dat er uitgebreid de tijd voor hen was genomen op een professionele manier.

Zitplekken om hangen aan de balie te voorkomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dee winkelketen is leuk als je bv een amateurfotograaf fotograaf ben en je eigen graag laat bedotten via een website, Ik als vak fotograaf heb er niets aan zeker niet omdat men niet eens de tijd neemt om je een camera te laten zien,sterker nog ik kreeg een keer een antwoordt dat dit niet relevant was en dat men op de website al een keuze kon maken ,met andere woorden je koopt een doos bij een dozen schuiver waar je op goed vertrouwen er maar vanuit gaat dat alles klopt. Ik zou dit niet echt een winkel vinden voor de gevorderde amateur en de vak fotograaf die graag even een camera of lens in zijn of haar houden wil houden al was het maar om te zien of deze goed in de hand ligt ,maar dat vonden ze bij kamera express niet nodig ,men weet toch wat men koopt als je naar onze shop komt. Een beter optie is dit soort bedrijven helemaal links te laten liggen want ik heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf wat service niet echt hoog in het vaandel heb staan,zoals mij in het verleden is overkomen als je een lens besteld en die niet te leveren was en je gewon een andere wordt aanbevolen ,nee dit is geen zaken doen mits je als amateur niet weet wat je koopt ,en dit verhaal baseer ik dan weer ik een oudere Canon de D1 mark 3 waarvan we wisten dat deze niet meer in reparatie werd genomen omdat deze ouder was dan 6 jaar en dan is het over bij Canon,maar nog wel te koop was voor €999 terwijl ondanks dat we dit vertelde wilden ze er niets van weten en liep de medewerker snel weg schan

Een verbeterpunt zou zijn dat je niet een doos koopt maar een camera of iets tastbaars wat je kan zien en de service klant gericht is,maar niet dat ze denken dat we kamera express nodig hebben zoals nu het geval is want . Klant vriendelijker , service gerichter per klant, je afspraken na komen als men iets komt ophalen in de shop, geen rommel verkopen die men willens en wetens inruilt en daarna ondanks men weet dat een product niet meer gerepareerd kan worden in de hoop dat als hij kapot gaat de klant maar een minder model neemt of bij betaald en zij van de rotzooi afzijn zoals bij de canon die ouder was dan 6 jaar. Nee dit bedrijf komt mij niet meer betrouw baar over ,maar helaas moet ik bekennen zijn er veel meer die allen maar op geld uit zijn zoals , foto Schievink in Papendrecht ,Digi maxx ook zo iets kopen en ophoepelen als je betaald heb zijn ze ineens niet meer zo vriendelijk tegen klanten. Dus een aanbeveling is dat men goed beseft dat men op uw geld uit is en niet zoals u denk dat klant koning is

Pluspunten

Service was heel goed de verkoper heeft ook nog mijn producten appart gehouden omdat mobiel bankieren uit lag! Gratis thee en koffie ook beschikbaar was ook heel lekker!

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Concurrerende prijzen Klantvriendelijk personeel

Pluspunten

Groot aanbod, aanbiedingen en goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerst in de zaak Utrecht geweest voor advies. Daar heel goed geholpen. Uiteindelijk in Rotterdam de spullen aangeschaft.

De verkoper adviseerde om een (dure) filter te nemen. We hadden dat gekocht, maar deze bleek niet op de bijgeleverde lens te passen. Dit hebben we teruggebracht in de store in Amsterdam. Daar zei de andere verkoper dat een filter ook niet eens nodig is, omdat de ringflister er altijd op zit en daarom al voldoende bescherming biedt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen die goede uitleg geven. Ik had de 1e keer denk ik een vakantie kracht, dat liep wat stroef.

Als er een actie prijs is dat graag even duidelijk melden nu moest ik meer betalen omdat ik een dag te laat was...en ik had het product graag in handen gehad voordat ik het kocht.

Pluspunten

Correct geholpen door een vakkundige medewerker die alle tijd nam om ons uitgebreid te informeren over de verschillen tussen 2 camera's zodat we de juiste keuze konden maken.

Pluspunten

Deskundige en professionele service, ze denken mee om de komen tot betaalbare oplossingen en geven een persoonlijke benadering. Erg prettig gewinkeld!

Pluspunten

Probleem met niet aanwezig zijn product goed opgelost en goed voorgelicht bij aankoop product

voorraad klopte niet met de website

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ