Filtre

Pluspunten

Snel geholpen; ondanks dat het heel druk was

Geen vals alarm bij weggaan

Pluspunten

Kamera Express heeft en top service, goed geholpen door de medewerkers. Fijn dat er naast de webshop ook nog een fysieke winkel is.

Pluspunten

We zijn goed geholpen bij de aanschaf van een spiegelreflexcamera. De eerste keer dat we in de winkel kwamen hebben we veel informatie gekregen over de verschillende mogelijkheden. De verkoper was vriendelijk en pushte ons niet om direct een camera aan te schaffen. Dit was fijn. We hebben er thuis nog even goed over na kunnen denken en zijn toen terug gegaan om de camera uiteindelijk te kopen.

Pluspunten

Goed geholpen door de aardige medewerkers van Kamera Express Tilburg. Alles werd in het werk gesteld zodat de Panasonic GH5-S camera plus accessoires snel geleverd kon worden. Super dat ze 5 jaar garantie bieden op zowel camera en equipment!

Pluspunten

Het is een hele fijne winkel, met vriendelijk personeel en er is kennis in huis. Je wordt goed geholpen en het assortiment is groot. Ook de online service (webwinkel) werkt goed.

Pluspunten

Echte experts met een hart voor fotografie, snelle levering van de producten, goede ondersteuning in de winkel

Pluspunten

Goed advies, goede tips. Twijfelde erg over aankoop maar door super advies helemaal overtuigd en dit blijkt in de praktijk bij het gebruik van de door mij gekochte telelens! Parkeren naast de deur Laagste prijs garantie.

Pluspunten

donderdag een bestelling gedaan ( spyder 5 ) en vrijdag geleverd, dus content over de service ( en de prijs )

ken er geen op het ogenblik, alles is / was top

Pluspunten

Snelle levering. Kreeg gelijk antwoord op mijn vragen via de chat, waardoor ik snel kon bestellen. Handig! Lage prijzen.

Gratis retourneren.

Pluspunten

probleemloos reserveren en ophalen vriendelijke en deskundige verkoper goede keus in accessoires

minder grote verpakking van opgestuurde artikelen(nalevering)

Pluspunten

Deskundig advies. Prettige sfeer in de winkel.

Pluspunten

klantvriendelijk en professioneel personeel no-nonsense benadering van het winkelpersoneel scherpe aanbiedingen

Pluspunten

Prima ontvangen en behandeld

Pluspunten

Zeer vlotte afhandeling en levering. Woensdag objectief besteld en donderdagmiddag al aan de slag ermee.

Pluspunten

Snelle levering goede webside gunstige prijzen

ga zo door

Pluspunten

Heel goed geholpen in de winkel. Er werd echt tijd voor me genomen en heb alles kunnen vragen wat ik wilde. De medewerker luisterde goed naar mijn wensen en dacht met me mee. Uiteindelijk heb ik echt iets gehad aan zijn deskundig advies! Daarnaast zijn de nieuwsbrieven van KameraExpress de enige die ook daadwerkelijk lees, heel leuk!

Pluspunten

Zeer kundig en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Keurig netjes en professioneel. Verkoper Nobert nam alle tijd om alles duidelijk uit te leggen en te demonstreren.

Pluspunten

vriendelijk personeel kennis van de producten snelle service (vandaag besteld en morgen in huis.) EN goeie producten

ik heb aankopen gedaan bij kamera_express in Arnhem en ik vond de uitstraling(interieur) van het bedrijf niet passen bij de kwalitatief zeer goeie producten. Verder zou ik niks kunnen bedenken aan verbeterpunten.

Pluspunten

Snel en goed geholpen in de winkel in Utrecht

Pluspunten

Zeer vriendelijke en met veel kennis van zaken bediening.supper

Pluspunten

Via de website aankoop gedaan, duidelijk en overzichtelijk. Levering snel en goed verpakt afgeleverd. Ook na aankoop contact gehad met de helpdesk, snel en goed geholpen, een aanrader dus!

Pluspunten

perfecte camera, had hiervoor een spiegelreflexcamera van Sony. Het gesleep van lenzen, daar ben ik eindelijk van af heb nog nooit zo'n goede camera gehad.

Pluspunten

erg prettig en klantgericht geholpen

geen

Pluspunten

Overzichtelijke website met aantrekkelijke acties. Eerst wat vooronderzoek online gedaan en vervolgens de camera gekocht bij de winkel in Amsterdam centrum. Verkoper was zeer vriendelijk en nam uitgebreid de tijd om nog wat extra uitleg te geven.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ