Filtre

Pluspunten

Sander heeft me geweldig geholpen bij de aankoop van de GH5. Ik had vrij specifieke vragen over verschillende functionaliteiten van de camera. Het enthousiasme van hem is aanstekelijk. Dank!

Pluspunten

- Perfect advies via de mail en snelle reactie tot zelfs in de avonduren - In de winkel ben ik echt zeer goed geholpen en er werd alle tijd voor me genomen

Eigenlijk niet, gewoon doorgaan op deze manier

Pluspunten

Grote keuze. Deskundig personeel die vriendelijk met je meedenken om de juiste keus te kunnen maken. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Geen.

Pluspunten

Snel geholpen, Vriendelijke medewerkers, snel tot product keuze gekomen en professionele medewerkers.

Geen.

Pluspunten

Winkel waar ze weten waar ze het over hebben. Ik werd normaal te woord gestaan zonder dat alles werd voorgelezen van een laptop. Ik mocht de camera ook gewoon vast houden en vergelijken met een soortgelijke. Prima tevreden.

Pluspunten

Schitterende service en snelle levering!

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel wat ook met je meedenkt !!!

Pluspunten

Parkeergarage naast de winkel. Winkel vergoed parkeerkosten. Zeer deskundige service; nemen alle tijd om je voor te lichten. Ook bij inruil oude camera open over waar de inruilprijs op gebaseerd is. Verkopers zijn vriendelijk en niet opdringerig. Ik blijf zeker langs komen!

Zou ik zo gauw niet weten.

Pluspunten

Brede keus Prettige bediening Scherpe prijzen

Pluspunten

Camera lag klaar zoals via internet besteld. Mooie overzichtelijke winkel in Groningen. Netjes en rustig geholpen door verkoper. Er werden mij geen extra producten opgedrongen. Alles met alles ging ik met een goed gevoel de winkel uit richting ruime parkeerplaats tegenover de winkel.

Geen.

Pluspunten

Fijne winkel met mensen die kennis hebben over de producten. Een overzichtelijke site waar goed vergeleken kan worden.

Pluspunten

snelle service korrekte prijs vriendelijke bediening

Pluspunten

Alle mensen die binnen dit bedrijf werken weten waar ze het over hebben. Ze denken met je mee als je ergens niet uitkomt en wegen samen met jou de voor en nadelen af. Ze zijn eerlijk en zullen je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen

Nog geen verbeterpunten kunnen vinden

Pluspunten

deskundig advies nemen de tijd voor je om je goed te informeren (zie ook verbeterpunten/tips)

wellicht extra personeel. In zo'n grote winkel is 3 man/vrouw m.i. te weinig, vooral omdat goed advies tijd kost ! (ruim 45 minuten moeten wachten voor ik aan de beurt was)

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en super professioneel personeel

Pluspunten

Algemeen Bestelling is prima verlopen. Ik heb informatie gevraagd en gekregen. Artikelen werden netjes en goed verpakt thuis afgeleverd. Zeer goede informatie gekregen. En zeer geduldig en klantvriendelijk personeel. Klantenservice Goede voorlichting, telefonisch werd ik goed en netjes te woord gestaan, al mijn vragen werden goed beantwoord, ze nemen alle tijd voor de klant. Zeer deskundig personeel.

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Advies is kundig - Snelle levering en service - Hulp bij omruilen

Je krijgt geen contant geld als je een aankoop doet in de winkel, wellicht gelijktrekken met het beleid van de webshop.

Pluspunten

Gisteren de vestiging in Arnhem Kronenburg bezocht. Toen duidelijk werd dat ik geïnteresseerd was in een Sony systeemcamera en alleen nog ervaring had met Canon werd er een medewerker bijgehaald die dezelfde overstap had gemaakt. Zij leidde mij door de voornaamste functies heen, legde de nadruk op de voordelen en (voor mij) nieuwe mogelijkheden. Ook gaf zij mij alle gelegenheid om de camera uit te testen. Idem mbt de lenzen. Dit zorgde ervoor dat ik een weloverwogen beslissing heb kunnen nemen en een mooie systeemcamera rijker ben :)

Pluspunten

Goede uitleg product

Geen.

Pluspunten

Prima service in de winkel waar vrijwel alles op voorraad was. Kon de spullen uitproberen en helemaal tevreden met mijn aankoop.

Verkoper was enigszins kort van stof, maar gaf prima service. Verder enigszins donker in de winkel

Pluspunten

Online besteld, vragen werden via de klantenservice snel afgehandeld en zelfs 's avonds laat werd mijn vraag nog beantwoord. Wat ook fijn was dat een Actie die 1 dag na mijn bestelling begon toch nog met terugwerkende kracht werd doorgevoerd, heel netjes.

Pluspunten

Bestelling was netjes de volgende dag geleverd. Prima afhandeling van de cashback actie. Bestellen ging makkelijk via de site.

Pluspunten

Deskundig en hulpvaardig personeel

Interne communicatie

55 Essebaan